1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos oss på Netto hittar du kända varumärken till ett riktigt lågt pris men även prisvärda kvalitetsvaror från våra egna varumärken. Mer för pengarna.

• Blackebergsvägen 14, 311 50, Danmark

• netto.se

2,3

Under middel

Dåligt bemötande hos Netto, Marieforsleden i Mariestad

2019-05-16
Skulle köpa ett paket korv på Netto, Marieforsleden i Mariestad. Priset på hyllkanten angav 29,95 SEK. Framme vid kassan ville dom plötsligt ha ca 9 SEK mer. Påtalade felet för personalen i kassan som ringde och kollade om priset var 29,95 SEK vilket det visade sig vara. Då nämnda personal inte hade befogenhet att justera priset ringde hon på ytterligare en personal som kom fram till kassan och därefter snurrade iväg utan förklaring. Då fick vi nog och åkte till en COOP-butik där priset var 27,95 SEK för nämnda korvpaket. Kommer att undvika nämnda Netto-butik i fortsättningen för att undvika att trassla med okunniga individer.

16. maj 2019

Karlskrona/Lyckeby

Karlskrona/Lyckeby
En mera otrevlig personal går inte att finna! Smutsigt och rörig butik.
Kolla kvitton, stämmer ofta inte överens med priset i "hyllan".
Lockar ofta med ett bra pris, men varan finns nästan aldrig.
Kolla bäst före datum, ofta varor som sett sina bästa dagar!
Köpte en mouse som var 3 veckor gammal!
Välj annan butik!

25. april 2019

BEN I KÖTTFÄRSEN 2 TÄNDER TRASIGA OCH NI TAR INGET ANSVAR!

RIKTIGT dålig stil av er att inte ersätta någon när det är BEVISAT att ni har benbitar i eran köttfärs så man biter sönder tänderna! Ni tar inget som helst ANSVAR!

Jag köpte eran köttfärs på NETTO Örnsberg för några veckor sedan.

Jag biter sönder 2 tänder varpå en spricker rätt igenom och behöver ha titanskruv på den.

Jag skickade in alla papper Kvitto, Förpackning, Benbitarna, Köttfärsen som var kvar och TANDLÄKAREN!

För några dagar sedan får jag ett brev från ert försäkringsbolag som säger att ni inte tänker betala någon ersättning ALLS!

Trots att dom bekräftar att det var benbitar i köttfärsen!!!

Riktig dålig stil av er att inte ta något som helst ANSVAR för att ni har BENBITAR i eran köttfärs!

I och med detta så kommer jag polisanmäla och stämma er.

21. maj 2018

Vilken upplevelse vi har haft idag på …

Vilken upplevelse vi har haft idag på Netto borås Byttorp. Priser stämmer inte när de slå in kassan.
Ohjälpsam och väldig otrevlig personalen som jobbar där. Båda jag och frugan bestämde oss aldrig mer handla på Netto.

3. juni 2017