Tydliga och enkla recept som verkligen inte tar lång tid att laga. Skulle möjligen vilja ha större bredd, dvs fler olika kassar, för jag har lite grand hunnit tröttna på vissa recept. Väldigt smidigt... Se mere
Virksomheden har svaret
Enkla Kassen är verkligen enkel; tre recept varannan vecka, på bra konserver och rotgrönsaker. Haft andra matkassar tidigare, men där har det ingått "fingrönsaker" och mejeriprodukter som behöve... Se mere
Virksomheden har svaret
Bra för mig som är köttätare men vill äta lite mer veggo. Helt okej smakupplevelse med några höjdpunkter men också vissa som bara når upp till godkänt. Det bästa är nog ändå att man inte måste laga up... Se mere
Virksomheden har svaret
Andra kassen som kom med vissna grönsaker. Kundtjänsten har ignorerat information om att det var ruttna grönsaker förra gången. Riktigt dåligt och dyrt blev det också. Nej, tack, aldrig mer.
Enkla Kassen är en tjänst som förenklar din matvardag. Vi levererar snabblagade klimatsmarta recept och växtbaserade råvaror till din dörr till ett pris som får plats i din matbudget.
Enkel, simpel men komplett kasse. Rätterna känns och smakar mer eller mindre som klassisk husmanskost, är relativt snabba att göra, och behöver ej färskvaror som kött i sig. Går utmärkt att dryga ut med egna linser/bönor. Ultimata hållbara kosten!

Besvarelse fra Enkla Kassen
Prisvärda, enkla, goda maträtter! Rekommenderas varmt!
Vegansk god, klimatsmart och prisvärd mat, som tar 25-45 minuter att laga.
Goda, snabba, enkla recept på växtbaserade och ekologiska ingredienser. Toppen bra! Den Enkla Kassen gör vår småbarnsvardag mycket mindre stressig!
Gott och enkelt men väldigt små portioner. Funkade inte för mig och min hungriga 19-åring.

Besvarelse fra Enkla Kassen
Väldigt positivt överraskad! Recepten är enkla, ingredienserna är få & det går fort att laga. Men wow, vilka goda smaker. Kul sätt att lära mer om vegetarisk kost.
Enkla och snabba recept. Älskar idén att samma recept återkommer för ännu enklare och snabbare vardag. Priset, att den var vegansk och konceptet med återkommande recept gjorde valet självklart när jag skulle välja en kasse. Förvånad över hur väl det gått hem hos mina barn direkt och i och med att recepten återkommer så kanske de vänjer sig vid nya smaker som eventuellt inte går hem plus att man som förälder får rutin på hur man enkelt kan komplettera rätterna för att alla i familjen ska gilla det.

Besvarelse fra Enkla Kassen
Perfekt kasse för vardagsmiddag. Snabbt, enkelt, gott, billigt och funkar att spara till dagen efter.
Mycket bra kasse som passar både erfarna och nybörjarveganer. Goda recept som är enkla att tillaga och som går fort. Jag som är ensam får ihop flera matlådor av det som blir över. Smidigt och helt enkelt toppen, rekommenderas till alla!
Hållbarhet i alla led i fokus. Gott, snabblagat, enkelt & bra för hälsan. Prisvärt & flexibelt. Vi har testat flera olika kassar från olika företag men denna är den bästa då den verkligen är väl genomtänkt & håller vad den lovar. Alla varor är alltid med, ingenting missas. Vi är mycket nöjda!

Besvarelse fra Enkla Kassen
Goda och varierade recept som går enkelt och snabbt att laga. Varje rätt räcker till minst 4 personer/matlådor.
Genomtänkt och prisvärd matkasse med goda och lättlagade rätter. Jag uppskattar att kassen är välplanerad så att det inte blir några småslattar av ingredienser över som står och skräpar i skafferiet.
Bra och enkla recept som passar in i vardagen, med bra råvaror och sammansättning. Snabb kontakt och leverans. Gillar tänket att allt ska användas, inget onödigt som 1/3 burk tahini som blir stående. Jag bor på landet mitt i Sverige och leveransen har funkat bra till ombud. Råvarorna är sådana att de kan ligga någon dag extra hos ombudet, om man inte hinner dit,.men inget blir dåligt.
ENKLA KASSEN
Blev en trevlig överraskning!
Jag som nästan aldrig lagar mat så grundligt och med så goda ingredienser blev nöjd m mig själv att ha presterat detta!
Så enkelt också och fick all mat så bra levererat och fräscht!
Menyerna tillredde jag under helgen kul och spännande!
Recepten stämmer till 100%,sedan kan man ju alltid lägga till eller dra ifrån..ex kryddor!
Eftersom jag har singelhushåll blev det ju mkt mat över..men har ju god lunchmat hela veckan nu!
Varmt tack Johannes och Patrik för denna matupplevelse!
Vill man testa på veganmat så är detta helt perfekt! Goda och enkla recept!
Gott, lättlagat, prisvärt och rikliga portioner. Samt otroligt klimatsmart paketerat och levererat.
Väl genomtänkt meny, allt i ”kassen” (en låda av kartong egentligen) går åt när man lagat de tre rätterna. Godare än vad jag trodde (har bara testat Belugakassen ännu), helt ok till vardags. Bra att råvarorna inte är känsliga för förvaring.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.