Net2havesalg.dk Anmeldelser 203

4,4

Købte udluftningsspjæld til mit Vitavia drivhus. Fungere fint, krævede lidt modifikationer men det kan Net2havesalg ikke klandres for. Sammen med spjældet købte jeg en automatisk åbner, som blev a... Se mere

Jeg valgte at købe mit nye drivhus hos Net2havsalg.dk, dels på grund af prisen, der var meget lav, dels fordi at man kunne levere et stort udvalg af tilbehør. Huset blev bestilt søndag aften og b... Se mere

Fantastisk! Kom hjem fra ferie til en knækket flagstang. Bestilte en ny flagstang søndag aften med ønske om hurtig levering pga 7-års-fødselsdag weekenden efter. Mandag ringer de og fortæller at de ha... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Net2havesalg.dk Vi sælger hus- og haveartikler til nettopriser. De fleste af vores produkter sendes direkte til kunderne fra vores leverandører - Dermed spares omkostninger som kommer kunderne til gode i form af hurtig levering samt store besparelser. I vores shop er varerne fragtfrit leveret.

4,4

meget god service

jeg havde en virkelig god fornemelse ved den behandling og servis

jeg har fået,når jeg engang skal købe ting jeg får brug for vil jeg

hendevende mig til jer igen

1. december 2015

lynhurtig ekspedition

bestilte en flagstang torsdag aften. Allerede fredag formiddag ringede forhandleren og fortalte at der var levering senest fredagen efter. Mandag middag ringede fragtmanden, at nu var den leveret.
Fint forløb - alt perfekt

20. november 2015

Pålidelig leverandør og søde fragtmænd

De levere til aftalt tid, dog måtte jeg selv kontakte for at få klarlagt hvornår de ville levere, men ellers professionelle og dygtige. Fragtmænd fik varene helt ind på grund, selvom det ikke var helt let og var søde at give pallen gratis, selvom de ikke kunne få den gamle palle med (uden at grave den fri af et par sække vejsalt) :-)

1. november 2015

Stort set fuld tilfredshehed

Købte et drivhus - Venus 7500. Meget hurtig ekspedition, meget flink og hjælpsom fragtmand (Danske Fragtmænd), pengene blev først trukket, efter varen var leveret. Da det viste sig, at to drivhusglas var revnede, blev situationen hurtigt afhjulpet.
Eneste minus er, at det ville være virkelig rart at få oplyst forventet leveringsdag. Mit drivhus blev leveret i efterårsferien, og da man skal tjekke glas osv og anmelde fejl og mangler indenfor 7 dage, er det en smule dumt, at man ikke aner, hvornår varen leveres, så man kan planlægge tingene.
Men ellers er alt perfekt 👍

24. oktober 2015

God oplevelse

Bestilte og fik leveret drivhus.
Varen kom på den ønskede dag, ved udpakning viste det sig at to pakker glas var knust, øv.
Sendte en mail og fik omgående respons, nye glas på vej, kom dagen efter, super service.
Drivhuset er flot og alt passede, god montagevejledning, så kun varme anbefalinger herfra.

25. september 2015

Fremragende - intet mindre…

Bestilte diverse tilbehør til drivhuset. Blev dagen efter ringet op af en venlig herre, der lige ville sikre sig, at jeg ikke havde misforstået noget mht et oplukkeligt vindue. Dagen efter kom pakken. Handler gerne dér igen.

19. september 2015

Velfungerende, effektivt og nemt

Vi har flere gange benyttet os af firmaet til materialer leveret på Fanø. Det har været velfungerende, effektivt og nemt hver gang. En fast leveringsdag til en rimelig pris er nem at forholde sig til. Vi vil fortsat handle her.

3. august 2015

Jeg bestilte drivhuset fredag og det kom allerede tirsdag.
Vi har på nuværende tidspunkt kun fået samlet soklen og den er som bestilt og ser rigtig fin ud.
Glasset til drivhuset er fragtet forsvarligt og vognmanden var rigtig sød til at hjælpe mig med at få det helt ind i garagen. Det var temmelig tungt, så jeg havde svært ved det alene. Umiddelbart ser alle glas hele ud, men jeg har ikke fået det pakket ud endnu.
Alt i alt har jeg kun oplevet en positiv bestilling og levering. Hjemmesiden er nem at finde ud af.
Jeg modtog en besked ved afsendelse af drivhuset, hvor de skrev, at det var afsendt og at de nu ville hæve pengene. Det var faktisk rart.

15. juni 2015

Super

Lynhurtig levering - bare 3 dage. og hurtigt retursvar ved forespørgsel om et knækket glas. Kan absolut anbefales

9. juni 2015