Net2havesalg.dk Anmeldelser 203

4,4

Købte udluftningsspjæld til mit Vitavia drivhus. Fungere fint, krævede lidt modifikationer men det kan Net2havesalg ikke klandres for. Sammen med spjældet købte jeg en automatisk åbner, som blev a... Se mere

Jeg valgte at købe mit nye drivhus hos Net2havsalg.dk, dels på grund af prisen, der var meget lav, dels fordi at man kunne levere et stort udvalg af tilbehør. Huset blev bestilt søndag aften og b... Se mere

Fantastisk! Kom hjem fra ferie til en knækket flagstang. Bestilte en ny flagstang søndag aften med ønske om hurtig levering pga 7-års-fødselsdag weekenden efter. Mandag ringer de og fortæller at de ha... Se mere

Købte et drivhus - Venus 7500. Meget hurtig ekspedition, meget flink og hjælpsom fragtmand (Danske Fragtmænd), pengene blev først trukket, efter varen var leveret. Da det viste sig, at to drivhusgla... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Net2havesalg.dk Vi sælger hus- og haveartikler til nettopriser. De fleste af vores produkter sendes direkte til kunderne fra vores leverandører - Dermed spares omkostninger som kommer kunderne til gode i form af hurtig levering samt store besparelser. I vores shop er varerne fragtfrit leveret.

4,4

thumps up

Jo. Jeg bestilte så noget tilbehør til drivhuset derhjemme. Det tog så Ca en uge, altså 5 arbejdsdage. Matrialet var ringe kvalitet, men det er jo ikke net2havesalgs skyld. Men jeg ringede til dem efter 3 dage og snakkede med en ekstrem imødekommende og meget glad medarbejder, jeg var faktisk helt glad efter at have snakket med ham, utrolig god kunde service der! De sendte den så dagen efter og fik den så efter 5 dage.

11. maj 2015

Drivhus

Jeg er godt tilfreds med leveringen kun 3 dage kom onsdag før påske jeg regnede med at jeg først fik det efter så jeg var ikke klar med pladsen hvor det skulle stå
.nb. jeg fik købt det for stort så jeg måtte udvide pladsen det er min fejl men glad er jeg det eneste jeg fortryder er at jeg bestilte sokkel for det er noget blik

2. maj 2015

Fuldt tilfreds.

Efter at have købt rullegræs to gange hos Net2havesalg ,kan jeg sige, der handler jeg gerne igen. Varen er i orden, kommer til aftalt tid, oplever virkelig de gør alt for kunden.

30. april 2015

I orden, bortset for leveringen og indpakningen

Det eneste problem jeg havde, var at glassene til mit drivhus kom i en kasse, som vejede over 300 kg. Det vidste jeg ikke og fragtmanden kunne kun sætte kassen med glassende på fortorvet, og da jeg først kan få det sat op en uge efter leveringen, havde jeg et stort problem. Jeg kende nogle unge mænd og en løfte vogn der kunne hjælpe, men det er jo ikke alle der har den mulighed.

27. april 2015

Super god betjening.

Jeg bestilte en komplet flagstangspakke, der stod der var 10-15 dages leveringstid. Vi skulle have den støbt i en fart da vi skal have konfirmation inden længe og ville gerne hejse flaget på den store dag.
Flagstang mm ankom dagen efter.
Det er god service.

21. april 2015

Flot

Huset blev bestilt søndag aften og blev leveret i min indkørsel den efterfølgende onsdag, flot!
Gennem hele forløbet er jeg blevet hold informeret om status, forsendelse m.m.
Jeg vil helt sikkert bruge Net2havesalg.dk ved mine næste drivhusprojekter.
Lars Nielsen

13. april 2015

Vildt god service

Bestilte vægdrivhus fredag før påske, ringede mandag og kunne nå at fa leveret sokkel med i samme forsendelses uden ekstra omkostninger. Levering onsdag formiddag før påske. Kan varmt anbefale at handle her.

12. april 2015