Købte udluftningsspjæld til mit Vitavia drivhus. Fungere fint, krævede lidt modifikationer men det kan Net2havesalg ikke klandres for. Sammen med spjældet købte jeg en automatisk åbner, som blev a... Se mere
Jeg valgte at købe mit nye drivhus hos Net2havsalg.dk, dels på grund af prisen, der var meget lav, dels fordi at man kunne levere et stort udvalg af tilbehør. Huset blev bestilt søndag aften og b... Se mere
Fantastisk! Kom hjem fra ferie til en knækket flagstang. Bestilte en ny flagstang søndag aften med ønske om hurtig levering pga 7-års-fødselsdag weekenden efter. Mandag ringer de og fortæller at de ha... Se mere
Købte et drivhus - Venus 7500. Meget hurtig ekspedition, meget flink og hjælpsom fragtmand (Danske Fragtmænd), pengene blev først trukket, efter varen var leveret. Da det viste sig, at to drivhusgla... Se mere
Velkommen til Net2havesalg.dk Vi sælger hus- og haveartikler til nettopriser. De fleste af vores produkter sendes direkte til kunderne fra vores leverandører - Dermed spares omkostninger som kommer kunderne til gode i form af hurtig levering samt store besparelser. I vores shop er varerne fragtfrit leveret.
Fiskebrogade 9, 6700, Esbjerg, Danmark
det var en positiv oplevelse, selvom vi i forløbet ændrede leveringsadresse.
Leveringen gik efter planen og alt godt. Selve produktet er af ringe kvalitet, så der bestiller jeg ikke igen træbriketter. Alt for meget aske og fugtige briketter.
købet fungerede perfekt pr net salg ,er ved at samle drivhuset er ikke stødt på nogle problemer
Jeg købte et drivhus på hjemmesiden, og det blev leveret til tiden. Der var dog to stykker knuste glas i leverancen. Fik leveret to intakte stykker glas efter få dage - fin service.
Alt endte godt men aftale om advisering før leverance fungerede ikke.
Jeg bestilte en flagstang en mandag og fik den leveret om onsdagen. Jeg var blevet oplyst at det nok ville blive om fredagen den blev leveret, så jeg blev positivt overrasket. Vil helt sikkert anbefale andre at handle her :)
Ingen problemer, bestil, betalt få leveret.
Briketter blev leveret som angivet på bestilling, de blev læsset af på en regnvejrsdag og var pakket forsvarligt ind. Den ene palle var helt ok, den anden palle var pakket ekstra forsvarligt, da den blev pakket ud var en del af pakkerne åbne i enden eller beskadiget, en del af briketterne fremstod som om de havde fået slag. Nogle af brikketterne afgiver en markant lugt under afbrænding, Er der anvendt overfladebehandlet træ er den første tanke? Pakkerne indeholder ikke indlægssedler som man oplever fra andre leverandører, der er heller ikke fabriksstempel i briketterne, produktet er derfor ikke sporbart. Konklusion: Forsendelse og emballering helt ok, Produkt er ikke ok vil ikke købe det igen.

Besvarelse fra Net2havesalg.dk
Alt var som det skulle være kan ikke sætte en finger på noget
Chauffør sur og usmidig Afleverede palle midt på kørebane til fare for trafik.

Besvarelse fra Net2havesalg.dk
Efter at have ventet 1 uge på leveringen henvendte jeg mig telefonisk til firmaet, og en ung mand ved navn - Thomas - lovede at undersøger sagen.
Varen var blevet væk ved GLS, men dagen efter telefonsamtalen fik jeg leveret en ny vare. TAK til Thomas.
Havde bestil 2 tårne et med brænde og et med briketter.
Ventede én uge, også kom kun brændet, yderligere en næsten én uge efter kom briketterne.
Betalingen blev hævet fredag, første tårn ankom tirsdag!
Hører at der er megt rod i afsendelserne

Besvarelse fra Net2havesalg.dk
super nemt køb. gode til prisen, lidt lang leveringstid.
super god oplevelse med. handlen og kvaliteten på det leverede produkt men synd at vognmanden som skulle levere ikke levede op til aftalen med net2havesalg
...da jeg 10/1 endnu ikke har modtaget varen bestilt mellem jul og nytår...
Ringede og forespurgte om forsendelse af flagsokkel var med i prisen, hvor jeg fik at vide det var inkluderet, men der kom fragt oveni.Det syntes jeg ikke er godt nok

Besvarelse fra Net2havesalg.dk
Jeg var glad for endelig efter lang tids søgen, at finde et sted der sendte et drivhus dørkit med post fremfor med fragtmand 14 dage senere - det kan være i en konvolut i postkassen så jeg kunne ikke forstå det skulle være så besværligt - det var det så heller ikke her.
På lager og afsendt dagen efter :-)
fine briketter, god indpakning. De var også sat meget fint af med god embalering. Anbefales