Købte udluftningsspjæld til mit Vitavia drivhus. Fungere fint, krævede lidt modifikationer men det kan Net2havesalg ikke klandres for. Sammen med spjældet købte jeg en automatisk åbner, som blev a... Se mere
Jeg valgte at købe mit nye drivhus hos Net2havsalg.dk, dels på grund af prisen, der var meget lav, dels fordi at man kunne levere et stort udvalg af tilbehør. Huset blev bestilt søndag aften og b... Se mere
Fantastisk! Kom hjem fra ferie til en knækket flagstang. Bestilte en ny flagstang søndag aften med ønske om hurtig levering pga 7-års-fødselsdag weekenden efter. Mandag ringer de og fortæller at de ha... Se mere
Købte et drivhus - Venus 7500. Meget hurtig ekspedition, meget flink og hjælpsom fragtmand (Danske Fragtmænd), pengene blev først trukket, efter varen var leveret. Da det viste sig, at to drivhusgla... Se mere
Velkommen til Net2havesalg.dk Vi sælger hus- og haveartikler til nettopriser. De fleste af vores produkter sendes direkte til kunderne fra vores leverandører - Dermed spares omkostninger som kommer kunderne til gode i form af hurtig levering samt store besparelser. I vores shop er varerne fragtfrit leveret.
Fiskebrogade 9, 6700, Esbjerg, Danmark
Det har været en god oplevelse, det havde måske været rart nok at vide hvornår varen blev leveret.
Det var nemt at bestille en flagstang m alt tilbehør til sin datter på Sjælland. Alt gik som forventet TAK for det. Vh Malenes far og mor.
Vi bestilte et drivhus, som blev leveret indenfor en uge. Alle dele & vejledningen var med og drivhuset blev færdig i løbet af 3 dage.
Drivhuset blev afsendt inden for 5 dage. Ikke ét itu eller revnet glas. Oplevelse af at have med et professionelt firma at gøre.
Oplevede, at min vare var blevet beskadiget under transporten. Fik straks en ny vare tilsendt - ingen problemer. Føler mig godt behandlet og vil bestemt anbefale firmaet til andre.
Flagstangen ikke leveret, men efterladt af vognmand i vejkanten paa anden addresse ca 1 km fra leverings adressen. Ingen meddelelse fra vognmand eller Net2havesalg vedroerende levering.
Nemt at bestille. Ordren blev leveret lynhurtigt - fuldt tilfredsstillende.
Hurtig levering - fint, fint MEN
Det havde været fint med en klar og tydelig fortegnelse over pakkernes indhold, så man let kunne tjekke, om fragtmanden afleverede der hele og det rigtige! Jeg har endnu ikke pakket mit drivhus ud, (er slet ikke klar til at begynde samling og opstilling) så jeg ved ikke, om jeg har fået alt? Det må jeg så håbe på!
Villy Madsen
Perfekt service og hurtig levering, opkrævning af faktura dagen efter levering 👍👍
Hurtig levering af mit drivhus. Dog manglede et vinduesolpuk, men det var kun en opringning, og så blev den sendt til afhentning.
1) Havde varen og på lager
2) Havde den laveste pris så vidt jeg kunne scanne markedet
3) Leverede hurtigere end de 5-10 dage de havde stillet i udsigt
4) Trak ikke pengene før varen var leveret (ikke alle kan finde ud af det)
5) En kompleks vare som et drivhus blev leveret med alle stumper, glas, etc præcis rigtigt. Ikke en stump for meget, ikke en stump for lidt.
Kunne ønske mig at hjemmesiden beskrev varen lidt bedre / mere indgående, derfor kun 4/5 stjerner.
Jeg købte et billigere drivhus, da jeg ikke har haft drivhus før. Jeg er blevet positivt overrasket over kvaliteten af drivhuset!
Meget tilfreds med købet og kan klart anbefale at handle her!!
Alting var bare i orden og det var super hurtig levering