6 business days waiting for $500 withdrawal to process , has not moved from "processing" stage , have not requested my verification documents , every day same automated answers from live chat !!!! Do... Se mere
Played a weekend because I wanted something I could play in short bursts without constant loading. Registration and deposit were normal, and the games didn’t crash even when I switched between a few.... Se mere
After a couple of sessions I requested a withdrawal mainly to see how it behaves . It wasn’t instant and took about two days, and the status text stayed pretty vague while it was pending. It did arriv... Se mere
Eigentlich kein Stern where 10 minus das casino zockt nur ab nichts zu gewinnen lasst die finger dafon ihr Werdet nichts gewinnen am anfang vileicht etwas aber nachher ist schluss biss auf null gl... Se mere
Svarer typisk inden for 1 måned
riposte in tempi brevi
Positiva. Il servizio clienti è molto efficente. Giorgio è stato molto gentile e disponibile

Truffa
Mi hanno chiuso l'account all'improvviso appena ho effettuato il primo prelievo,ovviamente il supporto ha smesso di rispondere e dei miei soldi non si ha più traccia.
Sconsigliatissimo,truffatori.

Besvarelse fra neon54.com
Sito molto bello e Giorgio in chat una…
Sito molto bello e Giorgio in chat una persona davvero molto disponibile nel dare risposte ad ogni tipo di problema da risolvere

Assistenza e prelievo
Massimo super gentile e cordiale. Sempre disponibili anche telefonicamente.
Adesso attendo un prelievo che stanno ma consiglio . Avete anche la possibilità di cash back

Besvarelse fra neon54.com
I made a withdrawl of 500€ and its been…
I made a withdrawl of 500€ and its been 4 days. Today i got an email that my withdrawl was canceled and when i tried to login it says account under review. I tried to speak to them but im not getting clear answers. Please any tip that would help.

Besvarelse fra neon54.com
Absolutnie nie polecam tego kasyna
Absolutnie nie polecam tego kasyna . Zostałam zachęcona przez inne kasyno do zarejestrowania się . Po zarejestrowaniu zrobiłam depozyt (tu problemu nie było ) po wygraniu 2 tysięcy. Od 3 tygodni nie wypłacili mi wygranej . Non stop dostaje odpowiedź że mam czekać i że moje pieniądze są bezpieczne !! Omijać szerokim łukiem !!!!

Besvarelse fra neon54.com
L assistente viola dolce e gentile e…
L assistente viola dolce e gentile e disponibile!!

Possible scam
I'm waiting for the withdraw of winnings from 12.07.2025. Customer service does not provide any explanation except that they are overwhelmed with withdrawal requests. So today is the 8. The day I'm waiting for a review by the finance department to even give me permission to withdraw

Trasparenza zero
Trasparenza zero, verso i soldi ti danno il bonus, è quando vinci non puoi prelevare perché c’è il bonus attivo , annulli il bonus e perdi tutto , la loro risposta è che il soldi reali diventano parte del bonus, quindi una truffa in tutta regola….

Gianni mi ha assistito alla grande
Gianni mi ha assistito alla grande

Besvarelse fra neon54.com
Leonardo super professionale e…
Leonardo super professionale e preparato! Ho risolto il problema.

Besvarelse fra neon54.com
Altro sito truffa si perde sempre
Altro sito truffa si perde sempre, disonesti non giocate

Besvarelse fra neon54.com
non giocate sono truffatori,dei veri…
non giocate sono truffatori,dei veri ladri

Besvarelse fra neon54.com
Wasn’t expecting much but it surprised me
The graphics are top-notch and everything runs super well. Support helped me fast, and there are way more slots than I thought. Really enjoyed it overall.

Disappointed this Casino
Deposit its fast, withdrawal too slow or scam your money. Its already 4 days its still nothing. This casino its a scammer beware!

ESTAFADORES
Mi web se bloqueó justo cuando gané en la ruleta con una apuesta de 200€ y la posibilidad de multiplicar hasta por 4999. Nunca me dieron mi premio y no contestan ninguno de mis emails. Pongo una estrella porque no me deja poner 0. Son unos estafadores profesionales.

A fuir absolument !!
A fuir absolument !!! Ils ne payent jamais les retraits !! Honteux !! Après plusieurs mail plus aucune réponse !

Scam Scam Scam
Scam! Scam! Scam! Bitte nicht einzahlen. Könnt das Geld verbrennen, dann habt ihr wenigsten Rauch. Abgesehen das die Seite während des zockens ständig abbricht, was ich so auch noch nie erlebt habe, kam man hier nichts gewinnen. Dazu kommt dass ich seit 3 Wochen versuche meinen Account zu sperren und sie machen es einfach nicht. Was geht?? Aber das ist noch nicht alles. Ich werde so mit sms und email bombardiert, das habe ich auch noch nie erlebt. Alles in allem, sehr unseriös und ich weiß wo von ich spreche.