Nellispresenter.se Anmeldelser 71

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leveransen var helt ok. Och Muminmammas framsida. Adressfältet på baksidan däremot så löjligt mikroskopisk, ingen kan skriva något där! Min tidigare Muminmamma hade ett adressfält som täckte hela bak... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt att beställa. Väldigt trevligt utbud. Varan skickades snabbt och var välpackad. Jag är väldigt nöjd. Rekommenderar denna leverantör. Kommer att beställa igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fina produkter. Väl inpackat. Snabb leverans. Jättebra kundservice, lätta att få tag på, man får snabbt svar vid frågor. Mycket kundvänliga, det känns tryggt att handla här!

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Nellispresenter.se är en presentbutik fylld med utvalda kvalitets produkter. Vi jobbar mycket med personlig service och vill alltid att kunden ska känna sig i centrum. Vi erbjuder även presentinslagning och kan skicka presenten direkt till mottagaren. Här kan du handla dina presenter dygnet runt och få dem leverarade oftast inom 1-3 dagar till en fraktkostnad på endast 65 kr. Allt skickas från vårt eget lager i Sverige. Du är alltid välkommen med frågor till mailen

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Enkelt att handla

Enkelt att handla. Skojigt med nerladdningsbara filer som man får printa ut själv. Snabbt gick det också.

20. november 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har bara positiva erfarenheter från…

Jag har bara positiva erfarenheter från Nellispresenter! Har handlat här ofta och alltid funkat supersmidigt, snabb leverans och aldrig några problem. Helt fantastiskt trevlig service! Har även ställt ett par frågor om riktigt gamla order och de har svarat snabbt och inte varit några problem att leta upp info. Absolut favoritbutik när det kommer till goebel och prydnadssaker!!

12. august 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kundbemötandet är uselt

Kundbemötandet är uselt.
Oerhört trist!

8. maj 2025

Besvarelse fra Nellispresenter.se

Så tråkigt att du inte är nöjd, vi gör alltid vårt bästa för att ge bra support till våra kunder.

Lätt att kontakta och

Lätt att kontakta och, snabba svar på frågor och mycket god, personlig service! Rekommenderas🌹

2. april 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde en present

Beställde en present, som skulle skickas till ett hotell som de på hotellet sen skulle leverera till personen i fråga.
Får sen att paketet finns att hämta på Postnord terminal!
Jag handlade på denna hemsidan för att de så fint erbjuder presenter.
När jag även mailat dem och ber att de ska skicka det till hotellet så är de inte så dom gör! Vad är meningen att göra reklam på att man skickar presenter men personen i fråga får själv hämta ut det?!
Jag blev såå besviken. Betala även extra för att det skulle slås in och skriva text.

Ett fruktansvärt dåligt företag som inte ens försöker hjälpa kunden, när man kontaktar dem.
Skärpning!!

6. marts 2025

Besvarelse fra Nellispresenter.se

Hej! Tyvärr så levererar vi inte direkt till hotell utan paketen vi skickar levereras till ett Postnord ombud, info om det står i vår kassa. Vi kunde inte få Postnord att leverera ett service point paket direkt till hotellet utan mottagaren måste hämta paketet hos ombudet. Det är många som beställer presenter till oss och skickar till annan leveransadress. Mottagaren får då ett sms och hämtar paketet hos ombudet. Det stämmer att man kan köpa till presentinslagning och hälsning, detta utfördes även på denna order eftersom du köpt det. Tråkigt att du inte blev nöjd med ditt köp. 😢

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.