Super webshop
Jeg har bestilt nogle gange. Hurtig levering og er meget glad for de produkter jeg har modtaget. Fantastisk service i forbindelse med en enkelt reklamation. Gerne igen.
Sveriges prylmecka! Hos oss hittar du de roligaste prylarna för vardag, fest och högtider! Vi har allt nödvändigt onödigt!
Donaugatan 2, 21120, Malmö, Sverige
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg bestilte en lækker hvidløgspreser med forventet levering 1-2 hverdage efter. Efter 4 dage var status uændret og jeg kontaktede kundeservice. Min ordre var tilsyneladende gået i stå et sted i processen, som ikke lige var blevet opdaget. Den flinke medarbejder lovede mig, at sparke den i gang samme dag eller også ville hun få sendt en ny. 2 dage senere havde jeg 2 lækre hvidløgspressere uden yderligere beregning (en til en gave og en til mig selv :)). Fin kundeservice, her handler jeg igen.
Købte 2 pudebetræk - fik dem leveret dagen efter 👍🏼
Det ene betræk var istykker, og jeg sendte en mail til CoolStuff. Her var ingen slinger i valsen, de sendte mig er nyt u/b, og ville ikke have det ødelagte retur 😀
Fantastiske produkter og fantastisk service - bestemt ikke sidste gang jeg handler her 🙏🏼
Havde bestilt og betalt (dyrere) levering af varen pr post til min postkasse( i en konvolut ). Varen blev sendt og forsøgt afleveret (forgæves, da sjældent hjemme) med GLS (billigere). Meget bøvlet, da varen efterfølgende skulle afhentes i et mig ukendt indkøbscenter, langt fra min bopæl.
Produkterne kom som lovet og så ud som lovet. Super sjov hjemmeside med fede gadgets :-)
Jeg var egentlig en rigtig beværlig kunde, men dem i kundeservice gjorde alt for at hjælpe mig uden tøven. Virkelig fin service.
Kan kun anbefale denne butik.