Ik kan niks anders geven dan 5 sterren. Echt een top service. Ondanks dat mijn garantie èèn jaar voorbij was ben ik uitstekend geholpen door Navado team met een goede oplossing. Ik heb uiteindelijk ee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De klantenservice is uitzonderlijk: ze reageren snel, denken mee en zijn heel behulpzaam. Toen ik een vraag had over een opzetstuk, boden ze meteen een op... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Navado! De klantenservice is uitzonderlijk behulpzaam en snel. Ik meldde een probleem en ze boden ze meteen een oplossing op maat aan. Deze service k... Se mere
Virksomheden har svaret
Wow! Had eerder van een ander merk een goedkopere thermal brush aangekocht en was zeer teleurgesteld. Na een jaar dacht ik na wat positieve reviews te zien mijn kans nog is te wagen bij Navado en ben... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Navado draait alles om gezond, stralend haar zonder gedoe. We maken slimme hairstylingtools en haarverzorging die niet alleen mooi resultaat geven, maar ook echt goed zijn voor je haar. Geen overbodige hitte maar op een gezonde manier het haar stijlen. Voor gezond, veerkrachtig en glanzend haar. ✓ Morgen in huis ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Gratis retourneren ✓ Betaal later met Klarna
Onze belofte aan jou
Skrevet af virksomheden
- Wij zetten ons volledig in voor onze klanten.
- Zoals je wellicht in de reviews hebt gelezen, staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ons team zet zich dagelijks in om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heel soms gaat er toch iets mis (we blijven tenslotte mensen). Is er iets niet goed gegaan? Neem gerust contact met ons op. We beloven dat we het probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk voor je oplossen.
Kontaktoplysninger
Zinkstraat 24, 4823AD, Breda, Holland
- info@navadohair.com
- navadohair.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Helemaal tevreden
Snel geleverd, goed verpakt, en zeer tevreden over het artikel zelf. Top!

Besvarelse fra Navado
Snelle levering en goede levering
Snelle levering en goede levering, en na gebruik van de haarstyler ben ik zeer tevreden.
Helemaal goed.

Besvarelse fra Navado
De föhn werd snel geleverd en was super…
De föhn werd snel geleverd en was super netjes verpakt. De bewaardoos is erg chique en handig!
4 sterren omdat ik de föhn nog wel erg ingewikkeld vind om te gebruiken. En vooral het airwrap gedeelte. Maar wellicht is dit een kwestie van oefenen.

Besvarelse fra Navado
Super mooie en fijne föhn
Super mooie en fijne föhn! Mooi design en prettig in gebruik. De instructie video voor gebruik van het krullen opzetstuk is ook handig. Mijn pakket is even blijven hangen bij PostNL. Ik heb contact met de klantenservice gehad, de reactietijd was snel en het contact prettig.

Erg blij met mijn Navado
Erg blij met mijn Navado! Krachtige föhn verschillende borstels geven mooi volume en krul.

Besvarelse fra Navado
Super tevreden met de aankoop!
Het was even stoeien met hoe je de plukken haar mooi om de airwrap krijgt, maar na wat oefenen ben ik heel blij met de aankoop! Mijn eigen handigheid in gevonden. De coldshot gebruik ik niet. Voor mij werkt de airwrap het beste op vochtig haar. In een kwartiertje zit mijn haar heerlijk met een volle bos krullen die makkelijk een hele dag mee gaan!

Topper
Topper
Eerst had mijn lieve schoondochter deze föhn, daarna mijn kleindochter en nog eentje voor mijzelf. Zo blij mee!

Super!
Werkt super, mooie vormgegeven en mooie verpakking. De kruller is makkelijk in te stellen en vast te houden. Het is dat ik het zo'n enorm werk vind altijd maar anders zou ik dit product elke dag gebruiken ;) ook fijn dat er andere opzetstukken bij zitten. De föhn zelf gebruik ik liever dan mijn eigen föhn, mijn haar is er supersnel mee droog terwijl dat normaal veel langer duurt. Mijn haar glanst nog meer door de luchttechniek. Gewoon kopen dit, het is een cadeautje voor jezelf!

Besvarelse fra Navado
Geweldige service! Zeer tevreden!
Ik had storing van mijn Navado föhn. Hij schakelde zich regelmatig vanzelf uit waarbij een lampje ging knipperen. Ik heb via de mail contact gezocht waarna ik binnen een dag antwoord had. Mij werd gevraagd een video van het probleem op te sturen. Nadat ik dat gedaan had kreeg ik binnen twee dagen een nieuwe föhn opgestuurd, met daarbij een Navado borstel als kadootje. Ik ben zeer tevreden over de service en de prettige communicatie via de mail.

Besvarelse fra Navado
Beste Airwrap dupe op de markt
Ik was al even op zoek naar een product om mijn haar volume in te blazen zonder het te beschadigen. De Easystyler heeft alle functionaliteiten die de Airwrap ook heeft en komt prachtig verpakt zonder je blauw te betalen. Toen ze de gift set gratis aanboden met gratis tasje, borstel, kam en elastiek was ik helemaal verkocht. De snelle verzending was een mooie bonus.
Na een eerste keer gebruik kan ik zeggen dat mijn haar veel sneller droog is dan met een reguliere haardroger en mooi glanst. Ik kan niet wachten om nog meer looks te proberen met de overige opzetstukken!

Besvarelse fra Navado
Doos kapot, nog niet getest
Net uitgepakt maar helaas was de kleine doos (dat in een grote verzenddoos zat) beschadigd. Hopelijk geen schade aan het product zelf maar dat zal wel meevallen door de mooie doos waarin het zit. Ik ga het snel testen

Besvarelse fra Navado
Misschien een haakje zodat je hem…
Misschien een haakje zodat je hem ergens kan ophangen.

Top product
Overgestapt van de Dyson naar deze Easystyler . Gebruik hem nu een jaar elke dag en hij doet het prima. Ik raad dit apparaat zeker aan. Verder is de service top en wordt alles heel snel en netjes afgeleverd.

Besvarelse fra Navado
Goede en vriendelijke klantenservice.
Goede en vriendelijke klantenservice.

Besvarelse fra Navado
Krachtige föhn mooie krullen 🤩 Ik raad…
Krachtige föhn mooie krullen 🤩 Ik raad dit product aan.

Besvarelse fra Navado
Zeer snelle levering. Productbeschrijving voldoet tot nu toe aan de verwachting.
Zeer snelle levering, volgende dag al. De navado easystyler pro
met airwrap was goed verpakt en alles zit mooi compact in een doos.
Nog niet alle onderdelen getest. Het is nog een beetje oefenen maar alles ziet er heel degelijk uit. Ik ben tevreden.

Besvarelse fra Navado
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.