Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De klantenservice is uitzonderlijk: ze reageren snel, denken mee en zijn heel behulpzaam. Toen ik een vraag had over een opzetstuk, boden ze meteen een op... Se mere
Ik heb de Easystyler Pro zwart al een poos in bezit naar volle tevredenheid. Ziet er chique uit en zit in een luxe opbergdoos. Gisteren de Airglide wet-to-dry stijltang besteld en vandaag binnen ge... Se mere
Bij Navado draait alles om gezond, stralend haar zonder gedoe. We maken slimme hairstylingtools en haarverzorging die niet alleen mooi resultaat geven, maar ook echt goed zijn voor je haar. Geen overbodige hitte maar op een gezonde manier het haar stijlen. Voor gezond, veerkrachtig en glanzend haar. ✓ Morgen in huis ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Gratis retourneren ✓ Betaal later met Klarna
Zinkstraat 24, 4823AD, Breda, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Snelle levering en goed verpakt!

Besvarelse fra Navado
Snelle levering, mooi verpakt. Stijltang doet wat hij belooft. Mooi resultaat het lijkt of je meer haar hebt.

Besvarelse fra Navado
Klacht net na 2 jaar. Keurig opgelost. Met beide de helft betalen.

Besvarelse fra Navado
Snel geleverd en het artikel werkt zoals ik gehoopt had

Besvarelse fra Navado
Snelle levering, ziet er mooi uit.
Netjes verpakt. Goede stijltang

Besvarelse fra Navado
Helaas dit keer wat minder tevreden, nieuw opzet krulborstel besteld die net nieuw uit is. Jammer genoeg blaasde hij de lucht ernaast, inplaats van het haar om te krullen en tot schrik ging mijn föhn er zelfs van uit!!
Gelijk contact gezocht, daar werdt even niet op gereageerd dus later nogmaals contact gezocht via WhatsApp daar kreeg ik gelukkig wel reactie. Ondertussen het krul opzetstuk terug gestuurd wat overigens wel gewoon gratis kan. Inmiddels had ik ook reactie terug gehad via de mail, het bleek een probleem te zijn met een bepaalde batch van het artikel. Het opzetstuk is nog steeds te koop op de website, dus ik weet niet of deze dus wel goed zijn? Ik durf niet goed meer een nieuwe te bestellen. Jammer want had het opzetstuk graag geprobeerd in mijn korte haar. Nu nog wachten tot mijn retour verwerkt wordt.

Besvarelse fra Navado
Wat ik zo perfect vond, terwijl de warmteborstel werd verstuurd, kreeg ik al een filmpje hoe deze te gebruiken. Ook het uitpakken is een feestje, wat ziet het er chic uit. Ik krijg ook heel snel een reactie op mijn vragen via whatsapp. Goede service!

Besvarelse fra Navado
De haartjes zijn te hard waardoor mijn fijne puntjes breken. Niet geschikt voor dun haar. Maakt wel mooie krullen.

Besvarelse fra Navado
Snel geleverd, fijn dat ik losse onderdelen kan bestellen.
Wel prijzig. Sommige merken verkopen een complete föhn voor dat geld.

Besvarelse fra Navado
Al vele föhnborstels geprobeerd, geen van allen werkten zo fijn als deze bounce brush (zonder lucht). Echt een topper!

Besvarelse fra Navado
Zeer tevreden over deze haardroger. Krachtig genoeg, ligt goed in de hand en zeer gebruiksvriendelijk.

Besvarelse fra Navado
I am absolutely delighted with this device; it's luxurious and performs exceptionally well. The blow-dry is beautiful, and my hair is soft and smooth (my hair is already quite straight to begin with). Furthermore, the customer service is very responsive; the first order wasn't delivered (due to the delivery driver), and they immediately reshipped it a second time. The only slight drawback is that it does take quite a while to dry my hair, but I have a lot of it!

Besvarelse fra Navado
Snelle verzending en het lijkt me een mooi apparaat! Nog niet alles uitgeprobeerd, maar alle onderdelen voelen stevig en robuust aan. De luchtstroom wordt niet te heet.
Fijn lang snoer, veel opzetstukken.

Besvarelse fra Navado
Super fijne föhn en je kunt er ook mooie krullen maken. Makkelijk in gebruik. De verschillende standen zijn top en de opzetstukken zijn makkelijk te wisselen en te gebruiken.

Besvarelse fra Navado
Mijn Bounce Brush werd snel en goed verpakt geleverd. Ik heb de Bounce Brush nu 1 maand in huis. Gebruik ‘m niet iedere dag. Het is even wennen, maar ik wordt er steeds handiger mee. Mijn haar is beduidend minder pluizig als ik de Bounce Brush gebruik.