Ik kan niks anders geven dan 5 sterren. Echt een top service. Ondanks dat mijn garantie èèn jaar voorbij was ben ik uitstekend geholpen door Navado team met een goede oplossing. Ik heb uiteindelijk ee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De klantenservice is uitzonderlijk: ze reageren snel, denken mee en zijn heel behulpzaam. Toen ik een vraag had over een opzetstuk, boden ze meteen een op... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Navado! De klantenservice is uitzonderlijk behulpzaam en snel. Ik meldde een probleem en ze boden ze meteen een oplossing op maat aan. Deze service k... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Navado draait alles om gezond, stralend haar zonder gedoe. We maken slimme hairstylingtools en haarverzorging die niet alleen mooi resultaat geven, maar ook echt goed zijn voor je haar. Geen overbodige hitte maar op een gezonde manier het haar stijlen. Voor gezond, veerkrachtig en glanzend haar. ✓ Morgen in huis ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Gratis retourneren ✓ Betaal later met Klarna
Onze belofte aan jou
Skrevet af virksomheden
- Wij zetten ons volledig in voor onze klanten.
- Zoals je wellicht in de reviews hebt gelezen, staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ons team zet zich dagelijks in om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heel soms gaat er toch iets mis (we blijven tenslotte mensen). Is er iets niet goed gegaan? Neem gerust contact met ons op. We beloven dat we het probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk voor je oplossen.
Kontaktoplysninger
Zinkstraat 24, 4823AD, Breda, Holland
- info@navadohair.com
- navadohair.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onwijs fijne fohn
Onwijs fijne fohn, mijn haar is nog nooit zo goed in model gebleven

De oplossing
Met mijn fijn haar komt eindelijk door dit toestel eens wat volume in het haar

Hele snelle verzending
Hele snelle verzending! Ik heb mijn product nog niet ontvangen, maar dat komt door postnl. Navado heeft het probleem tot nu toe goed afgehandeld.

Besvarelse fra Navado
Het werd heel snel geleverd
Het werd heel snel geleverd, binnen 24 uur, en de verpakking was ook heel goed. Er was geen schade, noch aan de buitenkant noch aan de binnenkant. Omdat ik het product pas net heb gekocht, kan ik nog niet 100% iets zeggen over het gebruik, maar voorlopig ben ik tevreden — zowel met de snelle, schadevrije levering als met de prestaties van het product

Besvarelse fra Navado
Na lang twijfelen heel tevreden!
Zeer snelle verzending, de dag erna had ik het pakket al ontvangen. De styler is heel gemakkelijk in gebruik, het wisselen van kopstukken gaat ook vlot. De haardroger blaast hard en warm genoeg om mijn dikke haar te drogen. Ook het opzetstuk om te krullen is een succes. De borsteltjes zijn kwalitatief in orde. Kort samengevat, lang getwijfeld over deze aankoop maar heel tevreden!

Super snelle levering
Maandagmiddag 16:20 uur besteld en de volgende ochtend vóór 10 uur in België geleverd!
Nieuw gesealde verpakking en gratis cadeautje ook.

Besvarelse fra Navado
Product werd snel geleverd en kwam aan…
Product werd snel geleverd en kwam aan in een hele mooie verpakking!
De krullen zelf maken is nog een beetje een uitdaging maar oefening baart kunst.
Ik ben er heel tevreden mee.

Leuk product
Leuk product! Ik heb weinig ervaring met haartools. Maar zowel de haardroger als gladmakende borstel zijn al makkelijk in gebruik. Het maken van krullen lukt ook al goed, ondanks mijn weinig ervaring hierin.

Besvarelse fra Navado
Fijne fohn en ook nog eens een hele fijne klantenservice
Ik was al een tijd super tevreden met deze föhn. Echter was er een klein probleempje. Wat een fijne klantenservice! Alles werd ontzettend vriendelijk en snel opgelost.

Erg tevreden
Het product kwam best snel binnen. Ik heb nog nooit eerder een airwrap gebruikt, en het lukte me makkelijk! Mooie volume

Besvarelse fra Navado
Dit is gewoon de beste hairstyling tool…
Dit is gewoon de beste hairstyling tool ooit ben er zo blij mij ik ga zeker en vast meer van Navado bestellen echt top I love it!!!

Top!
Komt goed verpakt aan
Super mooie verpakking
Kwalitatief goed product
Komt met handleiding en je krijgt een mail met instructie filmpjes

Besvarelse fra Navado
De easystyler Pro is een fijn apparaat voor snelle en stevige krullen
De easystyler Pro is een heel fijn apparaat om in een handomdraai je haar te föhnen of een mooie slag of stevige krullen te creëren. Met een ouderwetse föhn met borstels bleef mijn haar pluizig, zakte het haar uit en het duurde erg lang voor het klaar was. Nu is het snel klaar, met een resultaat dat de hele dag blijft zitten en je kunt met 1 styler heel veel verschillende looks maken.
Ook de service van Navado is erg goed. Na een beschadiging op de styler, werd deze heel snel omgeruild en werd er alles aan gedaan om te zorgen dat ik als klant tevreden was.
Kortom een goede styler die het geld waard is en als je vragen of klachten hebt, kun je direct terecht bij Navado en wordt je goed geholpen.

Vlotte levering
Vlotte levering, betrouwbaarheid!
Product nog niet gebruikt, maar het ziet er goed 😌 uit!

Top product van a tot z
Super snelle levering.
Net genoeg meldingen om op de hoogte te blijven van de bestelling.
Leuk cadeau extra!
Product zelf, TOP
Beste cadeau voor mezelf in 2025

Mooi design
Mooi design, echt een kadootje om te krijgen. Krachtig blaas capaciteit.

Besvarelse fra Navado
Top haar met dit top merk!
Wow! Had eerder van een ander merk een goedkopere thermal brush aangekocht en was zeer teleurgesteld. Na een jaar dacht ik na wat positieve reviews te zien mijn kans nog is te wagen bij Navado en ben zo ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Van frizzy stijl haar naar een shiny blowout. Navado weet duidelijk wat ze doen en hebben een top product gecreëerd! Ik ben ontzettend benieuwd en zal op de hoogte blijven van mogelijke toekomstige producten.

Perfect!
Snel geleverd, volledig in orde. Mooie doos, zeer goede kwaliteit en vooral: doet wat het moet doen! Had ik dit maar vroeger aangeschaft.

Besvarelse fra Navado
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.