Navado Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kan niks anders geven dan 5 sterren. Echt een top service. Ondanks dat mijn garantie èèn jaar voorbij was ben ik uitstekend geholpen door Navado team met een goede oplossing. Ik heb uiteindelijk ee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De klantenservice is uitzonderlijk: ze reageren snel, denken mee en zijn heel behulpzaam. Toen ik een vraag had over een opzetstuk, boden ze meteen een op... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Navado! De klantenservice is uitzonderlijk behulpzaam en snel. Ik meldde een probleem en ze boden ze meteen een oplossing op maat aan. Deze service k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wow! Had eerder van een ander merk een goedkopere thermal brush aangekocht en was zeer teleurgesteld. Na een jaar dacht ik na wat positieve reviews te zien mijn kans nog is te wagen bij Navado en ben... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hårproduktbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Navado draait alles om gezond, stralend haar zonder gedoe. We maken slimme hairstylingtools en haarverzorging die niet alleen mooi resultaat geven, maar ook echt goed zijn voor je haar. Geen overbodige hitte maar op een gezonde manier het haar stijlen. Voor gezond, veerkrachtig en glanzend haar. ✓ Morgen in huis ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Gratis retourneren ✓ Betaal later met Klarna

Onze belofte aan jou

Skrevet af virksomheden

Wij zetten ons volledig in voor onze klanten.
Zoals je wellicht in de reviews hebt gelezen, staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ons team zet zich dagelijks in om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heel soms gaat er toch iets mis (we blijven tenslotte mensen). Is er iets niet goed gegaan? Neem gerust contact met ons op. We beloven dat we het probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk voor je oplossen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

79 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en een fijne airstyler.

Snelle levering en een fijne airstyler.

18. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en het product. We wensen je heel veel pleziet met de Easystyler Pro!

Snelle levering mooi verpakt

Snelle levering mooi verpakt
Ik heb nog geen tijd gehad om de föhn uit te proberen

19. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering! 😊 Neem lekker de tijd om de Easystyler Pro uit te proberen, we zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we helpen je graag. Veel plezier alvast! ✨

Navado is heel licht

Navado is heel licht, heeft drie standen. Droogt je haar snel. Je kan heel mooi snel stijlen, mooie model föhnen. Ik ben echt geel blij mee. Bunnen 20 minuten ben je klaar. Na föhnen blijft heel mooi.

18. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een fijne review, bedankt voor het delen! 😊 Zo leuk om te horen dat je zo blij bent met de Navado Easystyler Pro! We wensen je heel veel plezier met stylen!✨

Super fijne airstyler

Super fijne airstyler! Ben er erg blij mee! Alles zit in een stijlvolle doos en ik heb nu alles om mijn haar goed te kunnen stylen. Aanrader!

10. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. We wensen je heel veel plezier ermee en bedankt voor je aanbeveling! 💕

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel snelle levering van mijn…

Heel snelle levering van mijn bestelling, alles was perfect in orde. De kwaliteit van het product is helemaal top, het is eerst een beetje wennen hoe de verschillende opzetstukken te gebruiken, maar eenmaal je het 3-5 keer geprobeerd hebt, gaat het vanzelf. Aanrader!

14. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en kwaliteit van ons product. Het is inderdaad even wennen, maar gelukkig heb je snel de draai gevonden! Veel plezier ermee en bedankt voor de aanrader!

Hele fijne föhn

Hele fijne föhn, ben er heel blij mee

25. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop!😊Heel veel plezier met de Easystyler Pro en bedankt voor je mooie review!

Klanten contact was top

Klanten contact met Noa was helemaal prima!
Netjes binnengekregen wat ik graag wilde hebben.
Ik ben blij!

6. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en met het contact met Noa! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus van dit soort berichten worden we heel blij! 😊 Heel veel plezier met je aankoop en als we ooit nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden!

Was heel snel geleverd

Was heel snel geleverd, donderdag besteld en vrijdag was thuis

5. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo snel je bestelling hebt ontvangen! 😊 Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankoop! 💫

snel geleverd

snel geleverd, en haren worden mooi glad

3. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je je bestelling snel in huis had en dat je haar zo mooi glad wordt. Veel plezier met stylen en laat het vooral weten als we je nog ergens bij kunnen helpen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bestelling kwam supersnel binnen.

De bestelling kwam supersnel binnen.
Het was een prachtige verpakking en precies wat ik had gehoopt.
Helemaal goed!

6. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat alles helemaal naar wens was en voldeed aan je verwachtingen! We doen ons best om elke bestelling met zorg te verpakken, dus leuk om te horen dat het wordt gewaardeerd. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Handig voor tussendoor

De thermal brush werd snel verzonden. Ik kocht de brush om mijn haar even te kunnen bijwerken naast de easystyler pro. Het apparaat werkt goed en ik gebruik het op de laagste stand. Fijn dat er meerdere warmtestanden zijn. Het etui vind ik superhandig want zo kan je de thermal brush makkelijk meenemen op vakantie.

30. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Bedankt voor je uitgebreide en fijne review! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent met de thermal Brush en het etui. Die is inderdaad perfect om mee te nemen op vakantie. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel ontvangen en goede kwaliteit

Snel ontvangen, ziet er zeer degelijk uit. Prijs kwaliteit erg goed.

31. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze levering. Veel plezier met je aankoop!

Navado

Makkelijk om krullen te maken en krullend haar drogen met diffuser geeft mooi glanzend haar.

28. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat super om te horen dat je zo blij bent met het resultaat! ✨ Glanzend haar en mooie krullen, daar doen we het voor! Veel plezier met stylen en laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we helpen je graag!

Nice

Geprobeerd en vind het heel nice. Does what it has to do🤩 ik raad het wel aan.

14. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 🤩 Bedankt voor je fijne woorden en aanrader. We wensen je nog heel veel plezier met je aankoop en laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we helpen je graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat mijn pakket helaas niet was…

Omdat mijn pakket helaas niet was aangekomen. Contact op genomen met een van de dames van Navado die mij zeer goed hebben geholpen om dit op te lossen. Zij hebben daarna netjes een nieuwe zending aangemaakt die ik gelukkig wel heb ontvangen. Ik ben superblij met mijn easystyler pro,( raad hem echt aan) en mijn complimenten voor de service van de dames van Navado.

6. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een fijne review, dankjewel! We zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je zo tevreden bent met je EasyStyler Pro. Ook super leuk om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren, we geven het compliment met een grote glimlach door aan de dames van de klantenservice. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering van een TOP product.

Snelle levering van een TOP product.

24. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 Superleuk om te horen dat het product in de smaak valt. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en laat het vooral weten als je nog vragen hebt!✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Ik was op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de Airwrap, en die heb ik gevonden in de Easystyler Pro. Deze styler is ontzettend handig in gebruik en werkt precies zoals ik had gehoopt. Het design is mooi en de prijs meer dan redelijk. Ik ben er dan ook erg blij mee! De levering was snel en netjes, en als extra verrassing zat er een etui met toebehoren bij, een leuk cadeau. Al met al ben ik een zeer tevreden klant.

24. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een ontzettend leuke review om te lezen, dankjewel voor je fijne woorden! 😊 We zijn heel blij om te horen dat de Easystyler Pro zo goed bevalt en voldoet aan jouw verwachtingen. Veel plezier met je nieuwe styler en als je nog vragen hebt of tips wilt voor het stylen, staan we altijd voor je klaar!✨

Tevreden maar wennen

Het is nog wel wennen met het krullen en moet ook nog met versteviging van mousse proberen. Voor nu alsnog tevreden.. mooie bewaardoos voor je spullen..#7434

21. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat de eerste indruk goed is en dat terwijl je nog aan het uitproberen bent! 😊 Het is inderdaad even wennen in het begin, maar met wat mousse en wat meer oefening komt het vast helemaal goed. Bedankt voor je review en laat het vooral weten als je ergens hulp bij nodig hebt!

Uitstekende levertijd

Uitstekende levertijd, prima verpakt en mooie producten

1. maj 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! 😊 Bedankt voor je mooie review. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we helpen je graag!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.