Navado Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Navado! De klantenservice is uitzonderlijk behulpzaam en snel. Ik meldde een probleem en ze boden ze meteen een oplossing op maat aan. Deze service k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kan niks anders geven dan 5 sterren. Echt een top service. Ondanks dat mijn garantie èèn jaar voorbij was ben ik uitstekend geholpen door Navado team met een goede oplossing. Ik heb uiteindelijk ee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De klantenservice is uitzonderlijk: ze reageren snel, denken mee en zijn heel behulpzaam. Toen ik een vraag had over een opzetstuk, boden ze meteen een op... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

L'Airstyler est robuste et fiable. Soigneusement emballé et livré, parfait comme première impression. Je l'ai utilisé ce matin pour la première fois et j'ai trouvé cela un peu difficile. Ayant les che... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hårproduktbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Navado draait alles om gezond, stralend haar zonder gedoe. We maken slimme hairstylingtools en haarverzorging die niet alleen mooi resultaat geven, maar ook echt goed zijn voor je haar. Geen overbodige hitte maar op een gezonde manier het haar stijlen. Voor gezond, veerkrachtig en glanzend haar. ✓ Morgen in huis ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Gratis retourneren ✓ Betaal later met Klarna

Onze belofte aan jou

Skrevet af virksomheden

Wij zetten ons volledig in voor onze klanten.
Zoals je wellicht in de reviews hebt gelezen, staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ons team zet zich dagelijks in om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heel soms gaat er toch iets mis (we blijven tenslotte mensen). Is er iets niet goed gegaan? Neem gerust contact met ons op. We beloven dat we het probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk voor je oplossen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

78 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het apparaat is een hele goede aankoop

Het apparaat is een hele goede aankoop. Ik ben super goed geholpen door de klantenservice. Een defect hulpstuk is direct gratis vervangen. Echt een aanrader om hier te kopen.

2. august 2025

Hi Helena,

Ik ben blij om te horen dat je goed geholpen bent! We vinden klantenservice erg belangrijk en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier weer van je product!

Groetjes,
Bianca van Navado

Diffuser opzetstuk

Prima service ! Diffuser is een perfect opzetstuk. Doet wat het moet doen.

30. juli 2025

Hi Marianne,

Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, mag je altijd contact opnemen.

Groetjes,
Bianca van Navado

Superaankoop!

Inmiddels heb ik de airstyler ruim een jaar en ben er nog elke dag heel erg blij mee! Hij ziet er supermooi uit en de mooie opbergbox maakt het helemaal af. Door de verschillende opzetstukken heb ik geen andere stylers meer nodig wat heel fijn is! Kortom supergoede aankoop geweest!

30. juli 2024

Besvarelse fra Navado

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel! 😊 Superleuk om te horen dat je na een jaar nog steeds zo blij bent met je aankoop. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen dat je nog heel lang, heel veel plezer hebt met de Easystyler Pro!✨

Heel snelle levering

Heel snelle levering, de dag erna had ik het al ontvangen. En het product is geweldig. :)

25. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling en bedankt voor het delen van je ervaring, daar worden wij ook blij van! 😊 Heel veel plezier met je aankoop en laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we helpen graag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering, mooi verpakt. En een mooie föhnstyler.

25. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en de levering!✨ Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we enorm en we wensen je heel veel plezier met de Easystyler Pro!

Alles naar wens!

Correcte en snelle communicatie. Alles naar wens. Prijs-kwaliteit top.

14. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je positieve woorden en het delen van je ervaring, dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende keer en mocht je ooit nog hulp nodig hebben, dan horen we dat natuurlijk graag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Belooft wordt dat het snel geleverd…

Belooft wordt dat het snel geleverd wordt maar helaas nog niets ontvangen.

17. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat jammer om te horen dat je het pakket nog niet hebt ontvangen! Ik ben er meteen even ingedoken en goed nieuws: volgens de track & trace code ligt het pakket al een paar dagen klaar bij een PostNL-punt om opgehaald te worden. Hopelijk kun je het snel in ontvangst nemen! Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van het afhaalpunt of iets anders, laat het gerust weten, we staan altijd voor je klaar om te helpen!

Fijn alles

Mooi product. Handig en goed. Snelle levering en extra servicebalie met tips voor gebruik.

4. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een fijne review, dank je wel! 😊 We zijn heel blij om te horen dat alles naar wens is! Ook fijn dat de extra tips goed van pas komen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we staan altijd klaar om je te helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig en degelijke haarborstel in een chique etui

Op de eerste plaats hoe prachtig de haarborstel er uit zit met een heel mooi en chic etui erbij. Niet eerder zo gezien. Dan is ook alles duidelijk uitgelekt en mag je zelfs uitproberen. Heel jammer dat ik er met mijn fijn, lees dun, haar , niet mee kon werken. Nu maar sparen voor de uitgebreide haarkruller met meer mogelijkheden. Vriendelijke groet Lidy Juressen

9. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze Bounce Broush, dankjewel voor je mooie woorden! We vinden het jammer om te horen dat het product niet helemaal geschikt bleek voor jouw haartype, maar gelukkig denk je al vooruit naar Easystyler Pro met meer mogelijkheden! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en laat het vooral weten als je tegen die tijd nog vragen hebt, we staan altijd klaar om je te helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kapsalon ervaring. Zeker een aanrader!

Wat ik goed vind, is dat het apparaat licht in de hand ligt. Heeft een heel mooi design met een lange kabel die 360 draait. Temperatuur kan je instellen naar u wens en warmt vlug op.
Zoals alle apparaten is het even zoeken hoe je het best gebruikt. Mijn krullen is tot de volgende dag nog te zien. Misschien niet meer zo gedefinieerd als de dag ervoor, maar heeft een natuurlijke golvend krul. Dit resultaat zonder haarproducten. Heb veel complimenten gekregen.
Alsof ik juist van de kapsalon kwam.

Wat er wel misschien ontbreekt, is een handschoen. Er is een etuis en een kleine borsteltje om het te kuisen, wat ook wel
handig is. Maar een handschoen tegen hitte ter bescherming omdat het nog zoeken is voor het gebruik is zeker welkom.

In het algemeen raad ik deze apparatuur aan. Zeker GEEN spijt van mijn aankoop.

7. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een prachtige en uitgebreide review, dankjewel! Zo fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en het resultaat! 😍 Wat leuk ook dat je complimentjes hebt gekregen. Bedankt ook voor je feedback over de hittebestendige handschoen, we nemen dat zeker mee! Heel veel plezier nog met je aankoop en nogmaals dank dat je jouw ervaring wilde delen.

Volle haardos

Door het haar te stylen met Navado krijgt je haar aanmerkelijk meer volume, wat de hele dag blijft. Als het toch een beetje inzakt even met je vingers opduwen en het zit weer goed.

7. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat! ✨ Bedankt voor je mooie review en we wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet geschikt voor 4C

Niet geschikt voor 4C haar en je moet zelf de retourkosten betalen.

Houd je sociale media ook op privé als je niet een bezoekje wilt in je privéleven! Ineens zag ik ze meekijken met mijn vrijdagmiddag op Instagram en ik ben geen influencer.

8. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat jammer om te horen dat het product niet geschikt was voor jouw haartype. Dankjewel voor je feedback, die nemen we zeker mee!

Wat betreft de retourzending: de kosten voor het terugsturen zijn inderdaad voor eigen rekening. Wij betalen de verzendkosten naar jou toe en op deze manier delen we de kosten van de heen- en terugreis van het pakket. Zo kunnen we onze producten scherp geprijsd houden. Informatie over het retourneren is ook op onze website te vinden.

Ik heb even nagevraagd wat er precies gebeurd is op social media. We kregen een berichtje van je binnen, en toen mijn collega dat wilde openen om te reageren, is per ongeluk je story geopend. Op Instagram gebeurt dat automatisch als je net naast het inkomende bericht tikt. Super onhandig, maar daar zit geen bedoeling achter! Onze excuses hiervoor.

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten, we helpen je graag verder!

Ik heb het ontvangen.

Ik heb het ontvangen.
Wat is dit GEWELDIG en waard voor het geld.Ik heb zelf een dyson,maar dit is zoooo meer opzetstukken.
Ik raad iedereen aan om dit te kopen.erg mooi hoor.geweldig.

3. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een fantastische review, dankjewel! 😊 Superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent. We wensen je heel veel plezier met je aankoop! ✨

aangenaam verast

Goede eerste ervaring super snel geleverd in mooie luxe doos de hairstyler met hulpstukken zien er professioneel uit!

2. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 We zijn blij om te horen dat alles in de smaak valt. Heel veel plezier met stylen en laat het vooral weten als je nog vragen hebt, we helpen je graag!

Easystyler pro, een aanrader

Duidelijke website, snel besteld en vlotte levering.
Goede kwaliteit, veel verschillende opzetstukken.
Haar droogt vlug en in een mooie stijl.
Heel tevreden van de navado hairstyler.
Mijn dochter heeft dezelfde aangeschaft.

5. juli 2025

Besvarelse fra Navado

Wat een geweldige review, dankjewel! 😊 Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze Easystyler Pro en superleuk dat je dochter er ook eentje heeft besteld! We wensen jullie allebei heel veel plezier met stylen en horen het graag als je nog extra tips en tricks wilt ontvangen! ✨

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de levering. Heel veel plezier ermee en laat het vooral weten als we je nog ergens bij kunnen helpen, we staan altijd voor je klaar!

Besvarelse fra Navado

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering! 😊 Bedankt voor je mooie review en we wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Fijne ceramische borstel!

Snelle bezorging van een fijn product en vind de prijs ook goed ervoor

23. juni 2025

Besvarelse fra Navado

Bedankt voor je fijne review! 😊 We vinden het super om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor! Heel veel plezier met je aankoop!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.