Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde en produkt efter 2 dagar sedan jag hämtat den. Ville jag returnera den pga de jag hade såld min bil. Jag har bett de att ta produkten tillbaka enligt 60 dagars returrätt. Trots jag hade... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De suger rejält. Beställde grejer för snart tre veckor sen – fortfarande ingen leverans, ingen spårning, inget svar alls. Bara ren kaos. recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar läng... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med tilbehør til biludstyr

Skrevet af virksomheden

Företagsbeskrivning – Nardocar Nardocar är en ledande leverantör av högkvalitativa biltillbehör, stylingprodukter och prestandauppgraderingar för bilentusiaster och yrkesverksamma. Vår vision är att tillföra värde till våra kunder genom att erbjuda enastående service, expertkunskap och ett exklusivt utbud av produkter som uppfyller de högsta standarderna inom bilindustrin. Vi förstår passionen bakom varje bil, och vi strävar efter att vara det självklara valet för dem som vill optimera sitt fordon – oavsett om det handlar om prestanda, estetik eller funktionalitet. Med ett strategiskt tillvägagångssätt och gedigen branschkunskap vill vi sätta nya standarder för kvalitet och innovation på eftermarknaden för bilutrustning. På Nardocar drivs vi av ett starkt engagemang för kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Vårt sortiment består av noggrant utvalda produkter från välrenommerade varumärken, vilket säkerställer att våra kunder alltid får det bästa för sitt fordon. Vi kompromissar aldrig med precision och tillförlitlighet, vilket gör oss till en pålitlig partner för bilägare, tuning-specialister och verkstäder. Vår vision är att skapa en unik upplevelse för bilentusiaster genom att kombinera expertis, passion och förstklassiga produkter. Vi är inte bara en återförsäljare – vi är en del av bilkulturen och en drivkraft för innovation inom branschen. Nardocar – Kvalitet, prestanda och stil i perfekt harmoni.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håll er borta från det här företaget

Håll er borta från det här företaget.

Beställde sänkningsbara coils 03/07-2024 där jag mailat support flertal gånger för att få information om vart dem höll hus då jag inte hade fått dem under 2-6 dagar estimate som stod på orderbekräftelsen. De verkar inte ha någon svensk kundsupport utan endast dansk, Den support dem har tar över 1 vecka på sig att besvara frågor om beställningar där dem slutar svara helt och hållet ungefär 6 veckor tillbaka. Jag till och med skickade iväg ett mail till MTS som gör coilsen som i princip bara svarade att de har skickat iväg ett klagomål till UPS som om det gav så mycket mer information. Skickade in en reklamationsförfrågan förra veckan där dem påstår att man ska få svar inom 4 dagar...Jag har fortfarande inte fått svar 10 arbetsdagar efter förfrågan.

Slutar med att jag tar reklamationen till banken istället då man iallafall kan lita på att dem tar en seriöst nog att svara på sina frågor inom en acceptabel tid.

Helt sinnesjukt att man ska behöva jaga efter information i över 2 månaders tid från ett företag som helt enkelt inte bryr sig.

14. september 2024

Hej Pontus

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och beklagar uppriktigt den frustration och de besvär du har upplevt med din beställning. Vi förstår att kommunikation och snabb support är avgörande, särskilt när det gäller fördröjningar. Vi arbetar för att förbättra våra processer och svarstider, och din feedback hjälper oss att identifiera områden där vi måste bli bättre. Vi vill gärna undersöka din situation ytterligare – om du har möjlighet, vänligen skicka ditt ordernummer till oss så att vi kan hjälpa dig direkt.

Tack för att du delade dina synpunkter, och vi hoppas få en chans att återställa ditt förtroende.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde sänkningsfjädrar och fick…

Jag beställde sänkningsfjädrar och fick besked att dom skulle skickas 01-08-2024, men jag har inte sett till några än! Har mailat dom flera gånger,men inget svar!

26. juli 2024

Hej Peter

Vi beklagar verkligen att din beställning av sänkningsfjädrar har blivit försenad och att du inte har fått svar på dina mejl. Vi strävar efter att svara på alla kundförfrågningar så snabbt som möjligt, och vi ber om ursäkt om vi har missat dina meddelanden. Vänligen kontakta oss igen, eller ange ditt ordernummer här, så hjälper vi dig att få en uppdatering om din leverans.

Tack för ditt tålamod.

Hjälpsamma och bra service

Hjälpsamma och bra service! och snabb leverans! Är mycket nöjd👍

9. maj 2024

Hej Patrik

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leverans. Din uppskattning betyder mycket för oss! 👍

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fick aldrig min produkt

Beställde en del via Nardocar men fick dessvärre inte min del som skulle tillverkas av Maxton. Enligt dom så hade Maxton inte fått in ordern i systemet. Hade väntat i 8 veckor och blev väldigt besviken. Dock betala de tillbaka pengarna väldigt fort, men ändå jäkligt tråkigt om Maxton får problem så drabbar det er i form av ett sämre omdöme. Ledsen Nadocar, ni är säkert ett väldigt bra företag. Dock är det min besvikelse av att inte få produkten som värderas.
Beställer direkt via Maxton.

8. april 2024

Hej Jonas

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi förstår din besvikelse och beklagar verkligen att leveransen inte gick som förväntat. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att alla beställningar behandlas snabbt och korrekt, men i det här fallet uppstod ett problem hos Maxton som påverkade din beställning. Vi är glada att vi kunde återbetala dig snabbt, även om det naturligtvis inte ersätter din väntan. Vi uppskattar din förståelse och ditt förtroende för vårt företag, och vi hoppas att få möjlighet att leverera en bättre upplevelse för dig i framtiden.

Snabb service

Snabba svar i kundservice, bra produkter! Tummar upp 👍🏻

12. marts 2024

Hej

Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och våra produkter. Din uppskattning betyder mycket för oss. Tummen upp till dig också! 👍🏻

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick fel produkt levererad men det var…

Fick fel produkt levererad men det var inte Nardocars fel. Dom skötte reklamationen klanderfritt. Kommer definitivt handla därifrån igen. Tusen tack

17. maj 2023

Hej David

Tack så mycket för det bra betygg av oss.

Mvh. Mathias

Service och kvalité!

Nardocar är ett företag med serviceinriktade personal! Snabba och konkreta svar från Mathias. Ser till att köpet känns rätt! Utöver det har de varor i lager som inget annat företag i Europa. Kan starkt rekommendera Nardocar!

3. marts 2023

Hej Ruwaid!

Stort tack för de vänliga orden, kul att kunna hjälpa till!

Mvh. Mathias

Golf 7.5 R intercooler

Staff was helpful, packet come fast on home door, no damages on box. Wagner intercooler for cheapest price what I find. Good shop 😃

13. september 2022

Hej MILAN

1000 tack för din fina recension :-)

Vi är mycket glada att höra att du var nöjd med vår service!

Mvh. Chris

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket kompetent företag med extremt…

Mycket kompetent företag med extremt bra sortiment, det man inte hittar kan dom oftast skaka fram, priserna är väldigt bra och servicen är 10 poäng. Att få det leverat till Sverige går Mycket snabbt. Rekommenderar starkt att handla på Nardocar 😊

8. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde grejer till min bil

Beställde grejer till min bil. Efter en vecka kom ett paket med helt felvaror. 2,5v utan ett förlåt från företaget eller att dom skickar rätt grejer. Nu får jag till svar att mina grejer inte finns i lager trots det står "i lager" på hemsidan. Fortfarande inte fått skicka tillbaka paketet nu efter 3v.

26. juli 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.