Se, hvad kunderne siger
De suger rejält. Beställde grejer för snart tre veckor sen – fortfarande ingen leverans, ingen spårning, inget svar alls. Bara ren kaos. recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar läng... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde grejer till min bil. Efter en vecka kom ett paket med helt felvaror. 2,5v utan ett förlåt från företaget eller att dom skickar rätt grejer. Nu får jag till svar att mina grejer inte finns i... Se mere
Beställde en del via Nardocar men fick dessvärre inte min del som skulle tillverkas av Maxton. Enligt dom så hade Maxton inte fått in ordern i systemet. Hade väntat i 8 veckor och blev väldigt besvik... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Företagsbeskrivning – Nardocar Nardocar är en ledande leverantör av högkvalitativa biltillbehör, stylingprodukter och prestandauppgraderingar för bilentusiaster och yrkesverksamma. Vår vision är att tillföra värde till våra kunder genom att erbjuda enastående service, expertkunskap och ett exklusivt utbud av produkter som uppfyller de högsta standarderna inom bilindustrin. Vi förstår passionen bakom varje bil, och vi strävar efter att vara det självklara valet för dem som vill optimera sitt fordon – oavsett om det handlar om prestanda, estetik eller funktionalitet. Med ett strategiskt tillvägagångssätt och gedigen branschkunskap vill vi sätta nya standarder för kvalitet och innovation på eftermarknaden för bilutrustning. På Nardocar drivs vi av ett starkt engagemang för kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Vårt sortiment består av noggrant utvalda produkter från välrenommerade varumärken, vilket säkerställer att våra kunder alltid får det bästa för sitt fordon. Vi kompromissar aldrig med precision och tillförlitlighet, vilket gör oss till en pålitlig partner för bilägare, tuning-specialister och verkstäder. Vår vision är att skapa en unik upplevelse för bilentusiaster genom att kombinera expertis, passion och förstklassiga produkter. Vi är inte bara en återförsäljare – vi är en del av bilkulturen och en drivkraft för innovation inom branschen. Nardocar – Kvalitet, prestanda och stil i perfekt harmoni.
Kontaktoplysninger
Glasmagervej 38C, 4684, Holmegaard, Danmark
- 0108848151
- info@nardocar.se
- nardocar.se
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag beställde en produkt efter 2 dagar…
Jag beställde en produkt efter 2 dagar sedan jag hämtat den. Ville jag returnera den pga de jag hade såld min bil. Jag har bett de att ta produkten tillbaka enligt 60 dagars returrätt. Trots jag hade betalat 189 extra avgift. Personal kan 0 svenska språket och väldigt svår att kommunicera med de. Deras engelska låter samma sak som danska så man förstår knappt. De ville inte ha produkten tillbaka som har varit hos mig bara 2 dagar oöppnad. Ifall om jag ska skicka varan så måste jag betala ytterligare av gift på halva priset på delarna. Väldigt dålig stämning där. Jag rekommenderar inte den här företaget verkar vara väldigt oprofessionellt. Särkilt inte värd för att testa
De suger rejält
recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar längre tid än en snigel på valium.
Temu är blixtsnabb jämfört med de här amatörena.
Undvik som pesten. 0 stjärnor. Uselt företag. Aldrig mer.

Besvarelse fra Nardocar.se
Fast delivery and fast costumers…
Fast delivery and fast costumers service if you have questions about what so ever can highly recommend 👍

Besvarelse fra Nardocar.se
Beställ ej här sämsta skiten
Beställ ej här sämsta skiten! Riktigt missnöjd

Besvarelse fra Nardocar.se
Mkt snabb support som svarade på mejl…
Mkt snabb support som svarade på mejl inom 5 min! Även leveransen va mkt snabb!
Rekommenderas!!
Blev fel i min beställning men dom…
Blev fel i min beställning men dom fixade till det så det blev rätt utan några problem👍🏻👌🏻
Snabb service bra på alla sätt.
Snabb service bra på alla sätt.
Mvh. Stefan

Besvarelse fra Nardocar.se
Ja skulle aldrig kunna köpa något igen…
Ja skulle aldrig kunna köpa något igen från den här hemsidan igen rekommenderar verkligen inte!!!!

Coilovers till min beetle
Köpte ett set med coilovers till min new Beetle. Lätt att montera och funkade skitbra och dessutom till ett superpris 🙂

Besvarelse fra Nardocar.se
Bra service fick hjälp med min downpipe…
Bra service fick hjälp med min downpipe , dessutom va de snabba o svara

Besvarelse fra Nardocar.se
Jag är supernöjd med mitt köp😊
Jag har beställt Downpipe till min Mercedes CLA 45S AMG. Jag är supernöjd med mitt köp! Snabb leverans och otroligt trevlig personal som svarade snabbt på alla mina frågor. Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Nardocar.se
Femstjärnig upplevelse - Riktigt bra kvalitet och service!
Jag beställde coilovers till min BMW från Nardocar och är extremt nöjd med hela processen. Leveransen var snabb och supportteamet var otroligt hjälpsamma när jag hade några frågor om kompatibiliteten.
Professionell rådgivning och support
Som nybörjare inom bilmodifikationer uppskattade jag verkligen den professionella rådgivningen från Nardocars supportteam. De hjälpte mig att välja rätt produkter och besvarade alla mina frågor tålmodigt. Tack för en fantastisk upplevelse!
Snabb leverans och enkel returprocess
Min beställning anlände snabbare än förväntat, och när jag behövde returnera en vara på grund av felbeställning var processen smidig och problUtmärkt service!
Brett sortiment och konkurrenskraftiga priser
Nardocar erbjuder ett stort utbud av bilutrustning till rimliga priser. Jag hittade precis vad jag behövde för min Audi och är mycket nöjd med köpupplevelsen. Kommer definitivt att handla här igen.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.