I sig selv var dette et rigtigt godt produkt/ ydelse! Men grundet der intet i denne verden 100% har det ikke lykkes mig at få det fulde udbytte. Så valgte jeg at bede om få refusion af beløbet.... Se mere
Om MyHeritage
MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.
Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.
The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.
Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.
The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Yderst behagelig samtale ...
Personen havde forståelse for til dels at tale langsomt, idet engelsk jo ikke er vores daglige sprog. Lyttede til hvad jeg havde af spørgsmål/feed back til hans promovering. Yderst tilfredsstillende samtale, som var en direkte afledning af min henvendelse dd. angående fornyelse af medlemskab. MyHeritage har et udsøgt medlemstilbud, som jeg har været yderst tilfreds med gennem mange, mange år. Kan på det varmeste anbefale medlemskab af MyHeritage.
Elin Oensbo, DK
Jeg havde en god fornemmelse for at ham…
Jeg havde en god fornemmelse for at ham jeg talte med var glad for hans job. Vi talte lidt om løst og fast da vi ventede på at ting skulle gå igennem. absolut den bedste måde at sælge noget til mig.
Imødekommende og ingen pres.
Personen jeg talte med var venlig og havde humor. Han pressede ikke på for at jeg absolut skulle købe et abonnement. Det gjorde jeg så alligevel😊fordi jeg kunne se en fordel ved det i forhold til mit gamle abonnement.
Jeg tilslutter mig mange af de andre…
Jeg tilslutter mig mange af de andre som føler sig snydt.
Jeg har heller ikke modtaget test svaret efter mange uger, men til gengæld er jeg opkrævet 1500 kr.
Jeg har kontakte kundeservice som vil “spise mig af med” at få halvdelen af pengene tilbage.
Jeg vil gerne høre, hvorfor jeg kun har fået 50% tilbage?
Jeg blev ikke imødekommet på mit…
Jeg blev ikke imødekommet på mit problem. Det virkede meget mekanisk .
Samtalen på engelsk.
Synes det var en god snak
Synes det var en god snak, men synes derimod ikke det er så godt at man ikke kan få alle sine penge retur ved fejl køb eller misforståelser.
Men måske jeg finder det interessant i fremtiden.
En venlig og seriøs medarbejder…
En venlig og seriøs medarbejder ringede, og hvar til stor hjælp. Havde og forståelse for min skepsis til at begynde med, når der gelder at oplyse kreditkort osv. på tlf. Men ingen problemer, der vi fandt hurtig ud af at jeg ikke skulle oplyse mere en lige det de havde i forvejen. Så alt i alt en meget god og behaglig samtale.
Pengemaskine!
Forfærdelig oplevelse!! Fik afvide at jeg havde 30 dages gratis prøveperiode og at jeg kunne opsige når som helst. Men blev trukket 1.459 kr. fordi abonnementet betales årligt! Det er en ren pengemaskine og en uetisk forretningsmodel, der beror på at folk glemmer at opsige deres abonnement - og i øvrigt et dyrt abonnement når man tænker på at det er os brugere der leverer al data til deres produkt!
Desuden sendte jeg prøven fra mit DNA-kit ind for over 1 måned siden og jeg har først nu modtaget en mail at laboratoriet har modtaget den til analyse (hvilket jeg så kan vente endnu 3-4 uger på at få svaret for) og Hallo - godt nok skulle prøven sendes til Tyskland men SÅ langsom er postvæsenet nok alligevel ikke!
Derfor er prøveperioden fuldstændig ligegyldig og jeg har ikke kunne bruge den til noget som helst.
Jeg kan bestemt ikke anbefale dette til nogle!
REN SVINDEL
Grundig gennemgang af mine muligheder i…
Grundig gennemgang af mine muligheder i forbindelse med fornyelse.
Jeg havde brug for hjælp
Jeg havde brug for hjælp, og efter 2 emails var det på plads, dejligt
I sig selv var dette et rigtigt godt…
Så valgte jeg at bede om få refusion af beløbet.
Deres Key account Raphael var meget behjælpelig med dette og forstående overfor min situation. Raphael forklarede mig dog, at grundet min afstamning, ville det være meget vanskeligt og få det bedste udbytte ud af testen, og på den måde var meget gennemsigtig med både retningslinjer og produktets validitet.
Dårligt
Når ens abonnement udløber, kan man overhovedet ikke tilgå ens slægttræ længere. Alt er lukket. Det er virkelig en pengemaskine. Kundeservice er engelsk
Man sætter kunden i højsædet og søger…
Man sætter kunden i højsædet og søger altid at hjælpe på bedste måde
Top klasse!
Særdeles behagelig medarbejder at snakke med. Han førte mig igennem alt der er inkluderet i mit abonnement, og gav mig en glimrende pris.
Glad for at få en rigtig god samtale…
Glad for at få en rigtig god samtale med Jer - en god oplevelse, så mange tak 👍
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Snyd og fup
Havde en virkelig dårlig oplevelse med MyHeritage. Vil ikke anbefale nogen at købe fra deres hjemmeside. Det er ren snyd. Havde 30 dages prøveperiode med mit dna sæt. Men er nu blevet trukket 1.459 kr, uden varsel. Har ikke gjordt brug af min prøveperiode, fordi de har brugt over 1 måned på at analysere min test. Det er ren snyd og fub. De suger bare pengene ud af dig.

Besvarelse fra MyHeritage
Manglende svar på Sundhedsrapport og dårlig kundeservice...
Jeg har før bestilt et Dna-testkit fra MyHeritage som gik som det nu skulle, men nu da jeg ville prøve og tage den sundhedsrapport de kan tilbyde har jeg oplevet en af de værste kundeservices nogen sinde...
Der står på deres hjemmeside at hvis man har før taget en Dnatest, så ville man kunne opgradere den til en sundhedsrapport, og kunne få svar på den regelmæssigt hurtigt. Problemet var bare at efter 1½ uge hvor der var ca. 4 dage tilbage til jeg ville få mit svar, at de sender et nyt testkit, som jeg skal bruge til sundheds opgraderingen. Da jeg så endelig kom igennem deres AI bot, så jeg kunne skrive til deres kundeservice via mail, sagde de at vi sender det nye kit uden pris, og beklager, men kunne ikke forklare hvorfor. Da jeg så endelig fik kittet, tog den nye test og sendte den ind igen, så gik der en måned før den lande på deres laboratorium da den nu var i USA i stedet for Holland som forrige test. Den har nu siddet i "Rådata under behandling" siden 29. juni, og fik det estimat at jeg ville have mit resultat ca. den 7. juli, men den blev forsinket til den 14. juli, og da jeg så ventede hele dagen der den 14. juli, så havde jeg stadig ikke fået mit svar. De har nu også fjernet den lille beskrivelse for estimeret tid for resultaterne i toppen af sporingen at ens test, så der står intet nu, og har stadig ikke fået mine resultater endnu.
Har også prøvet at kontakte deres kundeservice igen, men kan ikke komme igennem deres AI bot på deres hjemmeside, da den ikke svar på ens beskeder mere. Prøvede også og skrive til en af deres forrige medarbejdere via mail, som jeg skrev med sidst, men botten sender et automatisk svar og link som "skulle" diagere mit til deres kundeservice, men sendte mig til "Hjem" på deres hjemmeside...
Meget dårlig oplevelse.
Jeg har aldrig fået mit DNA svar
Jeg har aldrig fået mit DNA svar
Desuden skal man være opmærksom på at man oveni prisen skal lægge omkring 100 kr i porto af DNA testen til Tyskland.