Bestiller flytning af en sofa, skriver det i kommentarerne, den bliver accepteret, og så står der kun en chauffør, som ikke kan ringes op. Jeg kunne selvfølgelig have læst alle FAQ’s og set at det... Se mere
Utroligt uprofessionelt! Aftalt afhentning 11-12 – stod klar med alt ude på gaden og alligevel ingen chauffør. Bliver først ringet til kl. 13:30, og flytningen rykkes først til næste dag? Dette er... Se mere
Det var særligt chaufføren Jiayu, der gjorde jeg måtte ind og give 5 stjerner. Han var sød, hjælpsom og høflig. Normalt er jeg ikke typen, der anmelder ting, men Jiayu fortjener 5 stjerner 🌟 Derudo... Se mere
Super god oplevelse! Jeg fik god og grundig vejledning telefonisk forud bestilling. Chaufføren Ibrahim var super flink! Jeg kørte med ham i bilen og sikrede dermed kortest mulig aflastningstid ved an... Se mere
Mover er en dansk virksomhed, der leverer software- og logistikløsninger, som reducerer spild og gør folks liv lettere. Vores teknologi og driftsmodel skaber reel forandring i en branche, der er afgørende for den globale økonomi og har en betydelig indvirkning på miljøet. Vi hjælper flere af Europas førende brands med deres logistik, men håndterer også kurérforsendelser for private. Vi tænker transport i andre baner. Ved at kombinere vores intelligente software, logistikindsigt og datalogi skaber vi en helt ny tilgang til last-mile-logistik.
Artillerivej 86, 2 tv., 2300, København S, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Fik løst problemet med afhentning af tungt møbel hurtigt, sikkert og billigt! Fin kommunikation med kundeservice undervejs.
Min bedste anbefaling!

Besvarelse fra Mover
Super hjælpsomme - kan varmt anbefales og vil ikke tøve med at bruge dem igen.

Super professionelle
Det var nemt at beregne prisen på turen, og nemt at bestille på deres hjemmeside.
På selve dagen blev jeg ringet op af en sød medarbejder, og turen blev bekræftet.
Efter afhentning af det bord, jeg sku ha flyttet fra Fyn til Kbh - modtag jeg en oversigt m tidspunkter og tidsforbrug.
Trygt og gennemskueligt på alle parametre
Bruger dem snart igen, da jeg har endnu en ting som ska transporteres.
Anbefaler dem på det varmeste

Besvarelse fra Mover
God hurtig service med hjælpsom chauffør 🙂

Besvarelse fra Mover
Enkel, god og hurtig løsning. Serviceminded og hjælpsom chauffør.

Besvarelse fra Mover
Min oplevelse med Mover har været god! De er super professionelle og deres supportservice er hurtig, venlig og meget behagelig. Alt gik hurtigt og problemfrit. Kan kun anbefales

Besvarelse fra Mover
De annulleret først min ordre uden at annullere den så jeg regnet med chaufføren kom i halvanden time.
Næste gang jeg brugt dem var chaufføren forsinket uden at give melding. Forsinkelser er OK , ingen kommunikation er ikke.

Besvarelse fra Mover
Super service, gode priser og hurtig afhentning.

Besvarelse fra Mover
God service hele vejen. Chaufføren (Martin) var meget hjælpsom.

Besvarelse fra Mover
Super søde, hjælpsomme og hurtige. Og til en meget fair pris. Billigere og hurtigere end 3x34.
Jeg vil helt klart bruge dem igen næste gang jeg har brug for at få fragtet et møbel.
Det er smart hvis man fx har købt et brugt møbel på DBA man skal have fragtet hjem.

Besvarelse fra Mover
Vigtigst af alt: det er billigt! MEN: talte med support som lovede at jeg ville få en notifikation i god tid inden chaufføren ankom - der kom ikke noget på dagen. App'en gav mig forskellige tider for hvornår han ville ankomme - ingen af dem var tæt på. Kun fordi man kan se chaufførens nummer på app'en, var det muligt for mig at lave en aftale direkte med ham, så jeg kunne koordinere problemfrit. Chaufføren var super!

Besvarelse fra Mover
Rigtig god oplevelse alt klappede og til tiden

Besvarelse fra Mover
Hurtig effektivt service, og billigt
Sød og hjælpsom chauffør - kom på Minuttet til aftalt tid

Besvarelse fra Mover
Jeg bestilte en kort tur på 3,5 km i København. Hele turen med udpakning tog højst 45 min. De har trukket alt for mange penge (næsten 300 kr for meget) fra min konto og på kortet i appen kan man se, at de har trukket for en meget længere tur, hele vejen til Lyngby, som jeg aldrig bestilte. Jeg har kontaktet kundeservice og sendte dem billeder fra appen, som et bevis på en fejl, der var sket. Det har taget evighed at få dem til at returnere en del af pengene - de nægtede at fejlen var sket. Jeg er virkelig ked af, at kommunikationen med mover gik så dårligt, og at jeg næsten skulle kæmpe for at få pengene returneret. Der findes mange muligheder for transport i København, hvor man ikke behøver at stresse om man bliver snydt, så jeg kommer aldrig til at bruge Mover igen og jeg vil aldrig anbefale det til andre. Virkelig dårlig kundeservice.

Besvarelse fra Mover
det var en afhentning på mindre end 45 minutter fra København til skovlunde, og handlen var 293,75 kr, (som jeg selvfølgelig betalte på forhånd), efter levering, kørte jeg den alene med mine piger til 2.sal (det var jo aftale) men så trak I 88 kr mere fra min bankkonto uden nogen gyldig begrundelse, finder jeg det uærligt