Bestiller flytning af en sofa, skriver det i kommentarerne, den bliver accepteret, og så står der kun en chauffør, som ikke kan ringes op. Jeg kunne selvfølgelig have læst alle FAQ’s og set at det... Se mere
Utroligt uprofessionelt! Aftalt afhentning 11-12 – stod klar med alt ude på gaden og alligevel ingen chauffør. Bliver først ringet til kl. 13:30, og flytningen rykkes først til næste dag? Dette er... Se mere
Det var særligt chaufføren Jiayu, der gjorde jeg måtte ind og give 5 stjerner. Han var sød, hjælpsom og høflig. Normalt er jeg ikke typen, der anmelder ting, men Jiayu fortjener 5 stjerner 🌟 Derudo... Se mere
Super god oplevelse! Jeg fik god og grundig vejledning telefonisk forud bestilling. Chaufføren Ibrahim var super flink! Jeg kørte med ham i bilen og sikrede dermed kortest mulig aflastningstid ved an... Se mere
Mover er en dansk virksomhed, der leverer software- og logistikløsninger, som reducerer spild og gør folks liv lettere. Vores teknologi og driftsmodel skaber reel forandring i en branche, der er afgørende for den globale økonomi og har en betydelig indvirkning på miljøet. Vi hjælper flere af Europas førende brands med deres logistik, men håndterer også kurérforsendelser for private. Vi tænker transport i andre baner. Ved at kombinere vores intelligente software, logistikindsigt og datalogi skaber vi en helt ny tilgang til last-mile-logistik.
Artillerivej 86, 2 tv., 2300, København S, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Det gik bare helt smertefrit og fantastisk
Bestilte på app'en - og så kørte det- ½ pris ift. alternativt tilbud

Besvarelse fra Mover
Bortset fra jeg ikke fik besked 20 min før ankomst som jeg havde bedt om så fungerede det perfekt. Meget hjælpsom chauffør og opgaven blev hurtig løst til UG

Besvarelse fra Mover
Nemt, hurtigt og pålideligt.
First impression last.
Kan absolut anbefales.

Besvarelse fra Mover
Jeg har bestilt en bil og fik en estimat for 222 kr. og til sidst blev jeg opkrævet 416 kr. Chaufføren har opkrævet mig 31 minutters ventetid ved fakturering selvom jeg var helt på med tiden. Efter han har leveret pakken, han ventede faktisk på parkeringspladsen sammen med en ven. Firmaet har mistet kontrollen over medarbejderer. Jeg kan dokumente det hele levering med billede og film. Jeg forventer at får mine penge tilbage, eller skal jeg anmelde det videre.
Sindssygt hurtigt og effektivt. Varmeste anbefalinger

Besvarelse fra Mover
Hurtig og nem service når noget lige pludseligt skal flyttes fra A til B. Vi blev dog udfordrede af en snestorm, men så hjalp kundeservice med at finde ny chauffør, så vi slap stå i slud og sne med vores varer. Top service til god pris!
Helt klart value for money og ikke sidste gang vi ses!

Besvarelse fra Mover
Fantastisk service. Mover er billige og overholder aftaler, og har en usædvanligt velfungerende hjemmeside.

Besvarelse fra Mover
Rigtig god oplevelse. Let at bestille chauffør, samt hurtigt og let at komme i kontakt med kunde service. God chauffør.

Besvarelse fra Mover
Chøferen var til tiden og var meget hjælpsom. Jeg anbefaler Mover!

Besvarelse fra Mover
Fantastisk. Bestilte afhentning af sofa ca kl 15.30 lev leveret kl 18.30 samme dag. Alt i orden og super flink chauffør. Tak til Kamil.
Vh Helle

Besvarelse fra Mover
Rigtigt god oplevelse. Nemt og hurtigt
Vi i hvertfald bruge dem igen.

Besvarelse fra Mover
Jeg har benyttet Mover for første gang, og det gik rigtig godt. Nemt at booke og oprette profil. Afhentning og levering gik som planlagt. Vil bestemt benytte Mover igen. Tak

Besvarelse fra Mover
Det var dejlig nemt og den estimerede pris var kun 1 kr fra hvad prisen blev, så det var meget nøjagtigt.
Moveren var hjælpsom og flink, så det var alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra Mover
Super sød chauffør, mega nemt og hurtigt, overall super anbefalingsværdigt!

Besvarelse fra Mover
Jeg har benyttet mover to gange. Super godt begge gange. Punktligt, skide søde og hjælpsomme chauffører, og en helt ok pris ift. service niveau.

Besvarelse fra Mover
Kom til tiden og flinke folk. Ikke en finger at sætter det. Jeg fik flyttet 2 store tunge paller med vin.