Bestiller flytning af en sofa, skriver det i kommentarerne, den bliver accepteret, og så står der kun en chauffør, som ikke kan ringes op. Jeg kunne selvfølgelig have læst alle FAQ’s og set at det... Se mere
Utroligt uprofessionelt! Aftalt afhentning 11-12 – stod klar med alt ude på gaden og alligevel ingen chauffør. Bliver først ringet til kl. 13:30, og flytningen rykkes først til næste dag? Dette er... Se mere
Det var særligt chaufføren Jiayu, der gjorde jeg måtte ind og give 5 stjerner. Han var sød, hjælpsom og høflig. Normalt er jeg ikke typen, der anmelder ting, men Jiayu fortjener 5 stjerner 🌟 Derudo... Se mere
Super god oplevelse! Jeg fik god og grundig vejledning telefonisk forud bestilling. Chaufføren Ibrahim var super flink! Jeg kørte med ham i bilen og sikrede dermed kortest mulig aflastningstid ved an... Se mere
Mover er en dansk virksomhed, der leverer software- og logistikløsninger, som reducerer spild og gør folks liv lettere. Vores teknologi og driftsmodel skaber reel forandring i en branche, der er afgørende for den globale økonomi og har en betydelig indvirkning på miljøet. Vi hjælper flere af Europas førende brands med deres logistik, men håndterer også kurérforsendelser for private. Vi tænker transport i andre baner. Ved at kombinere vores intelligente software, logistikindsigt og datalogi skaber vi en helt ny tilgang til last-mile-logistik.
Artillerivej 86, 2 tv., 2300, København S, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Vor vej var fyldt op af kraner m.v., da naboen får lagt nyt tag , men jeres mand kom med varerne som aftalt. Tak for det.

Besvarelse fra Mover
Jeg synes det gik godt med afleveringen af dagligvarer. Flink og smilende budbringer. Jeg kan godt anbefale andre at handle hos jer Coop.dk Mad. God dag og godt nytår. 🎇 Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.

Besvarelse fra Mover
Fik leveret mine dagligvarer fra coop. Alt var i orden.

Besvarelse fra Mover
Leveringen blev afleveret ved døren på 2.sal til tiden. Manden var venlig og ventede da vi bad ham tage plastikposerne med tilbage.

Besvarelse fra Mover
Hurtig og præcis aflevering på min adresse der kan være svær at finde.

Besvarelse fra Mover
Høflig chauffør som afleverede mine varer til aftalt tid.

Besvarelse fra Mover
Sød og venlig ung mand kom inden for tiden

Besvarelse fra Mover
Venlig og hjælpsom levering lige til tiden.

Besvarelse fra Mover
Har brugt mover i forbindelse med erhverv og er indtil videre langt fra imponeret.
Enten kommer de 3 timer efter en bestilling (jeg har forståelse for at der er andre adresser der skal nås) når der er en aftale på plads der hedder de skal komme indenfor en time, ellers så er chaufføren forvirret og ved ikke hvad han skal, eller kan ikke finde vej hen til adressen.
Jeg blev ringet op af en chauffør d. 09.12-2022 hvor han spørger hvor jeg er henne og han har ventet siden 06.30. Jeg siger til ham at der først er levering klokken 07.00 og jeg er på adressen på det tidspunkt.
Jeg ankommer og opdager at han slet ikke er på adressen, men derimod stadig holder hos grossist. Han ringer til mig igen og spørger hvornår jeg kommer. Siger med det samme at han skal snakke med grossist omkring at få varer på vognen og ser at komme afsted ud til den adresse jeg skal bruge varene da jeg står på leveringsadresse og skal det nu.
Overall de gange jeg har brugt mover så har det været skidt og jeg kunne lige så godt selv hente de ting jeg skulle bruge.
Kontoret har sikkert super service, men jeg har kun kontakt med chaufføren under hele processen.
I har trukket 293.- uden at gøre noget
Hej har lige tjekket min profil og I har trukket 293.- uden at gøre noget. Hvorfor????
Har slettet min første anmeldelse da I svaret at der er ikke nogen profil med mit navn i appen. Derfor har jeg uploadet et billede vdr. beløbet i har trukket som profilbillede her på Trustpilot.
Min profilnummer ifølge jeres app er 370838
Den route ID som "I aldrig gjort" der står i appen er 520468.
Mit navn i jeres app er: Eduardo Rodriguez
Jeg vidste ikke at I har trukket dette beløb uden udfører en service og uden tilladelse. Det er helt uetisk.
Derfor beder jeg jer om at refundere pengene tilbage.

Besvarelse fra Mover
Elendig service! leverer pakker forkerte steder, snyder med deres vente/læsse tider. Deres kundeservice lyver og mange af deres chaufføre er næsvise. Utroligt at virksomheder som denne kan overleve med så ringe sevice!

Besvarelse fra Mover
Min mover, Zakaria, var punktlig, hjælpsom, effektiv og super behagelig. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Mover
Service når man ringer ind er elendig. De har taget penge for en ordre som aldrig gik igennem og ignorerer henvendelser på tlf og mail.

Besvarelse fra Mover
Vi bestilte transport hos Mover da vi skulle hente en sofa. Jeg bestilte transporten og den blev bekræftet. 30 minutter inden Mover skulle ankomme på dagen så jeg at de havde ringet, men jeg havde ikke nået at tage telefonen. Ingen besked blev lagt af hvorfor de ringede til mig, så jeg ringede dem op og fik fortalt at der ingen kapicitet var for at sende en vogn til mig. Så der stod jeg, hos en sofa jeg ikke kunne transportere.
Tror jeg forstår konceptet, og hvis der ingen vognman er ledig kan man selvfølgelig ikke få hentet sine ting. Men det finder man altså ikke ud af 30 minutter inden vognenen skulle komme. Det vidste de jo godt dagen inden. Absurd process. Fik kun af vide at de desværre ingen kapicitet havde, og det var det. Lejede en vogn efterfølgende hos Oscar, og det var en sublim oplevelse.
Kan ikke på nogen måde anbefale Mover, desværre.
Forsinkelse på 1,5 time, dårlig service i deres kundeservice. En dårlig oplevelse generelt, skal ikke tilbage igen.

Besvarelse fra Mover
Fin oplevelse med hele setup i har lavet, dog men en stor undtagelse. Det hele kostede 25% mere end forventet, da i oplyser pris uden moms til privatbrugere. Så først da jeg dobbelttjekkede, at der står uden moms og et momsbeløb nedenunder.
Er ret overbevist om, at salg til private, skal man oplyse det fulde beløb inklusiv moms.
Skal være ærlig at sige, at jeg havde valgt en anden løsning, hvis jeg vidste beløbet var eks. Moms.
Måske i lige skal tjekke op internt, om det er en lovlig måde at handle med private forbrugere på.

Besvarelse fra Mover
Jeg er så skuffet over deres opførelse.
Jeg bestiller en vogn der skal køre lidt over 1 km og bestiller den online til 150 kr. Det er et tv på 32” så jeg ringer til mover dagen før de skal hente det og spørger om bilen er stor nok hvorpå de svare selvfølgelig - så får jeg en regning på 555 og da jeg klager sætter de regningen ned til 262 selvom aftalen var på 150. Det er da så uforskammet at lave om på aftalen uden at spørge mig.Det er sidste gang jeg bruger dem.
Jeanna Larsen
Voldumvej 88
For meget læssetid
Muligvis en systemfejl fra chaufførens side, som jeg kan læse er et generelt problem. Men mover.dk nægter at refundere de penge der er trukket for 47 min. Ekstra læssetid, med begrundelsen at klagefristen på 24 timer er overskredet. Vi havde ingen ekstra læssetid og 4 mand til at hjælpe med at læsse. Dårlig service!!!