Bestiller flytning af en sofa, skriver det i kommentarerne, den bliver accepteret, og så står der kun en chauffør, som ikke kan ringes op. Jeg kunne selvfølgelig have læst alle FAQ’s og set at det... Se mere

Utroligt uprofessionelt! Aftalt afhentning 11-12 – stod klar med alt ude på gaden og alligevel ingen chauffør. Bliver først ringet til kl. 13:30, og flytningen rykkes først til næste dag? Dette er... Se mere

Det var særligt chaufføren Jiayu, der gjorde jeg måtte ind og give 5 stjerner. Han var sød, hjælpsom og høflig. Normalt er jeg ikke typen, der anmelder ting, men Jiayu fortjener 5 stjerner 🌟 Derudo... Se mere

Super god oplevelse! Jeg fik god og grundig vejledning telefonisk forud bestilling. Chaufføren Ibrahim var super flink! Jeg kørte med ham i bilen og sikrede dermed kortest mulig aflastningstid ved an... Se mere

1. Logistikvirksomhed
  2. Softwarevirksomhed
  3. Transportservice

Mover er en dansk virksomhed, der leverer software- og logistikløsninger, som reducerer spild og gør folks liv lettere. Vores teknologi og driftsmodel skaber reel forandring i en branche, der er afgørende for den globale økonomi og har en betydelig indvirkning på miljøet. Vi hjælper flere af Europas førende brands med deres logistik, men håndterer også kurérforsendelser for private. Vi tænker transport i andre baner. Ved at kombinere vores intelligente software, logistikindsigt og datalogi skaber vi en helt ny tilgang til last-mile-logistik.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Alt fungerer perfekt

Har brugt Mover 2 gange og alt fungerer perfekt. Kan følge transporten fra start til slut.

23. august 2023

Kære Inge,

Tusind tak for din anmeldelse af Mover.

Vi sætter stor pris på, at vores live-tracking funktion har været brugbar for dig 😊.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Venligst,
Katrine fra Mover

Blev bedt om at bestille ny tid dagen efter, da vi allerede stod på gaden med møbel

Her forleden dag skulle mig og min kæreste gøre brug af mover til hjælp af transport af en kommode. Vi bestilte en mover på ekspresløsning, til at komme indenfor den næste time, hvilket er en service mover tilbyder. Dog ~20 min efter vores bestilling ringer de og siger at de ikke kan komme i dag, og siger vi bare skal bestille en til dagen efter. På dette tidspunkt er vi allerede nede på gaden med vores nye kommode, uden en mulighed for at komme hjem. Medarbejderen der ringede til os og sagde dette lød som om han var 100% ligeglad, og gad ikke snakke med os om det. Vi blev nødt til at finde en nødløsning, hvilket tog flere timer og kostede meget mere end forventet.

I (Mover) burde ikke have en mulighed for at bestille på jeres app hvis I ikke har biler tilgængelige, eller i det mindste tilbyde en nødløsning. Har brugt mover meget før, men den oplevelsr var nok for at få os til at droppe jer fremover.

31. juli 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Har bestilt transport af møbler på dagen. Mover chauffør som for iøvrigt var super flink, har afhentet mine møbler to steder i Nordsjælland, kørt 37 km og fik afleveret dem til os på Frederiksberg indenfor 2 timer til en super konkurrencemæssige pris! Higly recomended!

9. maj 2023

Ikke pålideligt

Fik en fejllevering fra Stark, som bestilte Mover til at levere det rigtige. Fik sms om at varen var afhentet og et link til live tracking og et telefonnummer til chaufføren. Efter nogle timers venten prøvede vi link for at se hvor varen var, men det virkede ikke. Chaufføren tog heller ikke telefonen. Efter forskellige forsøg på at opklare hvor materialer var opgav vi og ringede i morges til support, hvor de sagde at der var for mange varer til vognen så vores var ikke læsset.
Det betyder så at vi må vente på varen til efter påsken, og derfor ikke kan få lavet arbejdet.
Ikke et firma jeg overhovedet ville overveje at bruge.
Man kunne da i det mindst kontakte kunden når det man lover ikke holder.

5. april 2023

Kære Leif,

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse og jeg forstår godt din frustration!

Vi vil gerne dykke ned i sagen for at undgå, at det sker igen. Men vi kan desværre ikke finde turen i systemet med dit navn alene (det er ikke registreret hos os).

Derfor må du meget gerne skrive direkte til Thomas, der er leder for afdelingen på tht@mover.dk.

Undskyld ulejligheden og tak for din feedback.

Super god oplevelse!

Kendte ikke til Mover før i weekenden - bestilte transport til afhentning mandag morgen kl. 08 og troede ikke det kunne nås med så kort varsel - men jo minsandten om der ikke stod en flink chauffør i min indkørsel kl. 08.
Super god info på sms og god pris ovenikøbet.

3. april 2023

Super god oplevelse!
Jeg fik god og grundig vejledning telefonisk forud bestilling. Chaufføren Ibrahim var super flink! Jeg kørte med ham i bilen og sikrede dermed kortest mulig aflastningstid ved ankomst. Prisen var som estimeret og jeg følte mig tryg ved behandlingen af mit nye spisebord som skulle fragtes. 10/10 oplevelse. Kæmpe anbefaling! Helt sikkert noget, jeg kommer til at benytte igen! :-)

26. februar 2023

MOVER-apparat er stadig ikke ankommet ?

En sms indløb med dette udseende:
Jeg må ikke notere en links, hvad må jeg så ?
Jeg er da nød til at meddele hvordan jeg opfatter
korrespondancen.
MOVER spørger om jeg er glad for leverancen ? hvilken
den er jo ikke ankommet til min adresse:

24. januar 2023

Kære Bent,

Tak for din feedback selv om det er lidt svært at finde ud af, hvad der er sket.

Du må meget gerne række ud til os på support@mover.dk så vi kan forsøge at hjælpe dig :-)

SUper service

Alt gik som jeg havde bestilt det, selv om det var svært at finde for chaufføren og han var nødt til at hjælpe mig med at løfte

De var også super søde til at hjælpe, da jeg ringede til supporten. tak!

21. januar 2023

Kære Martin,

Tak for din feedbak - vi er glade for at vi kunne hjælpe 😊

Bedste hilsner

God service til tiden

God service til tiden. Hurtigt og effektivt!

19. januar 2023

Kære Mia,