Bestiller flytning af en sofa, skriver det i kommentarerne, den bliver accepteret, og så står der kun en chauffør, som ikke kan ringes op. Jeg kunne selvfølgelig have læst alle FAQ’s og set at det... Se mere

Utroligt uprofessionelt! Aftalt afhentning 11-12 – stod klar med alt ude på gaden og alligevel ingen chauffør. Bliver først ringet til kl. 13:30, og flytningen rykkes først til næste dag? Dette er... Se mere

Det var særligt chaufføren Jiayu, der gjorde jeg måtte ind og give 5 stjerner. Han var sød, hjælpsom og høflig. Normalt er jeg ikke typen, der anmelder ting, men Jiayu fortjener 5 stjerner 🌟 Derudo... Se mere

Super god oplevelse! Jeg fik god og grundig vejledning telefonisk forud bestilling. Chaufføren Ibrahim var super flink! Jeg kørte med ham i bilen og sikrede dermed kortest mulig aflastningstid ved an... Se mere

1. Logistikvirksomhed
  2. Softwarevirksomhed
  3. Transportservice

Mover er en dansk virksomhed, der leverer software- og logistikløsninger, som reducerer spild og gør folks liv lettere. Vores teknologi og driftsmodel skaber reel forandring i en branche, der er afgørende for den globale økonomi og har en betydelig indvirkning på miljøet. Vi hjælper flere af Europas førende brands med deres logistik, men håndterer også kurérforsendelser for private. Vi tænker transport i andre baner. Ved at kombinere vores intelligente software, logistikindsigt og datalogi skaber vi en helt ny tilgang til last-mile-logistik.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Det er ikke muligt at få tilsendt en…

Det er ikke muligt at få tilsendt en faktura på det udførte arbejde.

24. april 2024

Hej Kresten,

Vi er utroligt kede af din oplevelse. Som standard betaler alle kunder med kreditkort, hvorefter de modtager en kvittering. Vi vil dog meget gerne tilbyde, at du kan betale via faktura fremadrettet.

Og tak for din hjælp med de videresendte dokumenter fra Skat. Dem sætter vi pris på.

Emma - Mover 🚚💨

Altid hjælpsom og hurtig service

Altid hjælpsom og hurtig service!
Har haft fornøjelsen af at anvende Mover flere gange og der har altid været god service. Hurtig betjening og gode og hjælpsomme chauffører! Stor anbefaling til Mover.

19. april 2024

Hej Nanna,

Tusind tak for dine 5 stjerner 💙! Vi er glade for, at du altid har oplevet god service og hjælpsomme chauffører.

Emma - Mover 🚚💨

Søren leverede mine varer fint til…

Søren leverede mine varer fint til adressen med et smil. Også selvom han var sendt til forkert adresse først, og der var gået kludder i kommunikationen. Ikke hans fejl.

18. april 2024

Hej Jakob,

Tusind tak for dine 5 stjerner 💙

Jeg sender straks dine rosende ord videre til Søren 🚚

Tilfreds

Endnu en gang er opgaven fuldført tilfredsstillende .
Hurtig præcis udføring af opgaven skønt .
Samt super flink chauffør .

12. april 2024

Hej Anja,

Hvor er vi glade for at høre, at du have en god oplevelse med både levering samt vores chauffør 💙

Jeg sender straks dine rosende ord videre til chaufføren 🚚

Emma - Mover 🚚💨

Tak for fantastisk god service i dag

Tak for fantastisk god service i dag. Jeg skulle have hentet bær hos Rokkedyssegaard og det gik så perfekt. Hele vejen igennem fra bestilling af bil fik jeg fin hjælp hos Mover. Fik besked fra chauffør om afhentning og hvornår han ville ankomme hos os med bær. Tak til jeres venilige og smilende chauffør, Fares ( håber det er ok at nævne hans navn ) som bar helt op på 3 sal. Jeg giver alle de stjerner jeg kan for god service fra start til slut.

4. april 2024

Hej Nynne,

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Mover og ikke mindst vores chauffør 💙

Vi sørger selvfølgelig for at give dine rosende ord videre til chaufføren 🚚

meget hjælpsom

30. marts 2024

Hej Oliver,

Mange tak for de 5 💙 Dem sætter vi rigtig stor pris på!

Nem kommunikation

Nem kommunikation, sød og hjælpsom chauffør

21. marts 2024

Hej Andrea,

Tak for de 5 💙 Dem er vi virkelig glade for!

Jeg sender din søde besked videre til vores chauffør. Det bliver han glad for at høre.

God service!

Kommer til aftalte tidspunkt! Flink chaffør! Meget hjælpsomme

12. marts 2024

Hej Kristine

Tak for de 5 💙 Det sætter vi virkelig pris på.

Jeg sender din smilende besked videre til vores chauffør. Det bliver han glad for at høre.

Hjælpsom chauffør

Jeg skulle have flyttet et stort træ på to en halv meter og dette klarede den søde chauffør med bravour uden et eneste knækket blad.

11. marts 2024

Hej 😀!

Fedt! Den besked sender vi videre til chaufføren. Det bliver han glad for at høre 🌳

Tak for den gode anmeldelse!

Emma - Mover 🚚

Meget hjælpsom og venlig service

Meget hjælpsom og venlig service. Jeg er meget tilfreds

8. marts 2024

Hej 😀!

Tusind tak for din anmeldelse af os! Dejligt at høre, du havde en god oplevelse med vores chauffør og er tilfreds💙

Højt serviceniveau!

Super hjælpsomme og højt serviceniveau!
Dejligt at man præcist kan følge sin Mover på hele turen..

6. marts 2024

Hej 😀!

Mange tak for din flotte anmeldelse af os! Vi er så glade for, at du havde en en god oplevelse med både Mover og vores chauffør 💙

Det er nemlig fantastisk, at man kan følge sin Mover på hele ruten 🚚💨

Hej 😀!

Vi glæder os til, at du vælger levering via Mover igen, så vi kan yde den samme gode service.

Dybt utilfreds

Hej Mover,

Jeg er meget skuffet over Jeres service og derfor indsender jeg nu klage.
Jeg bestiller en Mover til adresse, bliver ringet op af chaufføren som ligger på, idet jeg tager telefon og vender ikke tilbage efter jeg ringer tilbage gentagende gange. Dertil får jeg en mail om at min bestilling er annulleret uden nogen som helst grund. Jeg ringer så til dem jeg har købt mit sofabord hos, om de er hjemme, og det er de altså.
Jeg ringer herefter til kundeservice som siger jeg skal bestille en Mover påny, og jeg selvfølgelig ikke bliver krævet penge af den sidste Mover. Da chauffør nr2 så kommer hen til adressen, ringer han mig op og siger han er ene mand om opgaven, og ikke kan køre sofabordet til den nye adresse, og beklager meget. Han siger supportlinjen ikke har informeret ham om opgaven, selvom jeg har skrevet en nøje beskrivelse over hvad der skal flyttes, og hvor meget genstanden vejer, så man slet ikke er i tvivl om hvilken opgave det drejer sig om - (det fortæller jeg sågar også kundeservice som bare siger jeg skal bestille en ny..)
Så ringer jeg, igen selv, til kundeservice for at høre hvad pokker der sker… Han beklager meget, at der kun i beskrivelsen står I levere til kantstenen, men faktisk også vil transportere valgte genstand fra kantsten, som ikke på nogen måde fremgår i teksten. Man bestiller vel et transportfirma for det skal være nemt for én, det var det her ihverfald ikke! Jeg har nu læst at I ikke tilbagebetaler eller refundere eksisterende beløb, men jeg mener at I som minimum må tilbagebetale min første ordre, da jeg i kundeservice begge gange får fortalt at det vil I gøre, men jeg kan se der er trukket beløb to gange. Og så håber jeg i fremtiden at en mere detaljeret beskrivelse af jeres service vil fremgå på siden, så man ikke booker forgæves og mister penge på ingenting. Så nu har jeg betalt næsten 800 kr for intet er blevet flyttet og må betaler flere penge til et kyndig transportfirma der så kan hjælpe mig.
Bekræft venligst hvad min status for refundering er.

Hilsen
Sofia

22. februar 2024

Hej Sofia,

Først og fremmest tak for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, du har haft en ærgerlig oplevelse med vores service samt chauffør.

Da vi ikke har din e-mail, kan vi desværre ikke finde din sag i systemet. Du må meget gerne kontakte vores Customer Success Lead Martin på mlz@mover.dk så vi kan hjælpe dig.

De bedste hilsener,
Emma fra Mover

Super let og ukompliceret flytning

Super let og ukompliceret flytning af en sofa, med forud anslået ca. pris som også var den pris jeg gav for turen. Let at bestille turen online. God pris.
Utroligt venlig chauffør, Florin var simpelthen bare et venligt og rat menneske.

De varmeste anbefalinger herfra

14. februar 2024

Hej Regitze,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at din flytning med os var så let og ukompliceret.

Det varmer særligt at høre dine rosende ord om Florin. Jeg vil sørge for, at dine venlige ord bliver videregivet! :-)

Tak for dine varme anbefalinger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, hvis behovet skulle opstå.

Mange hilsener,
Anne Sofie fra Mover

Let at bestille

Let at bestille - god og venlig hjælp til at bære varer ind og ud af vognen igen...

14. februar 2024

Kære Dorthe 💙

Mange tak for din anmeldelse af os! Det glæder os at høre, at du fik hjælp af den venlige chauffør til at bære dine varer ind og ud.

Vi håber, at du vælger Mover igen næste gang, du skal have flyttet noget 💪🏻

Med venlig hilsen,

Chauffør dukkede aldrig op

Movers chauffør dukkede ikke op, men Mover var hurtige til at rette op på fejlen og refundere. Er sikker på, at det var en engangs foreteelse.

29. januar 2024

Kære Zara,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi beklager de udfordringer, du oplevede med vores service.

Efter en gennemgang af din sag, erkender vi, at der opstod en forsinkelse på grund af en uforudset situation med vores chauffør. Det første desværre til, at din tur blev fejlagtigt afsluttet i vores system.

Vi forstår fuldt ud din frustation, men hæfter os ved, at interne processer og bankprocedurer tager lidt tid, før din refundering ses på din konto. Jeg håber dog, at du har modtaget beløbet :-).

Vi tager en sådan oplevelse meget seriøst, og vil bruge den som en læringsmulighed for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Endnu engang undskylder vi, og vi håber på muligheden for at yde en bedre service til dig i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Anne Sofie fra Mover.