Jeg skrev torsdag i forhold til at KØBE en returlabel, da jeg har fortrudt et køb, og nu tirsdag har jeg stadig ikke hørt det mindste. Der er ikke noget nr man kan ringe på. Fortrydelsesretten er forl... Se mere

Bedste børnebutik! Flot og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering. Har handlet mange gange uden problemer og alle kender hjemmesiden. Helt klart et besøg værd - både i fysisk butik og web. De s... Se mere

Jeg købte en Ingolf-bamse (dén fra Cirkeline) og træ-is hos Moster Signe, varerne havde jeg i øvrigt set på deres facebook-profil. Det var gaver til min søn, og jeg fik tilsendt dem smukt pakket... Se mere

Glæder mig til at give julegaven Jeg bestilte # nemt Hentede varerne få dage efter # god service Varerne levede fuldt op til mine forventninger #god kvalitet Hvis de skal byttes er jeg sikker... Se mere

1. Legetøjsforretning

Moster Signe er på en gang en både moderne og nostalgisk legetøjsbutik, hvor service er højeste prioritet. Vi udvælger nøje vores fantastiske legetøj, som kan skabe de hyggeligste stunder i den travle hverdag, hvor børnenes dage kører i højt gear. Legetøj kan give et magisk afbræk i hverdagen hvor man næsten glemmer at børnene gennem leg og fantasi både lærer og udvikler sig indenfor alle parametre. Vi finder de mest spændende trends indenfor legetøj og holder på samme tid fast i at det klassiske legetøj kan noget helt specielt.

3,5

Middel

Dejlig personlig kundeservice

Dejlig personlig kundeservice, de havde ikke hesten jeg havde tænkt mig at købe i butikken, men den kunne hurtigt bestilles og fik et sødt SMS om at den var kommet. Magisk butik med mange fine ting, er sikker på at min datter får mange skønne timer med sin nye hest. Ikke sidste gang jeg handler der 😊

21. oktober 2019

Hej Katarina

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det var godt at det hele flaskede sig :)

Jeg har sendt din anmeldelse videre til Nina som hjalp dig i butikken, den blev hun rigtigt glad for :)

Med venlig hilsen Anders

Rigtig god service med personlig…

Rigtig god service med personlig hilsen. Gaverne var pakket flot ind og min datter har nydt disse på hele vores ferie ☺️ Altid dejligt at handle hos dem

12. oktober 2019

Hej Sarah

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det varmer :)

Jeg håber at både spil og magnet-sæt har bragt glæde med sig :)

Med venlig hilsen Anders fra Moster Signe

Meget glad for købet af to fine…

Meget glad for købet af to fine jellycat kanin med 👗, hurtigt levering.

3. oktober 2019

Besvarelse fra Moster Signe

Dejligt at læse, at de to kaniner har fundet sig et godt hjem :)

Med venlig hilsen Anders fra Moster Signe

Ubehageligt

Jeg bestiller tit hos moster Signe, da jeg har mange børnebørn som er vilde med dukke tingene derinde. Jeg bestiller så morgenkåbe til dukker, så står der at en Barbie hest og Barbie mini dukke koster 0 kr , jeg ligger det i kurven og bestiller mine vare. Jeg får en mail fra dem efter nogle dage at jeg ikke må få Barbie tingene til 0 kr alligevel - hvilket jeg ikke mener kan være mit problem når det var det der stod! Sælgeren som skrev var ikke særlig venliG.

Hilsen Mimi -som køber hver månede hos moster Signe !

2. oktober 2019

Hej Mimi

Som jeg skrev i min første mail, lå produkterne på webshoppen uden en aktiv pris. Når produktet ikke har nogen pris skriver den på produktsiden "ring for pris", men kan lægges i kurven alligevel - fordi systemet ikke har fået besked på andet.

Prisen var en åbenlys fejl. Når det er tilfældet er vi som webshop ikke bundet af købet, hvorfor jeg kontakter dig og meddeler dette. Jeg tilbød dig varerne til den sidste tilbudspris jeg kan trække (-40%), da det er prisen de havde før denne blev slettet.

Jeg kan godt se at du har handlet en del hos os, med 4 ordrer siden august '17, og du skal vide at vi sætter enormt stor pris på, at du har fundet hvad du søgte hos os. Det har desværre bare ikke noget med tidligere køb at gøre, at vi må rette en fejl der betyder at varer har kunne lægges i kurven uden pris.

Jeg er ked af at høre, at du føler at oplevelsen har været ubehagelig, og at du ikke synes jeg har været venlig i mine mails. Jeg ønsker altid, uanset situation og budskab, at være venlig og professionel i mine mails. Når jeg læser vores mails frem og tilbage igennem synes jeg, at det også har været tilfældet her.

Med venlig hilsen Anders

Jeg indsætter for en god ordens skyld vores korrespondance her:
Ordre lagt: 22/9, 10.19 (søndag)

Mail fra Anders: 23/9, 8.47 (mandag)
"Hej Mimi

Jeg kan se at der er gået et eller andet galt, med de to varer til kr. 0,00 i din ordre. Hvordan de kan ligge på shoppen uden at der er oprettet pris til dem ved jeg ikke, men det bliver vi nødt til lige at få rettet :)

Jeg kan se at de lå til kr. 100,- pr. stk. (sat ned fra 169,95 og 179,95) på tilbud på vores gamle hjemmeside, og gætter på at de er kommet over på den nye hjemmeside uden en normalpris, hvorefter vi har fjernet alle tilbudspriser i en oprydning for nogle uger siden.

Skal vi rette priserne på hest og ridedukke kan jeg rette til i systemet så ordren kommer ind og ligge med rigtige priser - og klare betalingen via mobilepay?

Anders Helbo"

Mail fra Mimi 28/9, 15.51 (lørdag)
"Jeg har handlet meget her inde, syndes det er fordårligt at i skriver jeg ikke får de to ting gratis . Som jeg fandt på jeres side , men skal lige pluslig betale 100 kr stk ..det der dårlig service . Da det er jeres fejl og ikke min .
Så gratis skal jeg jo ha de ting til
Hilsen Mimi Jespersen"

Mail fra Anders 29/9, 17.29 (søndag)
"Hej Mimi

Det har desværre ikke noget med tidligere køb at gøre, at vi må gøre opmærksom på en fejl i systemet, da det er lykkedes dig at lægge varer i kurven som ikke har nogen pris.

Vi beklager naturligvis at der er sket en systemfejl, men ting kan ikke være gratis - ligesom de har heller ikke været gratis for os. Som det også fremgår på forbrugerstyrelsens hjemmeside kan der opstå fejl på webshops som ikke er bindende - og dette er en tydelig fejl.

Det ville ikke kunne lade sig gøre at give varerne gratis, og der kan desværre ske en type systemfejl.

Jeg føler ikke at at dette er dårlig service. Service vægtes enormt højt hos Moster Signe - vi rådgiver og vejleder på telefon og mail, pakker gratis og nydeligt ind, vi retter med et smil hvis der laves fejl på ordrer, vi ekspederer og pakker vores ordrer dag til dag, og mange andre fordele.

Jeg kan sagtens fjerne de to ting fra ordren, hvis du ikke ønsker dem til prisen, det er intet problem :-)

Anders Helbo"

Mega glad

Mega glad

Virkelig tilfreds med de varer jeg købt for min nevø. Havde lidt udfordringer med at gennemføre orden som jeg fik hjælp til med det samme da jeg ringede til deres kundeservice.
Jeg vil klart anbefale dem

3. september 2019

Hurtig ekspedering

Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Bestilte varerne onsdag aften med ønske om at få varen leveret hurtigst muligt, da det skulle bruges til weekenden. Modtog i GLS pakkeshop 1 1/2 døgn senere. Hurtig og billig fragt. Fin indpakning.

4. januar 2019

Det startede med at være en rigtig god…

Det startede med at være en rigtig god oplevelse. Vi bestilte en masse adventsgaver derfra, modtog hurtigt varen - men der manglede en ting. Ingen problem, skrev til dem og de sendte en ny med det samme. Desværre var det et hul i vare, kontakter dem igen på flere steder - men hører INTET, absolut intet igen - til trods for jeg kan se de har læst min besked. Derfor tvivler jeg kraftigt på at jeg handler med dem igen... Desværre.

3. januar 2019

Nemt og ligetil

Nemt og ligetil, bestil, klik og 2 dage efter var tingene der og pakket pænt ind.

Godt jeg ikke kommer forbi den fysiske butik hver dag, det ville jeg slet ikke have råd til. God service og gode kvalitetsvarer:)

30. november 2018