Jeg skrev torsdag i forhold til at KØBE en returlabel, da jeg har fortrudt et køb, og nu tirsdag har jeg stadig ikke hørt det mindste. Der er ikke noget nr man kan ringe på. Fortrydelsesretten er forl... Se mere
Bedste børnebutik! Flot og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering. Har handlet mange gange uden problemer og alle kender hjemmesiden. Helt klart et besøg værd - både i fysisk butik og web. De s... Se mere
Jeg købte en Ingolf-bamse (dén fra Cirkeline) og træ-is hos Moster Signe, varerne havde jeg i øvrigt set på deres facebook-profil. Det var gaver til min søn, og jeg fik tilsendt dem smukt pakket... Se mere
Glæder mig til at give julegaven Jeg bestilte # nemt Hentede varerne få dage efter # god service Varerne levede fuldt op til mine forventninger #god kvalitet Hvis de skal byttes er jeg sikker... Se mere
Moster Signe er på en gang en både moderne og nostalgisk legetøjsbutik, hvor service er højeste prioritet. Vi udvælger nøje vores fantastiske legetøj, som kan skabe de hyggeligste stunder i den travle hverdag, hvor børnenes dage kører i højt gear. Legetøj kan give et magisk afbræk i hverdagen hvor man næsten glemmer at børnene gennem leg og fantasi både lærer og udvikler sig indenfor alle parametre. Vi finder de mest spændende trends indenfor legetøj og holder på samme tid fast i at det klassiske legetøj kan noget helt specielt.
Danmark
- mostersigne.dk
Super fin service
Super fin service. Havde læst forkert omkrig levering, men en medarbejder skrev til mig og han fik løst problemet med leveringen.
Kort efter modtog jeg min pakke
Hurtig levering og fine varer godt pakket ind, stort udvalg.
Hurtig levering og smukt pakket ind til…
Hurtig levering og smukt pakket ind til Claras fødselsdags gave ♥️
Meget hurtig levering og god…
Meget hurtig levering og god indpakning. Kan anbefales .Vh Susanne
God og hurtig betjening
Super hurtig levering og lækre produkter
Super service Anders
Super service Anders - min vare var ved døren dagen efter bestilling - fin indpakket fødselsdagsgave til lille Anna - og så må jeg ikke engang kramme og fejre hende i disse Coronatider ❤️🇩🇰
Køber helt sikkert her fra igen ,👍🏼
Så fin og fantastisk service
Så fin og fantastisk service Varer af høj kvalitet - Skriver sågar hilsener/kort efter ønske og ligger i pakken 👍👍👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Her fra
Det er nemt,
Der er en god Service,
Varen kommer efter få dage og
Legetøjet er i en høj kvalitet,
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️her fra
God oh hurtig ekspedition
Svarer ikke tilbage
Synes de ikke er gode til at svare på e-mail og IG privat besked. Jeg havde nogle spørgsmål helt tilbage fra Black Friday men fik aldrig svar tilbage.

Besvarelse fra Moster Signe
Bedste børnebutik!
Bedste børnebutik!
Flot og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering. Har handlet mange gange uden problemer og alle kender hjemmesiden. Helt klart et besøg værd - både i fysisk butik og web. De sætter også miljøet højt med indpakning og kun varer af god kvalitet.
Ynglings børnebutik
Super butik, fantastisk service, altid behjælpelig og skaffer gerne varen hvis den nu skulle være udsolgt. De varmeste anbefalinger ❤️
Kan bestemt anbefales
Nemt at handle via nettet, og varerne blev leveret dagen efter. Varerne levede bestemt op til forventningerne. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler ved Moster Signe, kan bestemt anbefales 😊👍
Drop Moster Signes netbutik
Min datter bestilte via netbutikken Moster Signe på Black Friday legetøj for mig , og fik bekræftigelse på at handlen var gennemført . Hun fik desuden en mail den 6 dec at pakken var klar til afhentning . Beløbet blev trukket fra min datters konto . Jeg kommer så sammen med min datter den 23 dec. i den fysiske butik som aftalt og vil afhente den betalte vare . Den havde de desværre ikke alligevel men butikken kunne tilbyde en anden dyrere vare .
Jeg er dybt rystet, da butikken Moster Signe har haft rigelig god tid til at meddele min datter at de alligevel ikke havde den vare som var købt og betalt . Her står Mormor den 23 december uden købt gave , og min datter havde endda været i god tid med købt gave for mig til mit barnebarn .
ALDRIG MERE HANDEL MED MOSTER SIGNE ROSKILDE .
Supersøde ekspedienter
Håber at julegaven bringer glæde- nevøen får det han ønsker sig !
Det gjorde jeg (og min datter) også, hurtigt og nemt og dejligt at jeg som kommentar kunne fortælle at pakken ville blive hentet af min datter.
Et godt forløb og min datter fortæller at I var supersøde 🙂
Hurtig og professionel
Hurtig og professionel behandling af min ordre - absolut ikke sidste gang jeg bestiller varer via nettet hos Moster Signe 🌲
Service i top klasse
Har handlet mange gange hos Moster Signe, og der er altid fremragende god service.
Glæder mig til at give julegaven
Glæder mig til at give julegaven
Jeg bestilte # nemt
Hentede varerne få dage efter # god service
Varerne levede fuldt op til mine forventninger #god kvalitet
Hvis de skal byttes er jeg sikker på at det også går uden problemer.
Jeg handler helt sikkert hos Moster Signe igen.