MOONTOPUP BV Anmeldelser

2,7

I had to wait 3 days for my giftcard to be delivered cuz of some error, it was unsatysfying experience but everything worked perfectly after this. Support also helped with explaining things to me so i... Se mere

I´ve paid for an azteco bitcoin voucher, on 11th feb 2026, but no code was sent to me!! The amount was paid to moontopup according to my bank records, but in my moontopup account it keeping show... Se mere

I purchased a €25 Gift Me Crypto gift card from Moontopup and the experience was flawless. The code was delivered straight to my inbox after payment. The card activated smoothly and I could use it rig... Se mere

Anscheinend kann man keine iCloud-E-Mail für den Bestellprozess nutzen. Dies wird jedoch nicht mitgeteilt sondern man merkt es erst wenn man keine Bestellbestätigung erhält und den Support kontakti... Se mere

Om MOONTOPUP BV

Moontopup.com is de vernieuwde versie van smsbeltegoed.nl. Waar we vroeger alleen beltegoed aanboden, hebben we nu ons aanbod uitgebreid met een breed scala aan betaalkaarten, gamingtegoed en cadeaukaarten. Wij opereren nu wereldwijd en bieden innovatieve oplossingen zoals internationale top-ups, waarmee je eenvoudig beltegoed, energierekeningen of waterrekeningen voor je familie en vrienden in het buitenland kunt regelen. Ontdek het uitgebreide assortiment en de nieuwe mogelijkheden bij Moontopup.com!

Let op: Wij willen u informeren dat er helaas oplichting en fraude plaatsvindt waarbij onze naam wordt misbruikt. Wij werken NOOIT via andere platforms zoals Marktplaats en delen ook geen betaallinks via aparte berichten. Wij werken uitsluitend via onze officiële website. Betaal daarom nooit gekregen betaal-linken maar plaats uw bestelling alleen via onze website om veilig te blijven.

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

oplichting via betaallink

via fb iets besteld wat via een betaallink en bankrekening van dit bedrijf direct betaald is. levering van goed bleef uit maar bedrijf zegt niks te kunnen doen. was via ander IP adres gegaan. ja dag oplichting 100%
geen goederen via dit bedrijf bestellen.

19. september 2025

Not a great experience

Not a great experience.
Cards too often rejected.
Support too often provided in DUTCH
Codes too often delayed or Mislaid.

29. september 2024

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

If you haven't received a code or suspect fraud or a scam, we recommend contacting our customer support at support@moontopup.com

Snelle actie

Snel geregeld

28. august 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Dank u wel voor uw vertrouwen in ons – uw steun geeft ons energie om elke dag ons best te blijven doen.

Taken my money off Paypal,and then it…

Taken my money off Paypal,and then it says my order is blocked and they need some verification. wouldn't recommend buying from them.Rlly Bad service.

13. september 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van uw…

Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van uw dienst . En krijg ongevraagd mail.

27. august 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Als u geen code heeft ontvangen of een vermoeden heeft van fraude of oplichting, adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice via support@moontopup.com.

Zeer efficiënte service

Zeer efficiënte service

25. august 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Het is fijn om te weten dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw feedback maakt ons trots en geeft ons de motivatie om voortdurend te blijven verbeteren.

Betrouwbare site

Betrouwbare site, duurt wel even voordat je product binnen krijgt.

29. august 2025

Ik krijg de code en er staat belgische

Ik krijg de code en er staat belgische
Nauw 5 euro down de drain
Zo slecht bestel je cadeau kaart hier niet
En 1 euro tax

BESTEL HIER NIET

7. september 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Eerst geen code ontvangen - uiteindelijk wel

Ik heb onlangs een code besteld, bestelling niet gelijk ontvangen. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat er een ‘technisch probleem aan hun kant’ was. Begrijpelijk, dat kan gebeuren — Alleen het heeft ongeveer 2 dagen geduurd voordat ik de code ontving. Ook heb ik hiervoor meermaals contact gehad met support. Las dat er meer mensen tegen dit probleem aanlopen. Niet ideaal dus…

3. september 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Achat simple et rapide je recommande ce…

Achat simple et rapide je recommande ce site, je n'ai jamais eu de problème il ya plusieurs moyens de paiement disponible ce qui est vraiment pratique !

1. september 2025

Besvarelse fra MOONTOPUP BV

Thank you for your trust and for the wonderful review. It genuinely makes a difference.