Seller was very clear about the status of my order - even emailed personally to explain a (very slight) delay in delivery of my item. But also all of the products on their site are thoughtful and cons... Se mere
Snelle levering. Mooi verpakt. En een lief kaartje erbij is zo attent. Zeer klantvriendelijk. En ze leveren kwaliteit, van goede, mooie materialen worden de producten gemaakt
Snelle service. Mooi produkt
Ik had een vraagje over snackbakjes van een merk dat hier verkocht wordt, maar waarvan ze alleen de bekers hadden. Heel fijn contact gehad over dat ze me graag verder willen helpen.
Biologische en duurzame essentials voor baby en kind om de wereld zo puur mogelijk te ontdekken. Producten van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens oogstrelend! Wij zoeken naar merken van over de hele wereld, die net als wij gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit en die willen bijdragen aan de maatschappij door de producten zo puur mogelijk te houden.
Scheepswerflaan 271, 4941 GZ, Raamsdonksveer, Holland
- contact@moonii.nl
- moonii.nl
Snelle levering en klantvriendelijk
Product werd snel geleverd en ze waren zeer klantvriendelijk toen ik nog even contact met hen opnam omdat de verpakking kapot was gegaan tijdens de levering.
Fijn en goed contact en snelle levering
Fijn en goed contact, goede uitleg over het gekochte product, en super snelle levering!
Cocoon matras top!!!
Wat een leuk bedrijf. Ik kocht een matrasje van Cocoon company en de kleine slaapt er top op. Goede informatie en service! Een aanrader!
Mooie duurzame producten en fijne persoonlijke communicatie
Mooi aanbod aan duurzame baby- en kinderproducten.
Snelle levering en goede en bovendien persoonlijke communicatie.
Zeker een webshop om vaker producten bij te bestellen.
Al een aantal keer verschillende dingen…
Al een aantal keer verschillende dingen besteld! Mooie producten, altijd snelle levering in een mooi pakketje thuis! Echt een cadeautje om uit te pakken!! Zelfs voor het doen van de was! 😅
Cocoon wasdroger druppels die je op de wasdroger ballen gebruikt
Dat het product doet waar het voor bedoeld is, de was ruikt heerlijk naar Lavendel en voordeel is je hoeft dus geen wasverzachter te gebruiken wat beter is voor het milieu.
Fijne klantenservice en goed meegedacht
Hele goede service en mooie kwaliteit
Hele goede service en mooie kwaliteit. Super blij met mijn bestelling.
Super goede service
Super goede service. Mooie spullen en snelle levering. Contact was ook super toen ik een fout had gemaakt. Mee werkend en denkend.
Hele mooie artikelen en snel bezorgd
Zeer tevreden
Product op tijd geleverd en zeer naar wens. Zou hier zeker weer bestellen!
Heel tevreden!
Een eco peuter hoofdkussen besteld, prima kwaliteit, en snel en keurig bezorgd! Blij mee!
Prachtig uitgekozen baby- en…
Prachtig uitgekozen baby- en kinderspullen, snel bezorgd met een lief persoonlijk berichtje!