Snelle levering. Mooi verpakt. En een lief kaartje erbij is zo attent. Zeer klantvriendelijk. En ze leveren kwaliteit, van goede, mooie materialen worden de producten gemaakt
Snelle service. Mooi produkt
Ik had een vraagje over snackbakjes van een merk dat hier verkocht wordt, maar waarvan ze alleen de bekers hadden. Heel fijn contact gehad over dat ze me graag verder willen helpen.
Biologische en duurzame essentials voor baby en kind om de wereld zo puur mogelijk te ontdekken. Producten van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens oogstrelend! Wij zoeken naar merken van over de hele wereld, die net als wij gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit en die willen bijdragen aan de maatschappij door de producten zo puur mogelijk te houden.
Scheepswerflaan 271, 4941 GZ, Raamsdonksveer, Holland
- contact@moonii.nl
- moonii.nl
Ik had een vraagje over snackbakjes van…
Fijne communicatie, hulp en verzending!
Fijne communicatie, goede hulp en super snelle verzending!
Blij!
Mooie producten, snel verzonden, netjes verpakt en een heel lief persoonlijk briefje bijgevoegd. Daar word je blij van!
Great service
A quick delivery, a high quality product and personal touch with a handmade note🥰
Zeer klantvriendelijk
Snelle levering.
Mooi verpakt.
En een lief kaartje erbij is zo attent.
Zeer klantvriendelijk.
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen! En toen het product niet op voorraad was, een vergelijkbaar alternatief met korting aangeboden gekregen. Heel snel geregeld. Kortom aanbeveling!
Snelle verzending
Snelle verzending. Klantvriendelijk. En een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Echt heel leuk!
Prettig efficiënt behulpzaam
Op zoek geweest in Nederland, Duitsland, Zwitserland voor kapokmatrassen voor volwassenen. Moonii kende een bedrijf in Denemarken waarmee zij verbonden waren.
Leuke en kwalitatief erg goeie spullen
Leuke en kwalitatief erg goeie spullen, werd ook nog eens snel en netjes geleverd, aanraader!
Beautiful products; personal service
Seller was very clear about the status of my order - even emailed personally to explain a (very slight) delay in delivery of my item. But also all of the products on their site are thoughtful and considered for families that are consciously consuming for their kiddos
Snelle levering
Snelle levering, netjes en attent verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij. En mooi product
Snelle service en top product!
Ik had een vraag over het product en kreeg binnen een dag reactie wat heel fijn is! Daarnaast zijn we super blij met het voedingskussen en de hoes: eindelijk een stof die ademt.