Jeg købte juniordyne og pude samt sengelinned hos Moonboon. Rigtig god pris og fin kvalitet. Dynen er lidt ‘fast’ i det, og minder meget om de jet kapok-dyner, som ikke helt har samme putte-faktor som... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 29 af de 38 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik
At Moonboon, we are dedicated to producing high-quality sleeping products for babies and children. We combine Scandinavian design with a passion for innovation to create products like our motorised baby hammock and cradle, which enhance both the quality and quantity of sleep for babies. We are committed to creating GOTS-certified and organic products that will improve the lives of children and their parents.
Lindgreens Allé 9, 1. tv, 2300, København S, Danmark
- +45 89 87 75 75
- hello@moonboon.dk
- moonboon.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fungerer bare og med verificerbart…
Fungerer bare og med verificerbart CE-godkendelse nummer.

Besvarelse fra Moonboon
Fantastisk kundeservice og hurtig hjælp!
Jeg havde en forespørgsel omkring en prisjustering, og jeg blev hurtigt kontaktet af Maria fra Moonboon, som overtog sagen fra deres AI-assistent. Jeg fik virkelig en god og personlig behandling – og min refundering blev håndteret hurtigt og effektivt.
Det er sjældent, man oplever så god service og kommunikation. Jeg følte mig taget seriøst hele vejen igennem, og det gør en stor forskel som kunde.
Tak for hjælpen og den professionelle håndtering!

moonboon vuggemotor Virker bare
VI købte føst en vuggemotor fra nohr som ikke virket fra start af, Virklig dårlig og ikke nogle guide.
Nu har vi købt en moonboon vuggemotor og den køre bare perfekt! Nem og en video guide der viser hvad man skal.
Nu sover baby og vi er glade <3

Besvarelse fra Moonboon
Super god service i har været utrolige…
Super god service i har været utrolige søde og hjælpsomme , jeg har købt en vugge til min bror og han returnerede stativet. Da jeg ikke vidste der kunne gå op til 14 dage efter man har returnere varen før man fik pengene tilbage fik jeg forklaret at forsinkelsen også var pga påsken :) utrolig søde medarbejdere der svarede med det samme .Tusind tak de har stadig vuggen og babyen er også lykkelig for den 😁 Hilsen Gabi

Fantastisk kundeservice
Vores motor var kørt død efter 4 års brug og support temaet kunne ikke tilbyde reparation af den men tilbød at hjælpe med 20% på en ny motor.
Fantastisk service og vi modtog motoren 2 dage senere.

Perfekt!
Perfekt. Det var hurtigt og nemt at sætte op og produktet virker ubeklageligt…

Besvarelse fra Moonboon
Moonboon er virkelig pengene værd
Moonboon er virkelig pengene værd!
Havde købt en til at starte på. Havde så brug for en slyngevugge mere, og tænkte at jeg lige ville prøve et andet mærke af, for lige at sparre lidt penge. Det var en dum beslutning, det andet mærke var ikke engang halvt så godt. Så det blev sendt retur, bestilte en moonboon mere i stedet.
Kvaliteten er bare tip top og den lille får hurtigt ro. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Moonboon
Hurtig levering og kvalitet i top som…
Hurtig levering og kvalitet i top som altid.

Super godt produkt (slyngevugge
Super godt produkt (slyngevugge, stativ og vuggemotor) som har givet os lidt mere søvn og mere ro, særligt om aftenen.
Vi har haft problemer med motor connect-delen, men har haft en god dialog med firmaet omkring dette og fundet en acceptabel løsning.
Alt i alt meget tilfredse med både produkt og kundeservice.
Købt den nye flade vugge
Købt den nye flade vugge. Dårlig brugsmanual som manglede i pakken, men lå online, og samlevejledningen er utrolig mangelfuld. Produktet er lækkert, men til pengene havde jeg ikke forventet at vuggen ikke var massiv,
men er et stof der trukket ud med metalstativ i.

Besvarelse fra Moonboon
Godt produkt og effektiv kundeservice
Vi er super glade for vores Moonboon! Den har reddet vores nattesøvn :-) Vi havde en mindre udfordring, som dog lynhurtigt og effektivt blev løst af Maria fra kundeservice. Kan klart anbefales!
Virkelig skøn vugge
Virkelig skøn vugge i lækre materialer…dog “skrider” madrassen lidt der i så baby ligger skævt, men der ud over er den fantastisk
Hurtig levering, og super fint og smukt produkt!
Grunden til der ikke er fem stjerner, er fordi jeg manglede at kunne finde noget instruktion af opsætningen med motor, når man IKKE havde stativ med skulle hænge op i dørkarm. Ellers var alt andet godt :)
Høj kvalitet. Hurtig levering.
Ekstraordinær service! Og en glad mor
Bedre service skal man lede længe efter!😍
Jeg har desværre mistet en del til mit stativ under flytning og forsøgte derfor at høre moon boon, om det var muligt at købe den som reservedel
Moon Boon har været hurtig i deres respons og hjulpet mig til igen at kunne få et fuldt stativ, trods mit eget fejltrin 😍
Den var ikke på lager i rette farve, da det er en ældre model, jeg har, så Maria fandt en top, der passer mit stativ i en anden farve og tilbød mig, at jeg blot betalte fragten, da hun først opdager det efterfølgende
Dét er service! Derudover er vores slyngevugge et fantastisk redskab, vi har elsket til vores datter 😍🩷🩵
Tyngde vest til børn
Den vare jeg havde bestilt, var alligevel ikke på lager. De accepterede mit forslag om at sende varen i en anden farve, på trods af en prisforskel. Det var en super tilfredsstillende løsning - god kundeservice ☺️
Ekstraordinær service🎉🎉
Ekstraordinær service🎉🎉
Vores kapok madras var gået op i de små syninger, hvilket resulterede i at indholdet rutsjede rundt i madras. Desværre havde vi en farve som var udgået, men det lykkes alligevel at få tryllet og skaffet madrassen i samme farve som vi har nu👏🏼
Helt igennem fantastisk og ekstraordinær kundeservice 🥰

Et godt produkt
Et godt produkt, let at bestille og hurtig levering. Vi har været super glade for vores slyngevugge og den er let at betjene. Svært at finde noget at klage over.