Jeg købte juniordyne og pude samt sengelinned hos Moonboon. Rigtig god pris og fin kvalitet. Dynen er lidt ‘fast’ i det, og minder meget om de jet kapok-dyner, som ikke helt har samme putte-faktor som... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 29 af de 38 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik
At Moonboon, we are dedicated to producing high-quality sleeping products for babies and children. We combine Scandinavian design with a passion for innovation to create products like our motorised baby hammock and cradle, which enhance both the quality and quantity of sleep for babies. We are committed to creating GOTS-certified and organic products that will improve the lives of children and their parents.
Lindgreens Allé 9, 1. tv, 2300, København S, Danmark
- +45 89 87 75 75
- hello@moonboon.dk
- moonboon.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Elsker elsker alt ved moonboon
Elsker elsker alt ved moonboon! Har totalt reddet os 😅

Besvarelse fra Moonboon
Jeg er så glad for vores slyngevugge og…
Jeg er så glad for vores slyngevugge og ville klart anbefale den til andre

Besvarelse fra Moonboon
Dårligste brugernanualer på det danske…
Dårligste brugernanualer på det danske marked for et babyprodukt, vil virkelig fraråde at købe

God oplevelse
Der var ingen slinger i valsen, bestilte en slyngevugge til mit barnebarn fredag aften og den forventningsfulde familie, modtog pakken tirsdag.
Og det bedste af det hele er, at slyngevuggen giver mit barnebarn en god søvn.

Vugge og white noise
Vi har købt vuggen og white noise maskinen og de hjælper meget med at få vores datter til at falde i søvn.

Besvarelse fra Moonboon
Hurtig kontakt efter bestilling og…
Hurtig kontakt efter bestilling og levering 👍🏼- kun ros herfra ; og handler meget gerne igen

Virkelig god kundeservice
Vi fik desværre en babydyne hjem for lang tid siden, som viste sig at være fejlproduceret i størrelsen, da den var større end de 70x100 som opgivet på siden. Det opdagede vi så først for nyligt, da vi havde bestilt noget forskelligt sengetøj hjem, som vi så ville prøve at se på dynen. Vi kontaktede straks moonboon kundeservice, og sikke en professionalisme. Vi fik pænt en besked tilbage om at vi selvfølgelig ville få refunderet beløbet for dynen, og så kunne vi vælge at give dynen til velgørenhed eller hvad vi ville med den. Det var virkelig god kundeservice og mere end hvad vi havde forventet. Så trods en dyne der desværre er for stor, skal der lyde en stor ros!

Besvarelse fra Moonboon
Virkelig dårlig lavet når man skal have…
Virkelig dårlig lavet når man skal have sit barn ned i vuggen. Der undre det os virkelig at man ikke bruger mere tid på at udvikle et system der ikke er nemmere.

Kundeservice i top
Udover de fantastiske produkter, som vi har brugt i snart 3 år, er kundeservicen i top. Nemme at komme i dialog med, hurtig responstid og løsningsorienteret!
👍🏻

Besvarelse fra Moonboon
Dårlig kundeservice og ødelagte produkter.
Kort fortalt..
At give 5000 kr. efter 20% rabat (mors dag rabatkode) og modtage flere produkter som er i stykker er bare ikke i orden.
Motoren var i stykker og slyngevuggen var både beskidt og dårligt syet. Appen til motoren virker ikke.
Da jeg ville forsøge at oprette reklamation via hjemmesiden skrev den fejl, hvorfor jeg skrev til kundeservicemailen i stedet, med billeder, videoer og forklaring af problematikkerne. Her blev jeg bedt om igen at oprette reklamation via et nyt link, hvor jeg da skulle skrive et referencenummer. Der går 2 dage før de svarer på reklamationen, de sender hurtigt et nyt produkt, men beder mig sende de defekte produkter retur - dog vælger de ikke at vedlægge en returlabel i den nye pakke, men jeg skal i stedet printe en label for at sende retur. Jeg har gjort virksomheden opmærksom på, at jeg ikke har adgang til en printer, men de er ligeglade - det er mit problem at løse. Så nu har jeg været ude og betale for at få printet en returlabel og nu skal jeg så afsted for at sende pakken retur via en pakkeshop.
Jeg har gjort virksomheden opmærksom på, hvor ubelejligt og besværligt det er for mig som forbruger, men de er igen ligeglade. De vil ikke engang besvare min seneste henvendelse, som jeg skrev for 4 dage siden.
Rent lovgivningsmæssigt forholder det sig sådan, at det ikke må være til besvær for en kunde, når et firma har sendt et defekt produkt og der skal foretages reklamation..
Iøvrigt er det den samme medarbejder som besvarer kundeservicemailen og gennem deres reklamationsportal - så hvorfor jeg skulle skrive begge steder forstår jeg ikke. Og ydermere hvorfor jeg skulle vente 2 dage på svar via reklamationsportalen forstår jeg virkelig heller ikke, når medarbejderen allerede kendte til problematikken og jeg havde skrevet referencenummeret, som hun havde bedt mig om.
Jeg kan bare konstatere at det er en af de ultimativt dårligste oplevelser jeg nogensinde har haft med kundeservice og reklamation.
Jeg er endt med at bruge mange timer på det her projekt..
Så hvis man vælger at lægge sine hårdt tjente penge hos Moonboon, så må man hellere håbe på at modtage et produkt der ikke er i stykker fra starten, for kundeservice ejer virksomheden ikke skyggen af.
Overvej at bruge jeres penge et andet sted..
Øv med øv på.

Hurtig levering og rigtig fin produkt
Hurtig levering og rigtig fin produkt

Bedste investering uden tvivl
Bedste investering uden tvivl!
Efter at købe en vugge kan min kone og jeg spise sammen og have lidt mere frihed mens barnet ligger og hygger eller sover i vuggen.
Jeg var meget i tvivl om jeg ville købe en vugge da jeg synes at det var mange penge, men det er det hele værd. Jeg vil anbefale til alle forældre!

Besvarelse fra Moonboon
Hurtig og nem bestilling og levering…
Hurtig og nem bestilling og levering inden for 2 dage👍🏼

Besvarelse fra Moonboon
Lynhurtig levering og kvalitet i top
Bestilte en madras samt 2 lagner, på tilbud, til vores moonboon vugge.
Leveringstiden var lynhurtig og så er moonboons produkter kvalitetsmæssigt i top!

Hurtig levering, godt produkt
Hurtig levering. Stor tilfredshed med Moonboons fladbundede vugge. Den har været en game changer for vores søns søvn.

Hurtig levering og super godt produkt
Hurtig levering og super godt produkt