Banner for Moonboon

Moonboon Anmeldelser

2.830

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 66 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne roser de fantastiske produkter for deres høje kvalitet, og mange glade forældre fremhæver, at slyngevuggerne er helt uundværlige og skaber stor tryghed i hverdagen. Derudover beskrives kundeservicen som utrolig hurtig, professionel og imødekommende, hvor kunderne altid modtager venlig og effektiv hjælp ved eventuelle henvendelser. Nogle anmeldere var ikke glade for enkelte defekter ved varerne, herunder knapper der gik i stykker og generende støj fra motoren. Flere forbrugere nævnte desuden markante udfordringer med at samle det tunge udstyr korrekt, og at svartiderne hos supporten til tider var temmelig langsomme.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet mange oplever, at de lækre varer og slyngevugger gør... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvalitet. Mens nogle forbrugere roser produkterne for at være super lækre... Se mere

Customer service

Kunder havde positiv oplevelser med kundeservice og roser den hurtige samt effektive hjælp. Forbrugere... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den lynhurtige... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver en hurtig og professionel oplevelse.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte juniordyne og pude samt sengelinned hos Moonboon. Rigtig god pris og fin kvalitet. Dynen er lidt ‘fast’ i det, og minder meget om de jet kapok-dyner, som ikke helt har samme putte-faktor som... Se mere

Vi har købt Moonboon bundle med vugge, så vores datter kan ligge ned. Bestillingen var nem, og levering stemte helt overens med, hvad der stod på hjemmesiden. Selve opsætningen var forholdsvis enk... Se mere

Vi har en Moonboon slyngevugge, som vi har været rigtig glade for. Ved barn nummer 1 oplevede vi dog ret hurtigt, at han kom meget tæt på jorden, da han vejede omkring 8 kg. Vi fik tilsendt nye st... Se mere

Lynhurtig levering ⚡️ Fantastisk produkt. Har købt slyngevuggen med stativ og standard motor, og alting lever op til forventningerne og mere til. Bebs elsker den og finder næsten ligeså meget tryghe... Se mere

1. nr. 29 af de 38 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik

At Moonboon, we are dedicated to producing high-quality sleeping products for babies and children. We combine Scandinavian design with a passion for innovation to create products like our motorised baby hammock and cradle, which enhance both the quality and quantity of sleep for babies. We are committed to creating GOTS-certified and organic products that will improve the lives of children and their parents.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.830)

184 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

28. juli 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at alt gik nemt og hurtigt 💛

Maria fra Moonboon

Elsker elsker alt ved moonboon

Elsker elsker alt ved moonboon! Har totalt reddet os 😅

1. juni 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at Moonboon har gjort en forskel for jer - det betyder virkelig meget for os 💛

Maria fra Moonboon

Jeg er så glad for vores slyngevugge og…

Jeg er så glad for vores slyngevugge og ville klart anbefale den til andre

10. juni 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at du er så glad for slyngevuggen - og at du vil anbefale den til andre 💛

Maria fra Moonboon

Dårligste brugernanualer på det danske…

Dårligste brugernanualer på det danske marked for et babyprodukt, vil virkelig fraråde at købe

26. juli 2025

Tak for din feedback!

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores manualer. Vi har allerede været i dialog med dig direkte, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder på at lave nye videoguides, så opsætningen bliver endnu mere enkel og tydelig fremover.

God oplevelse

Der var ingen slinger i valsen, bestilte en slyngevugge til mit barnebarn fredag aften og den forventningsfulde familie, modtog pakken tirsdag.
Og det bedste af det hele er, at slyngevuggen giver mit barnebarn en god søvn.

15. juli 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️

Hvor er det skønt at høre, at leveringen gik så hurtigt - og endnu bedre, at slyngevuggen giver dit barnebarn en god søvn 💛

Det betyder meget for os at vide, at vi kan bidrage til ro og glæde i jeres familie.

Fantastisk for et par…

Fantastisk for et par tvillingeforældre!!

11. juni 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at vuggen har været en hjælp for jer som tvillingeforældre 💛

Vugge og white noise

Vi har købt vuggen og white noise maskinen og de hjælper meget med at få vores datter til at falde i søvn.

2. juni 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gør os så glade at høre, at både vuggen og white noise-maskinen har været en stor hjælp til at få jeres datter til at falde i søvn. Det betyder virkelig alverden for os.

Vi ønsker jer mange rolige lure og nætter fremover ✨

Moonboon

Hurtig kontakt efter bestilling og…

Hurtig kontakt efter bestilling og levering 👍🏼- kun ros herfra ; og handler meget gerne igen

30. maj 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din søde anmeldelse! 💛

Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling og levering - og at du vil handle hos os igen betyder alverden for os.

Virkelig god kundeservice

Vi fik desværre en babydyne hjem for lang tid siden, som viste sig at være fejlproduceret i størrelsen, da den var større end de 70x100 som opgivet på siden. Det opdagede vi så først for nyligt, da vi havde bestilt noget forskelligt sengetøj hjem, som vi så ville prøve at se på dynen. Vi kontaktede straks moonboon kundeservice, og sikke en professionalisme. Vi fik pænt en besked tilbage om at vi selvfølgelig ville få refunderet beløbet for dynen, og så kunne vi vælge at give dynen til velgørenhed eller hvad vi ville med den. Det var virkelig god kundeservice og mere end hvad vi havde forventet. Så trods en dyne der desværre er for stor, skal der lyde en stor ros!

6. juni 2025

Kære Cecilie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💛

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har følt jer godt hjulpet, selvom der desværre var en fejl med dynen. Vi sætter stor pris på jeres forståelse og søde ord - og det motiverer os kun endnu mere til at give den bedste service fremover.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse ✨

Moonboon

Virkelig dårlig lavet når man skal have…

Virkelig dårlig lavet når man skal have sit barn ned i vuggen. Der undre det os virkelig at man ikke bruger mere tid på at udvikle et system der ikke er nemmere.

1. juni 2025

Hej Kirsten,

Vi har modtaget dine oplysninger, men vi kan desværre ikke finde nogen ordre i vores system, der matcher dit navn, telefonnummer eller e-mailadresse. Det gør det svært for os at forstå situationen fuldt ud og sikre, at din oplevelse relaterer sig til et af vores produkter.

Hvis produktet er købt via en af vores forhandlere, vil vi selvfølgelig stadig meget gerne hjælpe - vi skal blot bruge lidt dokumentation, f.eks. en ordrebekræftelse eller kvittering, så vi kan se, hvilket produkt der er tale om.

Vi tager alle henvendelser alvorligt og vil meget gerne i dialog, så vi forhåbentlig kan finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på hello@moonboon.dk eller +45 89 87 75 75

Moonboon Kundeservice

Kundeservice i top

Udover de fantastiske produkter, som vi har brugt i snart 3 år, er kundeservicen i top. Nemme at komme i dialog med, hurtig responstid og løsningsorienteret!
👍🏻

13. maj 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛

Vi bliver så glade for at høre, at I har været glade for vores produkter gennem 3 år - og at vores kundeservice også har levet op til jeres forventninger. Det betyder virkelig meget for os!

Tak fordi I har valgt Moonboon, og for at dele jeres oplevelse med os ✨

Moonboon

Dårlig kundeservice og ødelagte produkter.

Kort fortalt..
At give 5000 kr. efter 20% rabat (mors dag rabatkode) og modtage flere produkter som er i stykker er bare ikke i orden.

Motoren var i stykker og slyngevuggen var både beskidt og dårligt syet. Appen til motoren virker ikke.

Da jeg ville forsøge at oprette reklamation via hjemmesiden skrev den fejl, hvorfor jeg skrev til kundeservicemailen i stedet, med billeder, videoer og forklaring af problematikkerne. Her blev jeg bedt om igen at oprette reklamation via et nyt link, hvor jeg da skulle skrive et referencenummer. Der går 2 dage før de svarer på reklamationen, de sender hurtigt et nyt produkt, men beder mig sende de defekte produkter retur - dog vælger de ikke at vedlægge en returlabel i den nye pakke, men jeg skal i stedet printe en label for at sende retur. Jeg har gjort virksomheden opmærksom på, at jeg ikke har adgang til en printer, men de er ligeglade - det er mit problem at løse. Så nu har jeg været ude og betale for at få printet en returlabel og nu skal jeg så afsted for at sende pakken retur via en pakkeshop.

Jeg har gjort virksomheden opmærksom på, hvor ubelejligt og besværligt det er for mig som forbruger, men de er igen ligeglade. De vil ikke engang besvare min seneste henvendelse, som jeg skrev for 4 dage siden.

Rent lovgivningsmæssigt forholder det sig sådan, at det ikke må være til besvær for en kunde, når et firma har sendt et defekt produkt og der skal foretages reklamation..

Iøvrigt er det den samme medarbejder som besvarer kundeservicemailen og gennem deres reklamationsportal - så hvorfor jeg skulle skrive begge steder forstår jeg ikke. Og ydermere hvorfor jeg skulle vente 2 dage på svar via reklamationsportalen forstår jeg virkelig heller ikke, når medarbejderen allerede kendte til problematikken og jeg havde skrevet referencenummeret, som hun havde bedt mig om.

Jeg kan bare konstatere at det er en af de ultimativt dårligste oplevelser jeg nogensinde har haft med kundeservice og reklamation.
Jeg er endt med at bruge mange timer på det her projekt..

Så hvis man vælger at lægge sine hårdt tjente penge hos Moonboon, så må man hellere håbe på at modtage et produkt der ikke er i stykker fra starten, for kundeservice ejer virksomheden ikke skyggen af.
Overvej at bruge jeres penge et andet sted..

Øv med øv på.

9. maj 2025

Kære Camilla,

Først og fremmest vil vi takke dig for din ærlige og detaljerede feedback. Vi er oprigtigt kede af at høre om din dårlige oplevelse, og vi beklager dybt, at produkterne ikke levede op til dine forventninger, samt at håndteringen af reklamationsprocessen har været frustrerende og besværlig for dig.

Vi kan bekræfte, at sagen er allerede løst, og at du har modtaget helt nye produkter, som lever op til vores standard. Som en ekstra service sender vi altid en erstatningsmotor, inden vi modtager den defekte retur, fordi vi forstår, hvor vigtigt Moonboon er for forældre og deres hverdag.

Vi arbejder på højtryk for at håndtere reklamationer så hurtigt og effektivt som muligt, men der må forventes visse behandlingstider, især i perioder med stor efterspørgsel. Vores reklamationsportal er et vigtigt værktøj, som hjælper os med at sikre korrekt registrering og opfølgning på hver enkelt sag.

Vedrørende returnering beder vi kunderne om at printe en returlabel, hvilket er en standardprocedure hos os. Som jeg tidligere har skrevet til dig, arbejder vi på at gøre denne proces endnu bedre. Ifølge gældende lovgivning betragtes denne løsning ikke som et unødvendigt besvær for kunden, men vi beklager naturligvis, hvis det har været en udfordring for dig.

Hvis du ønsker det, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på hello@moonboon.dk, så vi kan finde en løsning, der kan rette op på denne oplevelse.

Endnu en gang tak for din feedback – det hjælper os til at blive bedre.

Kundeservice

Bedste investering uden tvivl

Bedste investering uden tvivl!
Efter at købe en vugge kan min kone og jeg spise sammen og have lidt mere frihed mens barnet ligger og hygger eller sover i vuggen.
Jeg var meget i tvivl om jeg ville købe en vugge da jeg synes at det var mange penge, men det er det hele værd. Jeg vil anbefale til alle forældre!

19. maj 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💛

Det gør os så glade at høre, at vuggen har givet jer mulighed for at få lidt mere frihed og tid sammen, mens jeres lille nyder at ligge trygt og godt. Vi forstår godt dine overvejelser - og det betyder alverden for os at høre, at du synes, det har været det hele værd.

Tak fordi du anbefaler os videre - og for at dele din oplevelse! ✨

Moonboon

Hurtig og nem bestilling og levering…

Hurtig og nem bestilling og levering inden for 2 dage👍🏼

16. maj 2025

Hej Ann,

Tusind tak for din anmeldelse! 💛

Vi er så glade for at høre, at både bestilling og levering gik hurtigt og nemt - lige som det skal være.

Rigtig god fornøjelse med dit køb ✨

Moonboon

Lynhurtig levering og kvalitet i top

Bestilte en madras samt 2 lagner, på tilbud, til vores moonboon vugge.
Leveringstiden var lynhurtig og så er moonboons produkter kvalitetsmæssigt i top!

8. maj 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at leveringstiden var lynhurtig, og at du oplever vores produkter som værende i topkvalitet 💛

Hurtig levering, godt produkt

Hurtig levering. Stor tilfredshed med Moonboons fladbundede vugge. Den har været en game changer for vores søns søvn.

14. maj 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt, og at I er så tilfredse med vores vugge. Hvor er det fantastisk, at den har været en game changer for jeres søns søvn 💛

Det betyder meget for os at vide, at vi kan gøre en forskel i hverdagen!