Banner for Moonboon

Moonboon Anmeldelser

2.830

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 66 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne roser de fantastiske produkter for deres høje kvalitet, og mange glade forældre fremhæver, at slyngevuggerne er helt uundværlige og skaber stor tryghed i hverdagen. Derudover beskrives kundeservicen som utrolig hurtig, professionel og imødekommende, hvor kunderne altid modtager venlig og effektiv hjælp ved eventuelle henvendelser. Nogle anmeldere var ikke glade for enkelte defekter ved varerne, herunder knapper der gik i stykker og generende støj fra motoren. Flere forbrugere nævnte desuden markante udfordringer med at samle det tunge udstyr korrekt, og at svartiderne hos supporten til tider var temmelig langsomme.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet mange oplever, at de lækre varer og slyngevugger gør... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvalitet. Mens nogle forbrugere roser produkterne for at være super lækre... Se mere

Customer service

Kunder havde positiv oplevelser med kundeservice og roser den hurtige samt effektive hjælp. Forbrugere... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den lynhurtige... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver en hurtig og professionel oplevelse.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte juniordyne og pude samt sengelinned hos Moonboon. Rigtig god pris og fin kvalitet. Dynen er lidt ‘fast’ i det, og minder meget om de jet kapok-dyner, som ikke helt har samme putte-faktor som... Se mere

Vi har en Moonboon slyngevugge, som vi har været rigtig glade for. Ved barn nummer 1 oplevede vi dog ret hurtigt, at han kom meget tæt på jorden, da han vejede omkring 8 kg. Vi fik tilsendt nye st... Se mere

Lynhurtig levering ⚡️ Fantastisk produkt. Har købt slyngevuggen med stativ og standard motor, og alting lever op til forventningerne og mere til. Bebs elsker den og finder næsten ligeså meget tryghe... Se mere

1. nr. 29 af de 38 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik

At Moonboon, we are dedicated to producing high-quality sleeping products for babies and children. We combine Scandinavian design with a passion for innovation to create products like our motorised baby hammock and cradle, which enhance both the quality and quantity of sleep for babies. We are committed to creating GOTS-certified and organic products that will improve the lives of children and their parents.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.830)

Ingen vejledning til at samle produktet

Fuldstændig elendig og mangelfuld vejledning til hvordan vuggen med faste sider skal samles - hvilket er vanvittigt når man tænker på at dette skal hænge i luften med ens baby i den.
Det er ikke lykkedes os at samle den endnu og måske skal den bare retur, for jeg ved ikke hvor meget tillid jeg har til dette produkt. Desuden havde jeg slet ikke troet den ville komme som et andet Ikea-samle-selv produkt .

2. oktober 2025

Super glad for vores Moonboon – men kunne ønske bedre anvisninger.

Vi har købt Moonboon bundle med vugge, så vores datter kan ligge ned. Bestillingen var nem, og levering stemte helt overens med, hvad der stod på hjemmesiden. Selve opsætningen var forholdsvis enkel, men vi savnede en tydelig vejledning til, hvor motorens lille krog skulle sidde, så den ikke slider på fjederens cover. På papiret stod der, at man kunne finde vejledninger på YouTube, men de var primært med slyngevuggen – og det gjorde nogle trin lidt sværere. Når der alligevel følger papir med, kunne man lige så godt inkludere en kort guide eller evt. en opdateret digital version.

Selvom vi købte vores Moonboon lidt sent (da vores pige var 4 måneder), har jeg absolut ikke fortrudt. Kliché eller ej – jeg har fået mit liv igen! Jeg kan bage, slappe af på sofaen eller ordne småting i hverdagen uden at være nervøs for, at hun ikke falder til ro.

Vi giver 4,5/5 stjerner, da vi savner lidt på brugsanvisningen. Men vi ville bestemt ikke undvære vores Moonboon og kan varmt anbefale den – også selvom babyen er et par måneder gammel.

2. oktober 2025

Lynhurtig levering ⚡️

Lynhurtig levering ⚡️
Fantastisk produkt. Har købt slyngevuggen med stativ og standard motor, og alting lever op til forventningerne og mere til. Bebs elsker den og finder næsten ligeså meget tryghed i den, som han gør af at ligge hos mig, den får ham til at falde i søvn hver eneste gang, max 10 minutter, så snupper han en god laaang lur uden afbrydelser, selv sutten er ikke nødvendig når han ligger i den. Rigtig godt køb, ville ønske den også fungerede til voksne 🤣

10. september 2025

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vi sætter utrolig stor pris på, at jeres Moonboon lever op til jeres forventninger og at jeres baby elsker den og finder tryghed 💛

Maria fra Moonboon

Meget hurtigt levering og er tilfreds…

Meget hurtigt levering og er tilfreds med det jeg har bestilt, så kun de bedste anbefalinger her fra.

18. september 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du er tilfreds med din bestilling - tak for din anbefaling 💛

Maria fra Moonboon

Vuggemotoren kom få dage efter bestillingen, og den virker upåklageligt.

20. september 2025

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at motoren kom hurtigt frem og fungerer upåklageligt 💛

Maria fra Moonboon

Super god service og hjælp til at få…

Super god service og hjælp til at få bestilt det rigtige. Hurtig levering.

16. september 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og vejledning - og at leveringen gik hurtigt 💛

Super produkt

Super produkt, som har givet os lidt ro i hverdagen med en nyfødt. Vi var tøvende grundet prisen, men som nye forældre der engang imellem har brug for en pause (og med en baby som nægter at sove uden at blive vugget) er det alle pengene værd.

16. september 2025

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det betyder ekstra meget for os at høre, at slyngevuggen har vist sig at være alle pengene værd 💛

Hvor er det skønt, at den kan give jer lidt ro i hverdagen og en velfortjent pause som nye forældre.

God oplevelse

God oplevelse

8. september 2025

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 💛

Maria fra Monboon

Klar anbefaling

Nemt og trygt at handle hos moonboon. Vi er meget tilfredse med tyngdedynen.

22. august 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en nem og tryg oplevelse hos os - og at I er tilfredse med tyngdedynen 💛

Fantastisk produkt !!

Fantastisk produkt !!

23. august 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for produktet 💛

Maria fra Moonboon

Nem bestilling hurtig levering men hvorfor små blå streger ved stropper på himlen

Nem bestilling hurtig levering

19. august 2025

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen gik hurtigt 💛

I forhold til de blå streger ved stropperne på himlen, må du meget gerne kontakte os på hello@moonboon.dk, så vi kan kigge nærmere på det sammen og finde en løsning.

Maria fra Moonboon

Lækker kvalitet som vi fik i god pris.

Da vi stadig venter en lille en, har vi ikke kunne afprøve den.
Vi har købt en slynge vugge, en vugge motor og en karmbeslag, da vi tænker det det vil gøre den fleksibel. Vi har dog forsøgt at sætte den op og ligge en passende genstand med tilsvarende vægt for at se funktionen af denne samt motoren. Efter lidt justeringer så synes vi den fungere meget godt og så vil vi nævne at kvaliteten virker til at være meget lækker og vi glæder os at benytte den når den lille kommer til verdenen. 😊

20. august 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for jeres fine anmeldelse ⭐️

Hvor dejligt at høre, at I allerede nu oplever både god funktion og lækker kvalitet – selv inden den lille er kommet til verden 💛
Vi håber, at slyngevuggen og motoren kommer til at give jer mange rolige stunder.

Ubrugelig for os

Vi har købt en brugt Moon Boon, aner ikke hvilken version. Men kan konstatere, at den er ubrugelig og hamrer ind i stellet. Ja, bogstavelig talt gynger ind i selve stellet og vækker baby. Jeg har skrevet til dem, og de gav mig et standard svar om hvordan de er meget grundige, når de udvikler produkter.

Den hamrer stadig ind i stellet.

21. august 2025

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse. Jeg har sendt dig en mail angående dit problem med din vugge. Jeg kan se, at du desværre har vores helt gamle stativ fra 2022, som de nuværende vugger ikke passer til – dette fremgår også under produktinformationen.

Vi beklager mange gange og er meget kede af, at dit setup derfor ikke fungerer sammen. Du er meget velkommen til at besvare min mail, så vi kan finde en god løsning sammen.

Bedste hilsner
Maria
Moonboon Kundeservice

Elsker dette produkt

Utrolig god kundeservice og top kvalitet

Jeg ved godt at den slyngevugge jeg har købt er til babyer, men jeg har altså købte den til min Bengal kat som elsker at sove i højden og hun elsker at falde i søvn ved at man vugger hendes så derfor fik hun denne vugge. Og hun elsker den. Så ja I hørte rigtigt jeg har købt det til en kat igang varmt anbefalede den både til babyer og til katte.

13. august 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Hvor er det fantastisk at høre, at selv en Bengal-kat kan finde ro og glæde i vores slyngevugge 💛

Lækkert produkt

Lækkert produkt, hurtig levering og god service

15. august 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet, leveringen og vores service 💛

Maria fra Moonboon

Fra bestilling til levering er det gået…

Fra bestilling til levering er det gået 26 timer og sågar leveret på en lørdag. Det er over al forventning og virkelig god service. Ingen tvivl op til er til kæmpe plus til hjælpeløse forældre som kæmper med søvnløse børn 🙏🏼

9. august 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen gik så hurtigt. Vi ved, hvor meget det betyder at få hjælp hurtigt, når man står som søvnpressede forældre 💛

Det glæder os, at vi har kunnet gøre en forskel for jer.

Maria fra Moonboon

Vores moonboon manglende en plastikdel…

Vores moonboon manglende en plastikdel ift metallet og da det ikke fåes i fysiske forretninger er det dårlig service og dyrt ift forsendelsen.
Det kunne være mere miljøvenlig at have reservedele i butikkerne der sælger jeres produkter.
3 stjerner for slyngen.

1. august 2025

Besvarelse fra Moonboon

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse ⭐️

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med slyngevuggen, men vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en udfordring med en reservedel. Vi forstår godt dit ønske om at kunne finde reservedele i de fysiske butikker - og din pointe om miljøet tager vi med videre 💛

Maria from Moonboon

Nem hjemmeside at navigerer rundt på og…

Nem hjemmeside at navigerer rundt på og hurtig forsendelse… et lille minus, trykknapperne er i plast og der er en der bliver ved med at falde af. Så længe delene ikke bliver væk, kan vi sætte den på igen. Og vi har ikke lave reklamation på vuggen (vi kan ikke undvære den)

4. august 2025

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside og den hurtige levering 💛

Samtidig er vi kede af at høre om udfordringen med trykknapperne. Du må meget gerne kontakte os på hello@moonboon.dk, så vi kan finde en løsning sammen - vi vil selvfølgelig gerne hjælpe, så du kan få glæde af slyngevuggen uden bekymringer.