nog steeds op geen enkele manier contact kunnen krijgen. Meerdere emails verstuurd, wel 1000x gebeld. Meerdere malen whatsapp berichten gestuurd, via whatsapp gebeld. Geen contact. Zie mijn eerdere re... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ge-Wel-Dig mensen die daar werken, leuke babbeltjes en als het over Pokemon gaat weten zij er ook veel vanaf. Krijg goede info en de prijzen zijn eerlijk. Voor de mensen die eerste keer kome... Se mere
Enkele keren al besteld met goede korting en prima communicatie, levering hangt af van bijvoorbeeld post.nl en tis een drukke maand dus kan wat langer duren. Al met al uitstekende prijs, uitstek... Se mere
Hele mooie winkel en voor ieder wat wils! Mijn zoon zocht 20 kaartjes uit voor €10,- en had heel veel keus uit de bakken. Zelf zocht ik duurdere kaartjes uit voor mijn verzameling. Naast kaarten hebbe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Voor nog meer beoordelingen van Monsterkorting en de ervaringen van onze klanten kunt u ook kijken naar onze 500 reviews op Webwinkelkeur.
Kontaktoplysninger
Jean Monnetring 14 , 3137DC, Vlaardingen , Holland
- 0625047733
- info@monsterkorting.nl
- monsterkorting.nl
Har besvaret 16 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eerlijk, vriendelijk, gezellig
Leuke aanbiedingen, interessante videos en hele vriendelijke mensen! Eerlijke prijzen.
Betrouwbaar
Goed personeel
Juiste prijs kwaliteit verhouding
En betrouwbaar
Fijne mensen die wederzijdse waardering…
Fijne mensen die wederzijdse waardering hoog hebben staan.. veel keuze hebben tegen een normale prijs.. en echt oog hebben voor hun klanten.!!
Ruime winkel
Ruime winkel. Met veel keuze pokemon. Vriendelijk personeel. Zeker aanrader om een keer langs te gaan!!
Super fijn hoe je rustig rond kan lopen…
Super fijn hoe je rustig rond kan lopen en dingen kan uitzoeken! Vriendelijk personeel! Aanrader!!
Leuke pokemonwinkel
Betrouwbaar, leuke gezellige winkel, en goed geholpen door Marga. ❤️
Super leuke live’s op tik tok
Super leuke live’s op tik tok. Alles word leuk en snel verzonden en geen problemen met betalen of ontvangen top!!
Goed vriendelijk personeel in de winkel…
Goed vriendelijk personeel in de winkel en als op tik tok
Top service en prijs …
Al met al uitstekende prijs, uitstekende communicatie en de mensen hierachter doen het met hart en ziel.
Ga zo door toppers!
altijd gezellig in hun live
Supper vriendelijke mensen en ook erg duidelijk uitleg altijd
Altijd gezelligheid bij minsterkorting!
Altijd gezelligheid bij minsterkorting!
Word altijd zorgvuldig met de kaarten om gegaan en altijd super leuke deals!
Beste Pokemonwinkel
Snelle service! Goede prijzen en bij het bezoeken van de winkel altijd vriendelijk personeel! En echte aanrader dus!
Super service van Monsterking
Zeer tevreden met de super service van Monsterking.
Sinds kort steeds vaker via de live pokemon spullen gekocht en zeker blij met de producten en daarbij de nette en goede verzending zeker 5 sterren waard
Top producten en snelle levering 👍👍
Mystery slabs ruiken naar oplichting
5x Mystery slabs op hun TikTok gedaan. Uiteindelijk 125 euro betaald voor een totale waarde van maarliefst 35 euro. 1 slab had zelfs een dikke kras op de achterkant. Dit bedrijf zou ik zeker overslaan. Overpriced en in mijn optiek een mystery slab box die ruikt naar oplichting om snel geld te verdienen.
Vervolgens bijna 3 maanden later een bericht sturen of ik een goede review wil achterlaten na dit fiasco. Dan sta je ver van de realiteit..
Super vriendelijk en zeker niet de…
Super vriendelijk en zeker niet de duurste altijd leuk om in de live te zijn .
Goeie service en Top bedrijf
Krijg goede info en de prijzen zijn eerlijk.
Voor de mensen die eerste keer komen ik raad jullie de mystery boxen van 50 of 100 euro aan. (zeker meerwaarde)
En je laat je zelf verrassen of zoek je iets om te collecten zij kunnen je daar ook meer over adviseren.
Ze hebben ook meerdere spullen zoals funko pops, pluches, en andere tcg collectie die je kopen.
Top Ervaring
Super vriendelijke mensen in de winkel en op tiktok. Als je via de webshop besteld heb je het enorm snel in huis. Heb er veel besteld en zal zeker nog meer bestellen daarzo
Zou lekker ergens anders shoppen.
Staat op de website "mail op voorhand als je je bestelling wil ophalen in Spijkenisse" dus dat gedaan. Week lang geen reply, dus dan maar online besteld voor thuisbezorging. Na 4 dagen geen update gekregen terwijl website beloofd binnen 1-3 dagen 'in huis', kwam ik toevallig de vrouw die ervoor werkt tegen op een show. Ik vroeg naar mn bestelling waarop er direct veel verweer was want daar hield zij zich niet mee bezig. Ok prima, dan bel ik wel zei ik.
Nee, dat nr op de website was haar telefoon nummer, en ze wist vrij zeker dat het de volgende dag zou worden verzonden. Ok, raar voor iemand die niks met de bestellingen doet om dit te weten en het nr op de website te zijn maar goed..
Je raad het al, maandag geen verzend bevestiging. Die kwam uiteindelijk dan donderdag, en zaterdag mn pakket binnen.
Tot mijn verbazing zit de helft van de producten er niet in. Ruim 100 euro in waarde niet geleverd. Je raad natuurlijk ook al hoe de communicatie daarna verloopt... niet :)
Gelukkig betaal ik express bij nieuwe (pokemon) winkels met creditcard, want dat geld ga ik gewoon terug halen.
Waardeloze communicatie en service bij deze zaak. Daarnaast mag een naamswijzing wel, want monster korting is er niet, monster oplichting wel.
Update:
Gedreigd met aangifte, en toen kreeg ik magisch genoeg antwoord, namelijk "doe maar👍". Dus die loopt!
Laatste update:
ING (waar ik mij CC heb) gaf mij gelijk dat ik mijn geld niet heb terug gehad, dus hebben het naar mij gestort. Mocht Monsterkorting nog bewijs leveren dat ze dat wel hadden gedaan zou ik nog van ING horen binnen 10 weken, maar we zijn inmiddels ruim 4 maanden verder na het terugstorten van mijn geld en ik heb niks meer gehoord, want ze hadden het natuurlijk niet gedaan ondanks dat ze dat zeiden ;).
Geen idee waarom deze mensen op al die beursen mogen komen binnen de Pokemon community wanneer dit is hoe ze met klanten om gaan, zou me kapot schamen als organisator.
In elk geval was het eens en nooit weer :) Ik denk dat alle positieve reacties van mensen komen die nooit online hebben besteld en gewoon voor 1 doosje snel de winkel in en uit lopen zonder te veel communicatie met deze slappe voorbeelden van degelijke mensen. KOOP HIER NIET!
Update op hun reactie:
imgur.c om/a/BgDgQ8m (haal spatie weg na de c)

Besvarelse fra www.monsterkorting.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.