nog steeds op geen enkele manier contact kunnen krijgen. Meerdere emails verstuurd, wel 1000x gebeld. Meerdere malen whatsapp berichten gestuurd, via whatsapp gebeld. Geen contact. Zie mijn eerdere re... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ge-Wel-Dig mensen die daar werken, leuke babbeltjes en als het over Pokemon gaat weten zij er ook veel vanaf. Krijg goede info en de prijzen zijn eerlijk. Voor de mensen die eerste keer kome... Se mere
Enkele keren al besteld met goede korting en prima communicatie, levering hangt af van bijvoorbeeld post.nl en tis een drukke maand dus kan wat langer duren. Al met al uitstekende prijs, uitstek... Se mere
Hele mooie winkel en voor ieder wat wils! Mijn zoon zocht 20 kaartjes uit voor €10,- en had heel veel keus uit de bakken. Zelf zocht ik duurdere kaartjes uit voor mijn verzameling. Naast kaarten hebbe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Voor nog meer beoordelingen van Monsterkorting en de ervaringen van onze klanten kunt u ook kijken naar onze 500 reviews op Webwinkelkeur.
Kontaktoplysninger
Jean Monnetring 14 , 3137DC, Vlaardingen , Holland
- 0625047733
- info@monsterkorting.nl
- monsterkorting.nl
Har besvaret 16 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
leuk bedrijf met lieve mensen
leuk bedrijf met lieve mensen, helpen je graag en hebben vaak leuke aanbiedingen!
A Collector's Dream Store
Het was een superleuke grote en overzichtelijk winkel, met allen soorten sets van pokemon, ik heb mijn missende singles kaartjes kunnen vinden en dit was erg fijn.
En er was ruimte om te lekker rond te kijken in de winkel, <3
We worden altijd erg fijn geholpen
We worden altijd erg fijn geholpen! De live op tiktok is ook altijd een aanrader om te bekijken!
Top verzending en alles super geregeld…
Top verzending en alles super geregeld met de afhandeling 👌
Absolute aanrader!
Ik heb regelmatig verschillende Pokemon producten van Monsterkorting gekocht en ben hier altijd enorm tevreden over. Bij verzending is het snel binnen en netjes verpakt, bij afhalen in de winkel is het gezellig en neemt de werknemer de tijd om je te helpen.
Onlangs ben ik begonnen met het sparen…
Onlangs ben ik begonnen met het sparen van Pokemon kaarten. Via Tiktok kwam ik monsterkorting tegen.
Leuke battle/winacties.
Vriendelijk en meedenkend!
Fijne winkel
Fijne winkel, leuke mensen en een hoop te koop. Ze doen ook regelmatig leuke tiktoks
Ik ga regelmatig langs de winkel.
Ik ga regelmatig langs de winkel.
Elke week wel nieuw aanbod losse singels.
Ook bulk en sealed producten zijn aanwezig.
Op tiktok heel actief.
Op de meeste beurzen te vinden.
Als ze naar de beurzen zijn is er wel weinig in de winkel, dit van te voren even checken.
Personeel in de winkel vind ik erg vriendelijk!
Heerlijk bedrijf en leuke werknemer.
Dagelijk ben ik bij ze in de tiktok live, en kom regelmatig op locatie bij ze.
Heerlijk bedrijf en leuke werknemer.
Altijd goede service
Altijd goede service en actief op TikTok. Vriendelijke medewerkers.
Top!
Onlangs begonnen met het sparen van Pokemon kaarten. Via Tiktik kwam ik monsterkorting tegen. Inmiddels al een paar keer ook in de winkel geweest. Leuke items kunnen scoren! 😄
Live lootjes
Meegedaan met een super leuke live, binnenkort maar even langs de winkel hoor er veel goede verhalen over
Hele goeie ervaring mooie mystery box…
Hele goeie ervaring mooie mystery box gekocht voor een goeie prijs!
Leuke winkel....met leuke acties
Leuke winkel....met leuke acties! Je wordt vriendelijk geholpen!
Hele leuke livestreams!
Monsterkorting heeft ontzettend leuke en veelzijdige livestreams! De gewonnen producten worden na aangeven van mij direct de dag erop verzonden. Alle producten de dag erop in huis! 🔥
Hele leuke lives
Hele leuke lives, we genieten er elke keer van!
Groetjes Wesley en Kelly
Fijne service
Tot op heden altijd goede en vriendelijke service mogen ervaren bij Monsterkorting!
Verzending wordt netjes verpakt en is snel ter plaatse.
Ook de streams zijn erg leuk om te bekijken.
Goede prijzen en snelle verzending
Goede prijzen en snelle verzending! Ook de tik tok lives zijn aan te raden!
Klant staat voorop
Klant staat voorop. Zowel in de winkel als online zorgen Melvin en Marga ervoor dat je je welkom voelt. Top zaak!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.