www.monsterkorting.nl Anmeldelser 539

4,3

nog steeds op geen enkele manier contact kunnen krijgen. Meerdere emails verstuurd, wel 1000x gebeld. Meerdere malen whatsapp berichten gestuurd, via whatsapp gebeld. Geen contact. Zie mijn eerdere re... Se mere

Ge-Wel-Dig mensen die daar werken, leuke babbeltjes en als het over Pokemon gaat weten zij er ook veel vanaf. Krijg goede info en de prijzen zijn eerlijk. Voor de mensen die eerste keer kome... Se mere

Enkele keren al besteld met goede korting en prima communicatie, levering hangt af van bijvoorbeeld post.nl en tis een drukke maand dus kan wat langer duren. Al met al uitstekende prijs, uitstek... Se mere

Hele mooie winkel en voor ieder wat wils! Mijn zoon zocht 20 kaartjes uit voor €10,- en had heel veel keus uit de bakken. Zelf zocht ik duurdere kaartjes uit voor mijn verzameling. Naast kaarten hebbe... Se mere

1. Legetøjsforretning

Voor nog meer beoordelingen van Monsterkorting en de ervaringen van onze klanten kunt u ook kijken naar onze 500 reviews op Webwinkelkeur.

4,3

Svarer typisk inden for 24 timer

Problemen met de levering en mijn…

Problemen met de levering en mijn sleeves werden niet geleverd. Mails gestuurd in begin november en nog steeds geen reactie! Geen aanrader dus aangezien er geen communicatie is van de support!

6. november 2024

Opgelicht door monsterkorting.nl

Na een bestelling te hebben geplaatst op 12-11 zou mijn pakket binnen 2 dagen aankomen. Tot op heden 30-11 niks ontvangen. Eerst gaven ze aan dat het in de 3de week van oktober geleverd zou worden terwijl het al midden november was daarna alleen nog maar meer dingen fout gegaan. Daarna koop ontbonden en me geld niet ontvangen. Webshop reageert al sinds 22-11 niet meer. Ze geven aan dat het pakket verstuurd is naar dhl alleen die geven aan dat ze nooit iets hebben ontvangen en ook mijn adres klopt niet eens. Dit zijn oplichters koop hier niks.

12. november 2024

Nog niks ontvangen en bedrijf is onbereikbaar

Meer dan een week geleden wat besteld. Maar nog niks ontvangen. 2 dagen geleden gebeld met het bedrijf en toen werd gezegd dat de persoon die erover gaat in het buitenland zit. Heel vreemd.. nog 2 dagen gewacht en mailtjes en appjes gestuurd maar krijg helemaal geen reactie of update over mijn bestellen. Het is een Sint cadeau maar ben bang dat ik een smoes moet gaan verzinnen voor het kindje waar het voor bedoeld is. Ik raad Monsterkorting niet aan. Slecht of niet bereikbaar en onduidelijkheid over de levering van mijn producten. Wel betaald helaas. Hopelijk ga ik het nog ontvangen anders zal ik hier een melding en officiële klacht van maken.

29. november 2024

Onvolledige bestelling geen service

Pakketje besteld, deze bestelling deels binnengehad er was 1 3 pack blister vergeten wat natuurlijk kan. Ik heb diverse mails afgelopen week gestuurd meerdere malen en verschillende dagen ze proberen te bereiken via telefoon maar geen gehoor. Helaas, geen aanrader.

Reactie op de reply; Het is jammer dat ik hier geen afbeeldingen kan sturen, ik heb dinsdag 12 nov 13:48, 15 nov 15:08 uitgebreide emails met fotos en uitleg gestuurd. Ik zal de mail nogmaals forwarden.

UPDATE 21-11; Na de reply direct een mail gestuurd en nog geen contact gehad. Dit is inmiddels alweer 3 werkdagen verder.

UPDATE 08-12-2024: Nog steeds geen antwoord gehad, helaas opgelicht voor €15. Jammer nooit meer hier bestellen zou ik zeggen.

17. november 2024

Besvarelse fra www.monsterkorting.nl

Beste, wij hebben geen mail ontvangen hierover. Wij willen u graag helpen maar probeer nogmaals een mail te sturen naar info@monsterkorting.nl . Danku!

Slechte webshop die prijzen aanpast na…

Slechte webshop die prijzen aanpast na een geplaatste en betaalde bestelling. Zo hebben ze bij ook mijn gehele order geannuleerd, omdat ik een kortingscode had gebruikt waarmee ze zelf mee adverteerden. 3 minuten later werd mijn order geannuleerd en het product met €40 verhoogd in de webshop. Na 3x mail gestuurd te hebben met de vraag naar de reden, wordt er gewoon niet gereageerd. In plaats van een welverdiende excuses en een middenweg te vinden kiezen ze voor zwijgen.

Reactie: Dat is apart, ik heb nu een losse mail gestuurd. (21-10-2024 22:10u)

11. oktober 2024

Besvarelse fra www.monsterkorting.nl

Goedenavond, wij zien geen enkele mail van u. Stuur hem nogmaals naar info@monsterkorting.nl. Met vriendelijke groet,

Hij verkoopt spullen in de winkel…

Hij verkoopt spullen in de winkel duurder dan op de webshop. Gebeld en geappt, helaas geen gehoor.

1. oktober 2024

Besvarelse fra www.monsterkorting.nl

Beste. Stuur ons een Email naar info@monsterkorting.nl, dan kunt u geholpen worden met uw probleem. mvg

Boosterbox gekocht voor meer geld dan…

Boosterbox gekocht voor meer geld dan ze op zijn site staan.
150 euro betaald voor een boosterbox van 119 euro.

20. september 2024

Besvarelse fra www.monsterkorting.nl

Wij hebben geen Booster boxen van €119,00. Dus stuur ons een mail naar info@monsterkorting.nl en vertel ons graag meer. MVG