Useriøs virksomhed der fra den ene dag til den anden ikke kan levere den service de reklamere med. Er Moneyflow mon I økonomiske problemer siden de lukker ned for deres services? Jeg ville und... Se mere

Det virker helt surrealistisk, at jeg 2 minutter efter at have lavet en kundefaktura, har pengene på kontoen. Der står godt nok indenfor 2 timer... Deres automatik er SÅ gennemført at al... Se mere

Stor anbefaling! Vi har hos Aperta A/S været så heldige, at få lov til, at være nogle af de første til at teste Moneyflows system, gennem Billy. Som ved alle nye systemer har der været små bug... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Moneyflow hjælper virksomheder med bedre likviditet. Vi tilbyder digital factoring for virksomheder, som gerne vil vækste uden at skulle tænke på lange betalingsbetingelser og samtidig få et bedre cashflow. Du finder os i din regnskabsplatform uden abonnementsgebyr. Blot en hurtigere og nemmere måde at blive betalt på.

3,3

Middel

Super service. Altid klar til at hjælpe.

13. april 2022

Hej Niels,

Tusinde tak for de rosende ord. Vi er rigtig glade for samarbejdet, og at du føler at vi kan hjælpe dig, skulle behovet være der.

Rigtig god påske! :)

Super god service.

Super god service.

De er altid behjælpelige og virkelig hurtige!

29. december 2021

Hej Antonio,

Tak for den fine anmeldelse og de flinke ord. - Vi gør os altid umage for at yde vores service og support, bedst og hurtigst muligt!

Mvh. Max
Moneyflow

Fantastisk samarbejde med Moneyflow!

Fantastisk samarbejde med Moneyflow, som forstår deres kunder

Med Moneyflows fakturingsløsninger har vi reduceret 80% af vores likviditets- og debitorhåndteringer. De har gjort et stort stykke arbejde med at sætte sig ind i vores virksomhed og handler hurtigt, effektivt og serviceminded.

Vores kontaktperson Anton og hans team har udvist en seriøs, disciplineret og tålmodig service, og de har foretaget indsatser, som overgår alle forventninger; de vil gå langt for at hjælpe kunden i alle henseender, og med fokus på fælles interesser.
Teamet har imponeret os på alle fronter: Løsninger, fleksibilitet og dedikation, så Moneyflow er en oplagt samarbejdspartner for virksomheder, der har fokus på udvikling og store ambitioner.

Som minimum får de herfra brandvarme anbefalinger 🔥

19. november 2021

Hej Zuher,

Hvor fedt at høre, at du er lige så glad for vores samarbejde, som vi er!

Jeg glæder mig til at følge med i jeres vækst, især nu hvor I kan fokusere på alt det der gør jeres virksomhed unik, frem for likvididet og håndtering af debitorer.

Du ved som altid hvor du kan fange os hvis der skulle være det mindste. 😎

Ha' en fornem dag!

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, høj service og altid villige til at hjælpe. Kan helt klart anbefale dem.

9. november 2021

Hej Mette,

Tusind tak for det 😊 Det er vi rigtig glade for at høre. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive ind, vi står klar til at hjælpe.

Mvh. Nisma fra Moneyflow

Rockermetoder

Jeg har modtaget rykkere og intet andet fra Moneyflow fordi en leverandør benytter dem.
E-mails bliver svaret tilbage til dem som der står man skal men man får aldrig andet svar end rykker 2 osv.

Vi har hos os taget konsekvensen og fundet en anden leverandør til de ting den leverandør der bruger Meneyflow bruger.
Samtidig er det blevet bestemt at virksomheder der benytter moneyflow ikke kan levere til virksomheden længere.
Kan man ikke selv sende en faktura men har brug for en rockerklub med tæskehold til at sende ens fakturaer så er man nok for useriøs til at handle.

Jeg håber at virksomheder der læser denne anmeldelse tænker sig om en ekstra gang inden de bruger rocker firmaet moneyflow til deres regninger.

31. juli 2021

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse og feedback!

Vi har desværre ikke modtaget dine mails før i går. Vi svarer selvfølgelig på alle mails, vi får ind, men det er svært at vide her om der er sket en teknisk eller menneskelig fejl på den ene eller anden side. Jeg er dog glad for at høre, at du nu er i dialog med min kollega og er sikker på, at vi finder en løsning her.

Som der står i vores rykker-emails, som man modtager, når en faktura ikke er betalt til tiden som forventet, så kan man altid kontakte os på telefon alle hverdage ml.8-18. Så sidder jeg eller én af mine kollegaer klar til at hjælpe. Hvis du er det mindste i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at ringe ind til os :)

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet de 2 automatiske email-rykkere, du har modtaget, som en rockerlignende metode. Det er desværre ikke et billede, jeg kan genkende, og vi sætter en dyd i at være professionelle og løsningsorienteret i hver enkelt sag. Jeg kan se, at vi i forbindelse med opfølgningen på den manglende betaling også har forsøgt at kontakte dig på telefon, men kunne desværre ikke få fat i dig.

Som sagt, er jeg glad for, at vi nu er i dialog på mail.

Du må ha' en rigtig god dag :)

Vh. Camilla fra Moneyflow

MAX 3.000 kr Trods alle vores kunder er godkendt til…

alle vores kunder er godkendt til 50.000 - 250.000 kr men man kan kun benytte servicen op til 3.000 kr eller skal man ringe og vente for at få den godkendt, jeg syntes systemet virker gammeldags for systemet burde selv sige ok når man har fået en mail på alle vores kunder er ok dog er 7 stk IKKE godkendt

Jeg har nu talt med moneyFlow ( Stine ) løbende gennem dagen og nu kender jeg til grunden og lidt af systemet, og det må siges at jeg er blevet positiv på at vi i fremtiden får et godt samarbejde,

jeg vil ikke komme ind på den tekniske del, for det er ikke alle der forstår dette, men kan sige når det forhåbentligt er 80% automatiseret så bliver moneyflow nok noget at 70-80% af alle virksomheder i fremtiden vil benytte sig af ja måske enda 95%.

29. juni 2021

Hej Jan,

Mange tak for din feedback - vi sætter virkelig pris på, at du her og på telefonen har taget dig tid til at give os inputs til, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation og produkt.

Dejligt at høre, at du kan se værdien i servicen og vi håber på, at dette er begyndelsen på et stærkt samarbejde fremadrettet!

Som altid, du fanger bare Stine, jeg eller én af vores kollegaer på telefon, chat eller email, hvis der er det mindste 🙂

Vh. Camilla fra Moneyflow

Det her skulle jeg have kendt til da…

Det her skulle jeg have kendt til da jeg havde en hjemmepleje virksomhed hvor jeg ikke kunne følge med 🤧 Det er et perfekt alternativ, især når man er en mindre virksomhed som har erhvervskunder med en meget lang kredit ventetid. Moneyflow har bogstaveligtalt reddet mig i denne måned med lønninger. Endvidere var de meget service minded og hjælpsomme. Fik en meget god behandling af en Anton 👈👌

Den praktiske del: Det ligefør at det er mere besværligt at bestille en kebab! Jeg skulle bare igennem få trin, også poppede der bare en tekst op med at jeg ville få mit beløb indenfor 1 time. Det fik mig til at tænke at det var for godt til at være sandt. Og pludselig, en time efter stod jeg med et 2 cifret tusinde beløb på kontoen. Så nu kan jeg gå på sommerferie med et trygt hjerte.

Klar anbefaling og helt klart min nye samarbejdes partner, hver måned !

Mvh
Esram Constructions/Esram Byg

28. juni 2021

Hej Hamza,

Det er sød musik i mine ører, at høre hvor glad du er for vores service, og hvor nem den er at bruge!

Du ved hvor du kan fange mig hvis du skal have assistance til næste faktura du kører gennem os, eller bare hjælp til at bestille en kebab. ;)

Bedste hilsner,

Fantastisk koncept😊bruger jævnligt…

Fantastisk koncept😊bruger jævnligt moneyflow aldrig haft problemer med at bruge det kan klart Anbefales 🤙

21. juni 2021

Hej Michael,

Tusind tak for de fine ord!
Vi sætter stor pris på at du er glad for vores produkt, og ser som altid frem til at stå til rådighed igen fremadrettet.

Vh. Abtin fra Moneyflow

Moneyflow har givet mere frihed til…

Moneyflow har givet mere frihed til løbende at disponerer over vores penge. Det er nemt at komme i gang og alle hos kundeservice er så hjælpsomme og virkelig søde :-) udfordringer der opstår klarer de super hurtigt
Brdr. A.R. Transport ApS

5. maj 2021

Hej Merethe

Tusinde tak for de rosende ord! Vi sætter rigtig stor pris på I er glade for vores løsning, og ikke mindst vores support.

Hav en dejlig dag

Rune

Super fleksibilitet - og en kommunikation, der er til at forstå

Jeg sidder som CFO i en virksomhed, der er i voldsom vækst og ekspansion.
Vi benytter os af Money Flow, forbi vi her oplever en udpræget grad af fleksibilitet og en aktiv medvirken til, at vi kan nå de mål, vi internt har sat os.
Money Flow er løsningsorienteret - her og nu - og afregningsformen for vore kunder er ligetil, da der er tale om 100% factoring af fakturabeløbet.

De bedste anbefalinger herfra.

Morten Grønbek
CFO
Ørbæk Biomasse ApS

27. april 2021

Besvarelse fra Moneyflow

Tusind tak for de flotte ord Morten!

Jeg håber og tror på at vi fremadrettet vil kunne hjælpe jer med at vokse og nå alle de mål I har sat jer for og jeg er sikker på at vi sammen nok skal kunne overgå dem.

Du ved som altid hvor du kan fange mig hvis der skulle være det mindste, eller hvis I har en ny kunde I vil have kreditgodkendt, så I på forhånd ved at I kan få betalinger for alle jeres fakturaer med det samme.

Bedste hilsner,

Anton fra Moneyflow

Helt alvorligt spild af tid

Helt alvorligt spild af tid, i er gode til at reklamere for man skal bruge jer, sågar gennem mit regnskabssystem! vælger så at bruge jer, da der står lige inden jeg skal sende min faktura at i kan lave aftalen med straks overførsel gratis! det så fint nok jeg trykker og acceptere, den aftale i skriver er accepteret! for så at blive ringet op 3 dage senere, med at det kan i så ikke alligevel! og det er hvad det er, problemet er i så allerede har sendt fakturaen videre til min kunde, og derfra skal jeg ind aktivt og kreditere, der bliver det så ikke bogført ordentligt, og skal bruge en masse tid og irritation på det! plus min kunde som i dette tilfælde er en ny kunde får en dårlig og uprofessionel opfattelse af mig! samt i selvfølgelig har forlænget min betalingsfrist med yderligere 3 dage! Er på ingen måde acceptabelt, falsk markedsføring, dårligt system samt struktur og på ingen måde acceptabel forretning!

12. april 2021

Hej Kasper

Jeg forstår, at det har været en frustrerende oplevelse for dig, og det er jeg MEGET ked af. Det er absolut ikke vores intention eller måde at drive forretning på - hverken vores eller vores samarbejdspartners.

Vi tager din seriøst feedback, og vil se på mulige løsninger for at undgå dette i fremtiden. Jeg ved godt, at det er en ringe trøst eller ikke hjælper dig nu her, men du skal alligevel have tak for dine inputs.

Både vi og dit regnskabprogram har forsøgt at få fat i dig på telefonen for at få det løst hurtigst muligt for dig, så din bogføring stemmer. Ring endelig til os eller e-conomic, så vi kan hjælpe dig videre på bedst mulige måde. I Moneyflow sidder klar til at hjælpe på +45 89 87 70 36 alle hverdage ml. 8 og 18.

Jeg beklager også, at vi først vendte tilbage til dig mandag morgen, når du sendte fakturaen fredag aften. Da vi ønsker, at vores kunder skal kunne bruge servicen, når det passer ind i deres arbejds- og privatliv, er vores produkt digitalt og tilgængeligt døgnet rundt. Jeg kan godt se, at det kan skabe lidt forsinkelse i situationer, som den du har oplevet, hvor din faktura kom ud til manuel behandling grundet nogle kreditfaktorer, og vi derfor desværre først kunne behandle som den mandag morgen.

Igen, jeg beklager mange gange sammenfaldet af forskellige uheldige faktorer i dit tilfælde.

Vh. Camilla

Super koncept -Nemt, effektivt og let gennemskueligt!

Fantastisk support!
Er man den mindste smule i tvivl om noget som helst, er der altid lynhurtig kontakt via tlf. Altid med overblik, hurtigt svar og ikke mindst med smil i stemmen.
Kan så absolut anbefale Moneyflow.

16. februar 2021

Besvarelse fra Moneyflow

Tusind tak for de rosende ord! Det varmer hos os at du er glad for vores koncept og ikke mindst vores support. Vi glæder os til at hjælpe jer næste gang hvis der skulle være det mindste.

Du ved som altid hvor du kan fange os hvis der er en ko på isen. :-)

Vh. Anton fra Moneyflow

Jeg bruger moneyflow i min forretning

Jeg bruger moneyflow i min forretning, i de måneder, hvor der skal bruges likvider og kunderne har lange betalingsfrist. Det fungere rigtig godt og stor ros til teamet hos moneyflow. De er altid servicemindet og yderst løsningsorienteret.
Kan anbefales!

2. februar 2021

Besvarelse fra Moneyflow

Tusind tak for de flotte ord Michael.

Vi ser frem til fortsat at hjælpe jer med likviditet så I kan give jeres kunder de betalingsbetingelser de ønsker!

Hav en god dag, du ved hvor du kan fange os hvis der skulle være det mindste. :-)

Glidende og problemfri betaling

Glidende og problemfri betaling - til en fair pris.
Øger vores likviditet og mindsker arbejdsgange på debitoropfølgning, kan varmt anbefales.

22. januar 2021

Hej

Tusinde tak for at dele din anbefaling. 🙏
Vi er super glade for at hjælpe din virksomhed med likviditet og arbejdsgange.

Rune

Genialt koncept, til store og små virksomheder

Jeg kan kun på det varmeste anbefale moneyflow og deres yderst fordelagtige koncept, med STRAKS Udbetaling af faktura, formår de at gi firmaer, øget likviditet her og nu, og så er det kortsigtet, billigere end en kassekredit i banken.. og har sjældent mødt en kundeservice, der i så høj grad, vil gøre alt for at løse de problem stillinger der end må være.. jeg vil ihvertfald anbefale moneyflow til alle jeg kender, der kunne få gavn af deres koncept..

David Dalsgaard
Indehaver af
DD. Entreprenør & Anlæg.

19. januar 2021

Hej David,

Fedt at du er så glad for vores produkt, nu hvor du endelig er kommet i gang! 😄
Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med likviditet og følge de spændende projekter som fremtiden byder på.

Du ved som altid hvor du kan fange os hvis der skulle være det mindste!

Vh. Anton fra Moneyflow

vore opfattelse af dette firma er meget…

vores opfattelse af dette firma er meget useriøs, spild af tid. Det lyder meget fint alt det I skriver, men det giver ingen mening i dette tilfælde. Vi kan alle kaste om os med undskyldninger som skyldes andre, men i dette tilfælde ligger fejlen kun hos jer, vi har indgået aftale med et andet firma som åbenbart har bedre styr på det end jer. Skulle andre stå i samme situation kan de bare tage kontakt til os, så skal jeg gerne vejlede dem lagt væk fra jer.

18. december 2020

Hej,

Jeg er ked af, at du ikke føler, at du har haft en god oplevelse her første gang, du bruger vores service. Som en finansiel serviceudbyder er vi forpligtiget til at føre en bæredygtig og ansvarlig kreditpolitik. En del af denne er, at vi foretager due diligence på den første faktura. Jeg forstår, at det kan opleves som spild af tid.

Vi vil altid gerne forbedre vores måde at gøre tingene på, så vi vil tage din feedback, som du også har givet til vores kollega via mail, til efterretning - tak for det.

Glædelig jul!

Vh. Camilla fra Moneyflow

Rigtig hjælpsom og sød personale

Rigtig hjælpsom og sød personale. De hjælper og det kører bare. Ca. 1 time efter faktura er lavet så har vi pengene på vores konto. Det er godt og vi slipper for at evt. skulle rykke kunderne - det gør de. Nemt og hurtigt. Det kan ihvertfald anbefales herfra. Man føler sig hørt og de er altid søde og rare i telefonen. Vi er glade for at vi er begyndt at bruge dem. De er altid parat til at hjælpe dig

28. oktober 2020

Hej Heidi,

Tusinde tak for dine rosende ord! Vi er meget glade for at have dig og Wecotrucking ombord 🚚. Du er altid hyggelig at tale med.

Ha' en fortsat 5-stjernet dag 😄

Vh. Frederik fra Moneyflow

Intet mindre end et fremragende setup &…

Intet mindre end et fremragende setup & services.

27. oktober 2020

Hej Michael,

Tak for alle stjernerne 🤩. Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig.

Du ved hvor du kan fange os, hvis der er det mindste.

Vh. Frederik fra Moneyflow