1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Vi hjælper vores kunder med at optimere deres økonomi. Det gør vi ved at levere den bedste service til matching af bankkunder med bankrådgivere.

4,5

Fantastisk oplevelse med Bankr og Morten

Jeg har haft en super god oplevelse med Bankr, og særligt med Morten som rådgiver. Han er utrolig dygtig til at forklare tingene på en måde, så man føler sig tryg hele vejen igennem processen. Samtidig er han meget behagelig at tale med og kommer med konkrete løsninger, der sparer én mange penge.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Morten og Bankr 😊👌✔️

5. juni 2025

Stor anbefaling af Bankr og Morten!

Stor anbefaling af Bankr og Morten!
Morten er ekstremt kompetent og tænker i løsninger, som vi aldrig selv var kommet på. Han er desuden lyttende, og på intet tidspunkt føler man som kunde, at man stiller dumme spørgsmål. Morten har sparet os mange hundredtusinde kroner, og vi anbefaler ham på det varmeste!

25. oktober 2024

Stor anbefaling af Bankr

Stor anbefaling af Bankr. En god og seriøs oplevelse med meget kompetent rådgivning. Morten fra Bankr var særlig god til at rådgive om hvilke lån der er bedst, og om hvor der er mulighed for at spare penge. Jeg kan kun anbefale Bankr til alle der ønsker hjælp til boligfinansiering.

4. marts 2024

Morten var super god til at guide mig

Morten var super god til at guide mig gennem mit første køb af lejlighed.

Jeg stod i den situation at jeg skulle købe min første lejlighed, men følte mig meget forvirret og vidste ikke hvor jeg skulle starte for at få det rigtige lån af banken osv.

Morten hjalp mig med at få det rigtige lån og fik forhandlet boligen ned til en fornuftig pris.

Jeg kan kun anbefale at tage fat i Morten hvis du står og skal købe din første bolig/lejlighed!

7. februar 2024

Kæmpe kæmpe anbefaling!

Kæmpe kæmpe anbefaling!

Jeg har fået hjælp og sparring fra Bankr ifm. med mit første boligkøb. Jeg har været rundt ved mange andre og prøvet at få hjælp.

Bankr formåede at hjælpe mig på en helt unik måde med deres kursus. Det har jeg ikke set før og det virkede virkelig godt!

PS: Det var faktisk også en A-Z løsning, jeg fik.

Stor stor anbefaling.

22. februar 2024

Hvis man kunne give flere stjerner...

Hvis man kunne give flere stjerner, vil vi gøre det! Fra starten mødt vi professionalisme og både Morten O. som førte indledende samtale med os og derefter Morten A., vi holdte flere møder med, gjorde sig umage til at lytte til vores behov og rådgive os efter.

Man er ikke i tvivl om at de har ens bedste interesse i minde og vi blev præsenteret alle vores muligheder, ikke kun dem en bankrådgiver vil foretrækker vi vælger.

Vi endte med at spare mange penge ved omlægning af lån og modtager rådgivning i forhold til finansering af forbedringer i vores ejendom. Ingen tvivl kommer vi til at kontakte Bankr igen hvis vi står med større økonomiske beslutninger i fremtiden.

Kæmpe tak herfra!

15. december 2023

En god oplevelse

Efter en masse søgen online og en masse tvivl, fik jeg hjælp fra Bankr. Det var effektivt og rart at jeg via dem hurtigt fik relevante henvendelser som førte til super god service og rådgivning.

Kan kun anbefale, hvis du som jeg ikke lige ønsker at ringe ud til dem alle.

22. maj 2023

Fokus på mine behov

Rådgiver Kristine kontaktede mig få timer efter, at jeg havde bedt BANKR om råd og vejledning.
Kristine var empatisk og yderst ærlig samt serviceminded i telefonsamtalen.
Der blev spurgt grundigt ind til mine behov, og jeg blev matchet med en bank, som jeg nu selv kontakter mhp et fremtidigt kundeforhold.

19. maj 2023

Let, hurtigt og nemt!

Jeg benyttede bankr.dk tidligere på ugen, og allerede nu er jeg i kontakt med en ny bank. Det er nemt at udfylde formularen, og jeg sætter pris på simpliciteten. Det kan klart anbefales hvis du vil hurtigt i gang med et bankskifte.

16. januar 2023

Bankr leverer flot service

Jeg benyttede Bankr i sidste uge, da min nu tidligere bank har været træls gennem en længere periode. Jeg må sige, at det var en supergod oplevelse. Jeg blev kontaktet lynhurtigt efter oprettelsen, og vi fik vendt mulighederne for at skifte bank grundet nye planer ift. ejerlejligheden. Havde jeg dog bare vidst, at det var så nemt - og hurtigt ikke mindst - at skifte bank før.

5. januar 2023

Morten fra Bankr er en super dygti…

Morten fra Bankr er en super dygtig rådgiver. Han er opdateret på sit felt og ved hvad der kan lade sig gøre i forhold til at optimere folks økonomi. Derudover, er han enorm behagelig at tale med og man føler sig i den grad i trygge hænder hos Bankr. Jeg giver min største anbefaling til at bruge Bankr til at få et uvildigt tjek af sin økonomi.

4. december 2022