1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Scaleup finance is the answer to all the pain we’ve felt as entrepreneurs. We take the struggle out of financial management, so you are free to build, staff and scale your startup as you’ve always imagined.

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ikke som lovet og rod i alle bilag efterfølgende.

Vi afsluttede samarbejdet for et år siden. De havde lovet nogle ting i deres kontrol af vores finansielle overblik, som de slet ikke kunne holde og vi blev tvunget til at overkorrigere og bl.a. fyre to uskyldige deltidsmedarbejdere. Vi forhandlede os frem til at få halvdelen af vores betaling retur efterfølgende og troede den var lukket der.
Et par måneder efter skulle vores nye revisor så i dybden med tallene, men da de så hvor dårligt arbejde Scale up havde udført med at bogføre, trak de sig. Vi var derfor nødt til at finde en ny revisor med kort varsel og betale et markant beløb for at rydde op i Scale Ups bogføring. Hele perioden kostede os et relativt stort beløb og derudover havde det også nogle trælse effekter i organisationen hvor bestyrelse, investorer mm. blev usikre. Jeg vil kraftigt anbefale ikke at vælge dem, selvom alt ser godt ud på overfladen. De er dygtige til at markedsføre sig, ikke særligt fagligt dygtige.

1. september 2022

Lad være - dyrt og dårligt

Lad være! De er godt til, at få ting til at se flot ud på overfladen, men de har ikke styr på helt grundlæggende bogføring.

Jeg har været kunde hos Scaleup finance i 8 mdr. i mine virksomheder. Det startede godt med gode møder, men efter første møde gik det hele i stå.
Først da jeg rykkede dem for service, og at jeg var utrilfreds med deres arbejde begyndte der igen at ske noget.

Dette endte dog med, at der kun blev leveret ca. 3-4 timers arbejde hver tirsdag (når de ellers huskede det)

Til sidst pressede jeg på for, at de skulle færdiggøre regnskaber til revisor. Det arbejde de på en md. og leverede materialle som på overfladen så det flot ud, men da revisor gik i dybden var der helt kritiske fejl som desværre udstiller deres mangler inden for regnskab.
Jeg har fået stort set nul værdi ud af dyre md. og har selv måtte rydde op bagefter.

1. juni 2023
Scaleup Finance-logo

Besvarelse fra Scaleup Finance

Kære Anders,

Tak for din feedback. Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos Scaleup Finance.

Det lyder umiddelbart som om, at din utilfredshed primært skyldes bogføringsfejl, som har været udenfor vores aftalte leverance. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis der har været misforståelser i forbindelse med indgåelse af aftalen, men omfanget af aftalen er blevet drøftet med dig både skriftligt og mundtligt flere gange. Du havde blandt andet en samtale med en af vores medarbejdere i maj, hvor vi informerede dig om behovet for at få styr på den daglige bogføring, der blev varetaget af 3. part. Vi blev enige om, at det var en god idé at få etableret en grundlæggende bogholderi-praksis, hvilket vi tilmed fremlagde en plan for.

Du nævner også, at der kun blev leveret tre-fire timers arbejde ugentligt. Under hele forløbet har vi leveret den service der fremgår af kontrakten, ligesom du har haft yderligere 12 timers kontakt med en af vores CFO partnere om måneden. Vi har gennem hele forløbet gået ud over det, der var fastlagt i aftalen, og hjulpet dig på en række områder uden for vores aftalte leverance.

Mvh
Scaleup Finance

Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)