Altid fantastisk service og god stemning fra personalet hos Mond. Det altid en oplevelse at se frem til at skulle ned i butikken, både for at vælge nyt tøj, men lige så meget når det færdige tøj skal... Se mere
3 år og 150.000 kroner senere, er Mond stadig de eneste jeg stoler på til at varetage min garderobe. Det er altid en fornøjelse at komme i butikken, både da den lå på Jagtvej og i de nye flotte loka... Se mere
Jeg har lige modtaget min nyeste skræddersyede jakke fra MOND, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Stoffet er enestående, håndværket er imponerende, og pasformen er noget helt særligt. Jeg har aldri... Se mere
Det er nu mit 3. jakkesæt jeg har fået lavet hos Mond i Århus. Hver eneste gang er det leveret indenfor 5 uger af bestillingsdatoen. Man bliver mødt af et smilende og hjælpsomt personale fra det s... Se mere
We believe that custom tailoring is the future of classic menswear. We create quality garments that are made to last, based on the design and measurements of each client, ensuring a perfect fit and unparalleled comfort. Our made-to-order production process helps to eliminate some of the common issues in the clothing industry such as waste and overproduction, since we only start producing when there is a demand. We offer both personal in-store fittings with our experienced clothiers and 3D body scanners, as well as our purely online SmartFit algorithm to assist you with your custom clothing, no matter where you are. We always include our 100 days of fitting guarantee to ensure your satisfaction. We call it, The tailoring revolution.
Gl. Kongevej 7, 1610, KBH V, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg fik skræddersyet et jakkesæt og en skjorte i butikken i Århus, hvortil jeg også købte tilbehør, dvs. slips, lommetørklæde og sokker. Da jakkesættet kom hjem var der behov for enkelte tilpasninger, men personalet var behjælpeligt og det blev hurtigt ordnet. Oplevelsen og kvaliteten var alt i alt rigtig god, så jeg kan varmt anbefale Mond of Copenhagen - og kommer med garanti selv tilbage!

Besvarelse fra Mond
Altid top-professionelt. Kvaliteten er i top på varerne, og personalet er nærværende og utroligt hjælpsomme.

Besvarelse fra Mond
Min mand havde købt tre jakkesæt og seks skjorter. Sælger, der tog mål, var meget omhyggelig og ordentlig. Rigtig god oplevelse. Da vi ca 1 måned senere hentede alt tøjet, var skjorterne som aftalt og sad fint, bukserne lagt op med såkaldte heksesting (altså usynlige sting), men alle tre jakker var i ryggens “skød” lagt op med en skæv og meget synlig syning. Da jeg gjorde opmærksom på den grimme afslutning bag på jakken, blev jeg tilbudt, at Mond ville sende billeder til skrædder, og at jeg ville høre nærmere. Da reparation foregår i England, skulle jeg påregne, at omsyning ville tage en måned. Foreholdt, at en skrædder i DK ville kunne pille arbejdet op og sy det med usynlige sting, fik jeg at vide, at det var ikke en mulighed, da mond ikke samarbejder med en dansk skrædder. Og at jeg ikke kunne få ændret de skæve meget synlige sting (for en jakkes vedkommende med en for mørk og synlig tråd) til heksesting. Kun med den synlig almindelige søm, da jakken ikke har foer i ryggen.
Da vi går ind i ferieperioden, og da det er så lille et arbejde, at det ikke bør tage en måned, tog jeg alle habitterne med til min egen skrædder, der var overrasket over den klodsede og skæve udførsel, og som af sig selv sagde, at det burde være blevet lagt op med heksesting. Og at det intet har at gøre med, om en jakke har foer eller ej, om man bruger heksesting. Således har bukser jo heller ikke foer, men der bruger man jo heksesting.
Kan ikke anbefale en butik i den dyrere klasse, der ikke tilbyder at imødekomme rettelser med det samme eller inden for kort tid. Mond er nødt til at indgå samarbejde med en dansk skrædder, der kan foretage mindre forandringer eller rettelser. Som forbruger kan vi ikke vente på, at den engelske skrædder dels anerkender, at der er tale om sjusket arbejde, og dels får oversendt tøjet til England, med lang behandlingstid til følge, og dels laver arbejdet pænt med heksesting og ikke tyer til den nemme men sjuskede løsning.
Så selvom jeg synes, det er lækkert stof, og at det er dejligt med mange valgmuligheder, er reklamationsprocessen så utilfredsstillende, at vi ikke kan anbefale Mond.

Besvarelse fra Mond
Super service og virkelig lækkert produkt

Besvarelse fra Mond
Kompetent betjening og super god vejledning. Flot og velsiddende slutprodukt. Kan helt klart anbefales.
God service, top kvalitet, færdig til tiden + små justeringer👌👌👌
Rigtig god oplevelse. Service og rådgivning på meget høj plan.

Besvarelse fra Mond
Jeg gik i starten af marts 24 i Mond i København for at få lavet bryllupstøj. Brylluppet skal stå i morgen, d. 25/5-24.
Min forlover har altid haft et godt forhold til Mond og ejerne, og har i især de tidlige år købt en del jakkesæt. Jeg var derfor blevet anbefalet Mond, og tog min forlover med ned i butikken i København.
Stemningen var god og jeg blev målt op. Vi gennemgik ALT:
- Smokingjakke, herunder farve, fór og knapper.
- Bukserne i klassisk sort, og vi gennemgik netop hvorfor de skulle være sorte og ikke ensfarvede med jakken.
- Vest blev gennemgået med knapper, broderi og fór ned i mindste detalje.
- Smokingskjorter (2stk) med tilhørende knapper.
Alt imens står sælgeren livligt og taster ind på sin tablet.
Da vi kommer til bestillingen beder sælger mig om at betale. Vi gennemgår ikke ordren (som ellers er kutyme jf butikschefen), for så ville jeg have fanget at sælger ikke havde lavet sit arbejde. Jeg betaler i alt 13.596 for ordren.
D. 30/4 henter jeg så mit tøj i Århus. Jeg bor i Nordjylland, så det er nemmest for mig. Jeg får udleveret:
- Smokingjakke i den rigtige farve. Fin kvalitet. Sidder godt.
- Bukser i matchende farve (de er altså ikke sorte)
- 2 smokingskjorter uden knapper (knapperne havde vi udtrykkeligt bedt om at få med)
- Der er ikke bestilt vest trods at vi har gennemgået ALT vedr. vesten
Medarbejderen i Århus ligner et stort spørgsmålstegn. Han kigger ordren igennem og kan se, at de har leveret det, der står i ordren. Jeg ringer derfor min forlover op, der uafhængigt af mig siger det samme mht. bestillingen; vi har bestilt sorte bukser, skjorteknapper og en vest. Medarbejderen i Århus erkender hurtigt at der er sket en fejl og kompenserer i første omgang knapperne - det er så heldigvis en lagervare - og lover at kontakte København, så vi kan få en afklaring. Efter et par timer har jeg intet hørt, så jeg vender lige tilbage til butikken. Her får jeg en anden medarbejder, der ret arrogant får sagt ‘ja, jeg har hørt om sagen. Det er godt nok træls for dig’, hvor de fleste ville mene at det er træls for alle involverede. Men det mente Monds medarbejder altså ikke.
Jeg får et opkald fra den første medarbejder i Århus en time efter. De lægger en bestilling ind på de sorte bukser og ‘ser om de kan nå det’. Vesten giver de op på. Det kan åbenbart ikke lade sig gøre.
Jeg skriver en mail om aftenen, hvor jeg giver udtryk for at jeg er ret chokeret over forløbet. Dagen efter får jeg en ret arrogant mail tilbage fra butikschefen i København, der mener at de HAR gennemgået ordren og at der er leveret som bestilt. Jeg skriver tilbage at Mond 1) allerede har erkendt fejlen og 2) vi er 2, der uafhængigt af hinanden mener at det ikke blev gennemgået. Jeg får en mail tilbage om, at skynder sig med de sorte bukser, men vesten når de ikke, og jeg jeg da bare kan beholde de allerede leverede bukser som en kompensation - altså, de bukser jeg ikke har interesse i, som jeg ikke har bestilt og som jeg derfor ikke kommer til at bruge. Sikke en kompensation. Derudover skriver butikschefen at de faktisk havde sat vesten i produktion uden merbetaling, men de kunne ikke nå det, så de havde aflyst den igen. Altså, han gav udtryk for ønske om kompensation men annullerede det så igen. Smart trick, at forsøge at hente lidt goodwill ud af sine utilfredse kunder. Jeg skriver igen, at deres kompensation er ubrugelig, deres ‘måske når bukserne at komme’-udmelding er til grin og deres service er under lavpunktet. Jeg får kompenseret skjorterne til sidst, og først i sidste mail garanterer han indirekte at bukserne når at komme.
D. 22/5 henter jeg bukserne, og de passer heldigvis, hvilket lukker mit kapitel og mit forretningseventyr med Mond.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet så arrogant en virksomhed (særligt deres butik i København, Århus kunne godt være deres service nogenlunde bekendt), som på den måde formår at sælge alt til dig, men så ikke leverer. Og når de så ikke leverer, så formår de også at lægge det over på kundens skuldre, så man føler sig som en kæmpe belastning.
Jeg vil anbefale alle at søge mod andre steder, når det gælder jakkesæt. Man kan ikke forvente at få det bestilte, sælgerne følger ikke deres egne retningslinjer og servicen er på nippet til at være ikke-eksisterende. Når Mond har fået deres betaling og ikke længere har hånden på kogepladen, så kan du i bund og grund skide dem et stykke.
Jeg kan så se på senest anmeldelse fra anden kunde, at jeg ikke er den eneste, hvor Mond ikke formår at bestille vesten, og derudover kommer til at lave ged i så mange forskellige ting på en ordre, at man undres over, hvordan forretningen overhovedet kan køre rundt.
Heldigvis er jeg første mand i min omgangskreds, der skal giftes. Alle andre ryger en tur i Sjölin eller lign.
Tilføjelse: Bare lige for at sætte en fed streg under Monds niveau - mit navn er ikke Nicklas, men Patrick.

Besvarelse fra Mond
Til mit bryllup skulle jeg bruge to jakkesæt, en vest og to skjorter.
Jeg blev mødt med forkerte mål, manglende bestillinger (Mond indtaster selv bestillingen på iPad), og forkerte deadlines for genlevering- og bestilling.
Kompensation var der ikke noget af indtil jeg skrev min anmeldelse. Min anmeldelse er nu redigeret. Efter min anmeldelse fik jeg en god service med kompensation og opfølgning.
Forløbet har været en blandet oplevelse, men Mond har efter bedste evne forsøgt at rette op på fejlen og øge kundeservicen.

Besvarelse fra Mond
Super god service og høj kvalitet. Man føler der bliver taget godt hånd om en fra man kommet til du har afhentet dit nye jakkesæt.
Super professionelt serviceniveau over hele linjen. Jeg kan varmt anbefale Mond på Park Allé i Aarhus.
Da Martin & Michael Birch Jacobsen grundlagde Mond of Copenhagen i 2011 var det med formålet at give os alle muligheden for at gå i et lækkert skræddersyet jakkesæt hvor der var kræset for detaljerne og det personlige valg.
De revolutionerede branchen ved at bruge en body scanner (one of a kind). Man fik derved de præcise kropsmål. Og intet var overladt til tilfældighederne.
Det sværeste ved at fortsætte succesen med at tilfredsstille og konstant gøre os kunder nysgerrige. Det er at kunne overraske og forny uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og det har de formået.
Jeg har løbende fået diverse jakkesæt samt accessories. Og er ikke en eneste gang blevet skuffet.
Mond of Copenhagen fortjener den fremgang og succes som de har opnået. Og jeg giver dem de bedste anbefalinger med på vejen.
Mange venlige hilsner
Michael "Dalgaard"-Jensen

Besvarelse fra Mond
Mond i Aarhus har ydet en formidabel service i forbindelse med opmåling og tilretning af mit jakkesæt. De kan deres kram - det er der ingen tvivl om. Utrolig behagelig og professionel service!
Dårlig service - de rettede ikke ønskede fejl i syning på jakkesæt. Og man får at vide, at der opnås et tilgodehavende på X% af det man køber for, men når man så ønsker at udnytte sit tilgodehavende oplyser de, at man kun må bruge det til 40% af et køb, så man skal købe for 150% mere end tilgodebeviset lyder på. Det fortæller de først, når man skal bruge sit tilgodehavende.
Bedste råd - gå i Sjölin.

Besvarelse fra Mond
Fantastisk service! De er nede på jorden, hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen. Jeg har fået lavet flere ting hos Mond og glæder mig blot til næste gang!
Man føler sig med det samme velkommen. Monds medarbejdere er super kompetente og imødekommende, og det hele summer af høj kvalitet og motiverede mennesker der brænder for det, de laver.
Professionel service og oplevelse fra første møde i butikken til varen udleveres.