Altid fantastisk service og god stemning fra personalet hos Mond. Det altid en oplevelse at se frem til at skulle ned i butikken, både for at vælge nyt tøj, men lige så meget når det færdige tøj skal... Se mere
Jeg har lige modtaget min nyeste skræddersyede jakke fra MOND, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Stoffet er enestående, håndværket er imponerende, og pasformen er noget helt særligt. Jeg har aldri... Se mere
Det er nu mit 3. jakkesæt jeg har fået lavet hos Mond i Århus. Hver eneste gang er det leveret indenfor 5 uger af bestillingsdatoen. Man bliver mødt af et smilende og hjælpsomt personale fra det s... Se mere
We believe that custom tailoring is the future of classic menswear. We create quality garments that are made to last, based on the design and measurements of each client, ensuring a perfect fit and unparalleled comfort. Our made-to-order production process helps to eliminate some of the common issues in the clothing industry such as waste and overproduction, since we only start producing when there is a demand. We offer both personal in-store fittings with our experienced clothiers and 3D body scanners, as well as our purely online SmartFit algorithm to assist you with your custom clothing, no matter where you are. We always include our 100 days of fitting guarantee to ensure your satisfaction. We call it, The tailoring revolution.
Gl. Kongevej 7, 1610, KBH V, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hos MOND oplevede jeg - også denne gang - et professionelt forløb med saglig rådgivning og vejledning omkring valg af stof og snit. Og det endelige resultat var meget tilfredsstillende.

Besvarelse fra Mond
Perfekt jakkesæt og super behagelig kundeservice hele vejen igennem.

Besvarelse fra Mond
Altid en fornøjelse at besøge og handle i jeres butik i Århus - superb betjening og vejledning, uden på nogle som helst måde at ville oversælge. Hyggelig atmosfære, let at booke på forhånd og tiden fra bestilling til levering er værd at vente på.

Besvarelse fra Mond
Der er den fornødne tålmodighed med at få tøjet rettet og rettet hvis det er nødvendigt således det sidder perfekt.
Dygtige medarbejder :)

Besvarelse fra Mond
Jeg har haft en god oplevelse med at vælge jakkesæt, men de efterfølgende anbefalinger stemmer ikke overens med mine ønsker og virker mere som en "undskyldning".
Jeg bestilte et jakkesæt, alt godt, men da jeg modtager det virker ærmerne for korte, jeg beder om at få dem forlænget. Efter et par dage kommer det tilbage med lidt længere ærmer, stadig for korte, men jeg skal bruge det, så kan ikke afvente endnu en rettelse. Nu et år senere og jeg har beholdt samme vægt, kan jeg ikke længere bruge mit jakkesæt da det er alt for småt. Jeg er ked af at mit dyreste jakkesæt ikke er i min størrelse længere fordi mond ikke kunne ramme rigtigt første eller anden gang til trods for deres avancerede 3d måling. Selvom jeg er ked af at sige det, så har jeg fortrudt mit køb af et skræddersyet jakkesæt.

Besvarelse fra Mond
Altid en god købsoplevelse, helt fra start med opmåling og design til afhentning og fitting.
Tak til Lauritz for altid top betjening og tid til at snakke om udformning af kommende jakkesæt og andet.
Altid en fornøjelse at være i Aarhus butikken!

Besvarelse fra Mond
3 år og 150.000 kroner senere, er Mond stadig de eneste jeg stoler på til at varetage min garderobe. Det er altid en fornøjelse at komme i butikken, både da den lå på Jagtvej og i de nye flotte lokaler på Gl. Kongevej, og servicen er altid i top - resultaterne lige så. Kæmpe skud ud til Daniel i butikken i København for hans evne til at tilpasse Monds opmålingsmodel til min forkvaklede kropsform.
Jeg glæder mig allerede til det næste jeg skal have lavet hos Mond!

Besvarelse fra Mond
Jeg havde en fantastisk oplevelse i Mond Aarhus, med en yderst kompetent og behagelig service. Jakkesættet kom hurtigere end forventet, og passede perfekt. Jeg ser frem til at komme i butikken igen.

Besvarelse fra Mond
Michael Fra Mond kæmpe chef!
Jeg skulle bruge et jakkesæt til mit bryllup på Sicilien i august måned 2024.
Jeg må bare sige at alt spillede opmåling, Service, pæn og eksklusiv butik.
Alt i alt en mega fed oplevelse! Og et skræddersyet jakkesæt der bare spiller.
Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Mond
Jeg har intet dårligt at sige. Det sødeste og mest hjælpsomme personale. Produkter som er i vildt lækker kvalitet og sidder som en drøm. Ja du kan sagtens finde et billigere jakkesæt eller skjorte men det du køber hos MOND kommer du at elske så meget højere, at det klart er prisen værd.

Besvarelse fra Mond
Meget god kvalitet i tøjet og et højt serviceniveau.

Besvarelse fra Mond
Købte 2 jakkesæt hos dem, hvor der lige var lidt der skulle rettes til. Det blev i ærmerne, lidt i taljen på både bukser og blazer og bukserne blev så lagt lidt op også.
Men da jeg får jakkesættene tilbage, har man syet taljen på begge blazere så meget ind, at det nu halvt ligner jeg har en form for tylskørt på. Der var også en del på bukserne der skulle rettes efter.
De tilbyder at rette det til, og jeg takker selvfølgelig ja, og da jeg kommer for at hente sættet, er det kun bukserne man har fikset. Blazeren er ikke løst.
Jeg er så forbi et par gange mere, for at få det rettet til, hvor der er en lille forbedring, men sættet var desværre ikke reddet. Lidt ærgerligt, specielt fordi det sad bedre, inden det blev sendt til skrædder også.
Jeg spurgte om ikke der var lidt at gøre ifm en kompensation eller noget, men det var der desværre ikke.
Så nu er mine penge spildt.
Det er noget tid siden jeg egentlig købte sættene, men prøvede lige et af dem på igen, i tilfælde af, at jeg nu huskede forkert. De ting sker jo. Selvom jeg ikke har brugt det i næsten et halvt år.
Desværre spillede min hukommelse mig ikke et puds, og blazeren sidder helt funky.
Betjeningen var dog stadig bedre end mange andre steder, og jakkesættene ser jo lækre ud, men det er desværre ikke så meget værd, når det man køber, ikke kan bruges.

UPDATE:
Mond tilbød mig at få syet nye jakkesæt, hvilket jeg naturligvis tog imod. Denne gang passer jakken, men bukserne er stadig helt til hest. Fra ankel til hofte er det nogenlunde, men i og omkring skridtet sidder de så tæt at det føles som om mine ædlere dele sidder i en skruetvinge. For ikke at tale om at det selvfølgelig ser forfærdeligt ud.
Jeg ved ikke om det er i opmålingen, eller i syningen det går galt, men jeg kan nu konstatere at jeg har brugt seks måneder indtil videre, og jeg har stadig ikke nogle jakkesæt jeg kan gå i. Det er fuldstændig vanvittigt.
Derudover kan jeg ikke få mine penge tilbage, fordi det jo står i købsbetingelserne - dog havde jeg naturligvis forventet at få noget for mine penge.
Det eneste jeg kan sige, hvis du anbefaler at købe noget fra Mond er "lad være".
ORIGINAL:
Forfærdelig oplevelse. Købte to skjorter og to jakkesæt. Skjorterne var fire (!) numre for store (44 i stedet for 40) og jakkesættene var helt skæve i både bukser og jakke. Har efterfølgende været inde til fire (så vidt jeg husker) fittings og de sidder stadigvæk dårligt. Min hustru mener ikke jeg bør gå med dem, men omvendt har jeg brugt 17.000 på noget, så havde jeg også en forhåbning om at det passede nogenlunde.
Det er tæt på den værste købsoplevelse i mit liv, når man tager i betragtning tid, penge, spild og det faktum at jeg ikke rigtig kan gå med det. Desuden er Mond dækket ind af at det er specialdesignet, så jeg har ikke mulighed for at få mine penge tilbage.
Jeg vil gerne afskrække alle der overvejer at bruge denne service og i stedet bruge pengene på et pænt jakkesæt der efterfølgende kan tilrettes. Det er både væsentligt mere effektivt ift. tid, og samtidig en væsentlig bedre oplevelse.
Mvh
Meget Skuffet Køber

Besvarelse fra Mond
Totaloplevelsen fra måltagning til færdigsyet produkt.

Besvarelse fra Mond
Super service - stort udvalg - får lyst til at købe mere nu hvor de har min mål.

Besvarelse fra Mond
Kan kun anbefale at tage forbi Mond!
Du får en helt ekstraordinær kundeservice!
Ikke nok med det så får du også det helt perfekte jakkesæt👌🏻

Besvarelse fra Mond
Rart sted at komme ind og der bliver taget hånd om én fra døren går op. Lækker oplevelse.

Besvarelse fra Mond
Spørg efter Adam, han er virkeæig dygtig og tager hånd om alt. Vanvittig professionel.

Besvarelse fra Mond
Super højt professionelt fagligt niveau, og et meget højt serviceniveau i forretningen.
Tak for en god oplevelse.