Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze beha zit echt lekker en doet wat ze beloven. Geeft mijn borsten een goeie vorm, knelt niet. Alle andere beha's die ik heb gehad in mijn leven deden maar één ding: niet knellen maar dan platte of... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dat antwoord van naar jullie te mailen voor verdere instructies?? Tiens, alle mails die ik naar jullie stuurde kregen hetzelfde antwoord.. ofwel bijbetalen voor opruiming ofwel betalen en niet zeker z... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestel niet!!! Mooie reclames maar na levering van een absoluut niet zittende bh Al vier keer gemaild naar de klantenservice maar 0 reactie en je hebt voordat je de bh kan retourneren eerst contact... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lingeributik

Skrevet af virksomheden

Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Stevig & betrouwbaar

Blijft stevig zitten, zelfs bij bewegen. De daily essentials bh verraste me echt positief. Je realiseert je pas hoe goed hij zit wanneer je iets anders draagt. Hij geeft je vertrouwen.

23. juni 2025

Beste Puk,
Wat een prachtige review. Het is geweldig om te horen dat de Daily Essentials bh zo stevig blijft zitten, zelfs tijdens het bewegen. Dat je pas merkt hoe goed hij zit wanneer je iets anders draagt, en dat hij je vertrouwen geeft, is voor ons het mooiste compliment.
Heel erg bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We hopen je snel weer terug te zien bij Monavida.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het is een fijne bh

Het is een fijne bh. Het enig nadeel is dat het 'padje' in de bh dubbel gaat met het wassen.

14. september 2025

Beste Verhoeks,
Dank je wel dat je dit met ons deelt. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer het padje dubbel gaat zitten na het wassen. Fijn om te horen dat je de bh verder wel prettig vindt om te dragen. Om dit te voorkomen, raden we aan de bh in een waszakje te wassen en de padjes voor het wassen indien mogelijk uit te nemen. Dit helpt om de vorm mooi te houden en dubbelvouwen te vermijden.
We hopen dat dit je helpt om nog langer plezier te hebben van je bh, en we waarderen je eerlijke woorden enorm.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Sexy en echt een comfortabele combo

Niet alles is perfect, maar wat telt is dat het goed past. De comfort push-up bh verraste me echt positief. Comfortabel en toch sexy, een zeldzame combinatie. Perfect voor werk en ontspannende momenten thuis.

19. august 2025

Beste Paulien,
Wat een prachtige woorden. Het is geweldig om te lezen dat de Breezelift zo comfortabel en betrouwbaar voor je aanvoelt, alsof hij speciaal voor jou is gemaakt. Dat hij meebeweegt zonder steun te verliezen en je hem zowel bij huishoudelijke klusjes als tijdens dutjes met plezier draagt, laat zien dat dit echt je favoriete bh is geworden. Geweldig dat dit het model is waar je automatisch naar grijpt.
Heel erg bedankt voor je mooie review. We hopen je snel weer terug te zien bij Monavida.

Wil er drie meer

JA! Gewoon ja. Deze is zo goed. De daily essentials bh verraste me echt positief. Hij geeft precies genoeg steun zonder strak te zitten. Ik wil er nog drie bestellen.

12. april 2025

Beste Megan,
Dank je wel voor je eerlijke en mooie woorden. Het is fijn om te horen dat de Comfort Push-up bh je zo positief heeft verrast. Dat hij zowel comfortabel als sexy is, en daarmee geschikt voor zowel werk als ontspannen momenten thuis, maakt ons heel blij. We waarderen het dat je de balans tussen draagcomfort en uitstraling benadrukt.
Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld, en we hopen je snel weer terug te zien bij Monavida.

Sluit naadloos aan

Je kent dat gevoel wel wanneer alles gewoon goed past? Nou, dat is wat dit is. De daily comfort wireless shaper bh verraste me echt positief. Hij zit goed zonder te knellen en de stof voelt prettig, zelfs na uren dragen. Hij geeft precies genoeg vorm zonder onnatuurlijk aan te voelen.

21. juni 2025

Beste Imke,
Wat een prachtige review om te lezen. Het is geweldig dat de Daily Comfort Wireless Shaper bh je zo positief heeft verrast. Dat hij goed zit zonder te knellen, de stof prettig blijft aanvoelen zelfs na uren dragen en precies de juiste vorm geeft zonder onnatuurlijk te zijn, laat mooi zien dat dit model aan al je verwachtingen voldoet.
Heel erg bedankt dat je deze ervaring met ons deelt. We hopen je snel weer terug te zien bij Monavida.

Fris na elke wasbeurt

Ik draag de daily essential bh nu al weken en hij voelt na elke wasbeurt nog steeds als nieuw. Zelfs op warme dagen houdt hij geen zweet vast en voelt hij niet zwaar. Ik kan hem van ochtend tot avond dragen zonder eraan te hoeven denken. Echt een verrassing.

26. januar 2025

Beste Isa,
Wat een prachtige beschrijving. Het is geweldig om te horen dat de Daily Comfort Wireless Shaper bh je zo positief heeft verrast. Dat hij goed zit zonder te knellen, dat de stof prettig blijft aanvoelen zelfs na uren dragen, en dat hij precies genoeg vorm geeft zonder onnatuurlijk te zijn, laat perfect zien waar we dit model voor gemaakt hebben.
Heel erg bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We hopen je binnenkort weer terug te zien bij Monavida.

Zacht en stabiel....

De naden van de daily essential bh zijn echt glad, geen kriebelige lijnen. Ik deed een hele dag boodschappen en hij was geen moment uitgerekt. De steun bleef constant. En de neutrale kleur past overal bij.

19. juni 2025

Beste Isabella,
Wat fijn om te lezen dat de Daily Essential bh je zo goed bevalt. Dat de naden glad zijn zonder te irriteren, dat de steun de hele dag constant blijft en dat de neutrale kleur overal bij past, laat precies zien waar we dit model voor ontworpen hebben. Geweldig dat hij je zelfs tijdens een hele dag boodschappen doen niet in de steek heeft gelaten.
Bedankt voor je mooie woorden, en we hopen je snel weer terug te zien bij Monavida.

KOOP HIER NIKS!

KOOP HIER NIKS!! ZEER SLECHT!!! Een bestelling geplaatst deze volgens de instructies op de webshop teruggestuurd, dit moet naar China. Al maanden niks van mijn retour gehoord. Het pakket ligt al maanden in China. Hier meermaals contact over opgenomen, het bedrijf moet hier achteraan gaan. IK WIL MIJN GELD TERUG!! Het gaat om een bedrag van 100 euro. Ik heb alles stap voor stap gevolgd, kan fluiten naar mijn geld, flink bedrag betalen voor de retour. ZEER ONTEVREDEN!!! Oplichters.

6. september 2025

Beste Manon,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je retourzending al maanden in behandeling is zonder dat je je terugbetaling hebt ontvangen. We begrijpen volkomen hoe frustrerend dit is, zeker wanneer je het retourproces nauwkeurig hebt gevolgd en het om een aanzienlijk bedrag gaat.

We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren. Je mag erop rekenen dat we dit intern met spoed oppakken en contact met je opnemen om dit alsnog op de juiste manier af te ronden.

Dank je wel dat je dit onder de aandacht hebt gebracht.

Nieuwe favoriet

Ik heb de comfort push-up bh al in twee nieuwe kleuren besteld. Het is zeldzaam dat iets zo comfortabel voelt en toch vorm geeft. Betrouwbaar onder strakke jurken. Geen stress, geen zorgen.

23. august 2025

Beste Bente,

Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de Comfort Push-Up BH! Dat je hem zelfs in twee extra kleuren hebt besteld, zegt alles. Het is precies wat we willen bieden: een comfortabele pasvorm met een mooie vorm en zonder zorgen — zelfs onder strakke jurken.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Ademend, zelfs onder truien

Wat echt opvalt aan de daily comfort wireless shaper bh is hoe ademend hij blijft, zelfs na uren dragen. Ik droeg hem onder een dikke trui en werd niet te warm. De naden zijn zacht en liggen plat, wat ik erg waardeer bij laagjes. Na meerdere wasbeurten past hij nog steeds perfect.

26. juni 2025

Beste Merle,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Daily Comfort Wireless Shaper BH! Het ademende effect, zelfs onder een warme trui, is precies waar we deze BH voor hebben ontworpen. We zijn ook blij dat je de zachte, platte naden en de pasvorm na meerdere wasbeurten zo waardeert — daar doen we het voor.

Dank je wel voor je zorgvuldige review. We hopen je snel weer terug te zien bij Monavida!

Ruilen en retourneren

Je mag gratis ruilen !!! 10,49€ verzendkosten betalen….maar na een paar mailtjes tegoeden gekregen van het volledige bedrag

1. september 2025

Beste Petra,

Het spijt ons om te horen dat je ervaring zo teleurstellend was. We begrijpen dat het verwarrend en frustrerend is wanneer je uitgaat van “gratis ruilen” en vervolgens toch verzendkosten moet betalen. Ook het feit dat retourneren op eigen kosten is, kan een vervelend gevoel van oneerlijkheid geven.

We nemen je opmerkingen serieus en blijven werken aan heldere communicatie over onze servicevoorwaarden, zodat klanten altijd precies weten waar ze aan toe zijn. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.

Als je dit nog verder met ons wilt bespreken, staan we open voor contact.

They DO NOT refund 100%

This is an update to my horrible experience with this company. Beside the fact that they do not pickup the phone and the poor quality...they also DO NOT provide 100% refund.
I received 3 options:
1. Exchange
2. Partial refund
3. Store credit
Do NOT shop there!

28. august 2025

Beste Sherley,

Wat jammer om te horen dat je ervaring bij ons teleurstellend is gebleven en dat de voorgestelde oplossingen niet aansloten bij je verwachtingen. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je rekent op een volledige terugbetaling, maar alleen een aantal beperkte opties krijgt aangeboden.

We proberen onze klanten altijd zo eerlijk mogelijk te ondersteunen, zeker wanneer retourzendingen naar het buitenland duur en omslachtig zijn. Toch begrijpen we dat dit niet altijd voldoende voelt, en we nemen je opmerkingen dan ook serieus.

Als je alsnog openstaat voor verder contact, helpen we je graag persoonlijk verder.

Top adhesive bra

I’ve tried a few adhesive bras, but the strapless push-up adhesive bra is truly the best. It stays in place but doesn't stick to the skin. Removal was easy and left no redness. I’ve ordered a spare just to be sure.

3. august 2025

Dear Janneke,

We’re so happy to hear that the Strapless Push-Up Adhesive Bra exceeded your expectations! It's great to know it stays perfectly in place without irritating your skin, and that removal was smooth and gentle. Ordering a spare, that says it all!

Thank you for your trust and lovely review. We look forward to seeing you again in our shop!

O sterren!!! En NIET KOPEN

O sterren!!!! NIET KOPEN!
Is echt een fake bedrijf!
Zeangerschapslegging besteld: super slechte kwaliteit. Komt niet overeen met foto. En levertijd was meer dan 4 weken en dan krijg je een rommelig pakketje uit China. Ik wilde het retourneren maar dan krijg je continu vooropgestelde mails van Elise van de klanten dat retourneren heel duur is aangezien de kosten voor retour naar China over de 30 euro zijn en ook nog doane. Dus maar gekozen voor hun oplossing(?????) 30 % van het bedrag terug. En de legging mag ik zelf dan houden) =in de prullenbak gooien. Schandalig

21. august 2025

Beste Christel,

Het spijt ons enorm om te horen dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling en onze service. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer de kwaliteit niet overeenkomt met de verwachtingen, de levering lang duurt en je vervolgens voor hoge retourkosten komt te staan.

Onze voorgestelde oplossingen, zoals een gedeeltelijke terugbetaling zonder retour, zijn bedoeld om klanten het gedoe van een internationale zending te besparen. Maar we begrijpen dat dit voor jou geen bevredigende oplossing was. We nemen je ervaring en je opmerkingen over de communicatie serieus, en we zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren.

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Als je toch nog contact met ons wilt opnemen, staan we daar voor open.

Scam advertentie via Facebook

Via Facebook werd mij een advertentie getoond, wat er in eerste instantie goed uitzag. Helaas ben ik soms nog te naïef. Ik zat al te kijken naar de maten om er 3 aan te schaffen. Toen dacht ik, check toch ff trustpilot... Toen ik zag dat er ruim 50% al een slechte beoordeling gaven en de vele waarschuwingen over de kwaliteit en retourneren, was het voor mij héél duidelijk om vooral niet te bestellen. Hoeveel slechte recensies moet een bedrijf nog krijgen??? Ik hoop dat er velen volgen die hier even een check doen. Aan mij hebben ze dus geen klant.
Allen bedankt voor jullie ervaring, hoe vervelend ook... :(

19. august 2025

Beste Iris,

Dank je wel voor je open en eerlijke bericht, ook al heb je uiteindelijk geen bestelling bij ons geplaatst. We begrijpen je voorzichtigheid en waarderen dat je de moeite hebt genomen om je ervaring hier te delen, zelfs op basis van wat je bij anderen hebt gelezen.

We vinden het oprecht jammer dat het beeld dat je van Monavida hebt gekregen zo negatief is. We nemen de zorgen en ervaringen van onze klanten serieus en blijven hard werken aan verbetering van onze producten, service en transparantie, juist om dit vertrouwen te herstellen.

Als je in de toekomst toch nog vragen hebt of ergens over twijfelt, staan we altijd open voor een eerlijk gesprek.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Waardeloze troep

De eerste bestelling...de daily essential zat niet lekker. De onderste rand krulde erg op, cup maat redelijk. Voelde goedkoop aan. Dat waren ze overigens niet...
Had 1 van de 3 opengemaakt en gepast.... 30 dagen retour mogelijk.... Nou nee dus... Je hebt de verpakking open gemaakt en gepast.... Ja hoe wil je anders weten hoe de BH is .
Maar okay ik kreeg de mogelijkheid om 3
nieuwe BH's te bestellen voor verzendkosten. Dus de Emma besteld. Gezien mijn cup maat XXL.... Ja het past, maar de cups zijn wel erg klein. Ook de steun valt tegen. De naden zijn hard en irriteren.
Al met al ca 80 euro kwijt voor 6 BH's die niet fijn zijn.
De 2 sterren zijn voor een vriendelijke klantenservice.
Maar de kwaliteit van de BH" s is geen enkele ster waard.

12. august 2025

Beste xx,

Dank je wel dat je jouw ervaring zo eerlijk met ons hebt gedeeld. We begrijpen goed hoe teleurstellend het is wanneer meerdere BH’s niet prettig zitten, de ondersteuning niet is wat je had gehoopt en de stof of afwerking irriteert. Het is natuurlijk ook frustrerend als het retourbeleid beperkend aanvoelt, zeker als je alleen maar wilde passen.

We waarderen wel dat je aangeeft dat je de klantenservice als vriendelijk hebt ervaren. Toch vinden we het jammer dat we je uiteindelijk geen oplossing konden bieden waar je echt tevreden mee was. We nemen jouw feedback over de pasvorm, kwaliteit en draagcomfort serieus en zullen dit intern doorgeven aan ons productteam.

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, staan we altijd open voor contact.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet goed geld terug Oplichters!

Niet goed geld terug, Oplichters! Of vervangende bestelling krijgen? Nope. Je krijgt een vervangend product aangeboden, want terugsturen naar China is te duur, maar mag wel zelf de verzendkosten betalen, waar ze een paar dagen over na moeten denken hoe veel dat gaat worden. €21.43 is de uitkomst (belachelijk duur want je hebt al betaald voor de zending met foutieve maten) en of ik zelf even op de site wil bestellen, want dan weten ze zeker dat de verzendkosten niet nog hoger gaan worden???? Maar ook daar worden extra verzendkosten weer bovenop gezet. Oplichters!!!!

12. august 2025

Beste M,

Het spijt ons oprecht om te horen dat je je zo misleid en gefrustreerd voelt na je ervaring met onze service. We begrijpen dat het erg teleurstellend is als je verkeerde maten ontvangt en vervolgens het gevoel hebt dat je extra kosten moet maken om überhaupt een oplossing te krijgen.

Onze vervangingsoptie is bedoeld als een alternatieve oplossing om klanten te helpen zonder dat ze retour hoeven te sturen naar China, maar het is duidelijk dat dit in jouw geval geen passende of eerlijke oplossing voelde. De verwarring rond de verzendkosten had veel beter gecommuniceerd moeten worden, en we nemen jouw opmerkingen hierover serieus.

We waarderen je feedback en willen je graag laten weten dat we blijven werken aan transparantere communicatie en een eerlijker proces voor al onze klanten. Als je openstaat voor verder contact, denken we graag met je mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Keine (Geld-)Rückerstattung bei Nichtgefallen!

Die von mir bestellten BHS ensprachen bei weitem nicht meinen Erwartungen. Sie saßen nicht gut und hielten vor allem nicht meine Oberweite. Ich wollte sie daher gleich zurückschicken und mein Geld zurückerstattet bekommen. Seit nun 1,5 Monate schreibt der Kundenservice mit mir hin und her. Sie wollen mir nur eine Teilerstattung geben oder haben mir eine Ersatzlieferung angeboten. Das will ich aber nicht. So ein Theater hatte ich noch nie! Daher Finger weg von diesem Onlineversand!

11. august 2025

Liebe Raiser,

es tut uns sehr leid zu hören, dass die bestellten BHs nicht deinen Erwartungen entsprochen haben und du dich in der Passform und dem Halt enttäuscht fühltest. Wir verstehen, wie frustrierend es ist, wenn man auf eine einfache Rückerstattung hofft, aber stattdessen in langwierigen E-Mail-Austausch verwickelt wird.

Unser Ziel ist es, jeder Kundin eine faire und zufriedenstellende Lösung anzubieten, und es tut uns aufrichtig leid, dass du dich in diesem Fall nicht gut betreut fühlst. Dass du so viel Aufwand hattest und dich unverstanden fühlst, ist keinesfalls das, was wir anstreben.

Wenn du möchtest, prüfen wir deinen Fall noch einmal intern, um gemeinsam eine Lösung zu finden, die deinen Erwartungen besser gerecht wird.

Monavida

Monavida: Er wordt door meerdere mensen aangegeven dat hier sprake is van hele slechte producten en misleidende reclame. Wat mij betreft kan er gesproken worden van oplichting! Ik voel me iig zwaar belazerd!!!
Dit kan blijkbaar allemaal, hoeveel klachten moeten er komen voordat zo'n bedrijf aangepakt gaat worden??

16. juli 2025

Beste Marjolein,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je je zo belazerd voelt na je ervaring met Monavida. We begrijpen hoe pijnlijk het is als het product niet aan je verwachtingen voldoet en je het gevoel hebt dat de reclame misleidend is. Dat is zeker niet hoe wij willen dat onze klanten zich voelen.

We nemen jouw opmerkingen – en die van anderen – zeer serieus en zijn continu bezig met het verbeteren van onze service, communicatie en productkwaliteit. Als je openstaat voor contact, willen we jouw ervaring graag persoonlijk bespreken en kijken wat we alsnog voor je kunnen doen.

Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons, en we willen het graag terugverdienen.

Waardeloze Chinese zooi zonder pasvorm

Waardeloze Chinese zooi zonder pasvorm. Niet goed geld terug? Nope. Je krijgt een vervangend product aangeboden, want terugsturen naar China is te duur, maar mag wel zelf de verzendkosten betalen, waar ze een paar dagen over na moeten denken hoe veel dat gaat worden. €21.43 is de uitkomst en of ik zelf even op de site wil bestellen, want dan weten ze zeker dat de verzendkosten niet nog hoger gaan worden????
Oplichters!!!!

6. august 2025

Beste Masja,

Het spijt ons oprecht te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer de pasvorm niet klopt, het product niet aan de verwachtingen voldoet en het retourproces ingewikkeld en kostbaar aanvoelt.

Onze vervangingsoptie is bedoeld als een laagdrempelige oplossing om klanten niet te belasten met een internationale retourzending, maar we begrijpen dat dit voor jou niet passend voelde. De onzekerheid over de verzendkosten had duidelijker gecommuniceerd moeten worden, en we nemen je opmerkingen hierover serieus.

Mocht je alsnog met ons in gesprek willen gaan, staan we open voor contact om te kijken of we dit op een eerlijke manier kunnen afronden.

Læs mere om andre typer anmeldelser.