Jeg er SÅ UTILFREDS med stedet! Ikke engang deres mail vil de svare på - så derfor får de denne anmeldelse! HOLD JER VÆK! Maden er desværre meget ringe efterhånden. Og de er åbenbart ligeglade... Se mere
Jeg har i dag købt 2 ribbensstegssandwich menuer der var uspiselige. Svær var som elastikker, kødet så hårdt det ikke kunne tygges Ingen mayo eller dressing, selv de syltede agurker var tørre og r... Se mere
Rod i bestillingerne, lang ventetid, blød svær i ribben sandwich og fik forkert burger med hjem
Bestilte bøfsandwich med sovs… hva…
Bestilte bøfsandwich med sovs… hva skete der så? Så kommer der en grovbolle med bøfsandwich og sovs over og under tallerkenen. Så kunne jeg starte med at tørre fingre af. Der er et skilt med at servicen skal stilles på er rullebord, der kunne ikke stå mere på det, og det står lige ved kassen hvor der bestilles, ikke særligt appetitligt.
Kom kl 11 hvor DE ÅBNER og så siger…
Kom kl 11 hvor DE ÅBNER og så siger damen armen vi håber jo først kl 11 så bøfferne er ike klar endnu??? Øhmmm skal man ikr have mad kl til kl 11 hvor man åbner eller der er bare sådan et fritids sted?! Ike første gang de taler dumt til en…
Min kone ringede ind og bestillte 4…
Min kone ringede ind og bestillte 4 grillkyllinger, det kan jeg selv bevidne, da vi kom derind påstod den unge mand vi havde bestilt 6 og var meget uforskammet. Alt for ungt personale en lørdag aften!!!!
Virkelig dårlig oplevelse, endnu engang!
Virkelig dårlig oplevelse, endnu engang!
Vi har virkelig været glade for møllegrillen, men det er ligesom om, at der gået noget helt galt for dem, de sidste mange gange.
Bestilte to bøfsandwich, hvor der lå sovs ud over det hele, bunden af burgerbollen var helt blød, nærmest bare dej, og der manglede desuden også toppen af burgerbollen.
Ofte venter vi også op til flere minutter, før ens mad er færdig, og det er aldrig færdigt til den tid man har bestilt det ved.
Vi har desuden også oplevet, at komme derind for at bestille noget mad, også siger de at der er noget galt, så derfor kan de ikke lave maden til os.
Vi anbefaler på ingen måde at få mad fra møllegrillen, da hverken maden eller deres service er godt nok! I hvertfald skal man sørge for at tjekke ens mad igennem, inden man forlader butikken, da der ofte er noget som mangler ved bestillingen.
Virkelig uspiselig burger og fejl i…
Virkelig uspiselig burger og fejl i bestillingen. Da vi skar i bøffen i vores burger flød det ud med fedt. Det var virkelig ulækkert. Desuden havde de glemt både et Kinderæg til børnemenuen og en portion pommesfrites. Vi skrev mail til dem og ringede. Vi kom ikke igennem på telefon og har ikke hørt tilbagemelding fra mailen. Det er efterhånden en måned siden. Vi køber lige et andet sted næste gang. Pommes frites hos mølle er dog gode.
Sidste gang vi køber mad her
Sidste gang vi køber mad her. Maden var ikke klar til aftalt tid, den blev først lavet, da vi kom. Og da vi kom hjem, manglede der en bøfsandwich, som jo ellers både var bestilt og betalt, og vi bor 15 km væk, så det gav ikke mening at køre derind igen. Det er dårlig service!!
Skuffende mølle grillen!!!
Skuffende mølle grillen!!!
Bad om en grill kylling kom hjem med to burgere.
Fx den ene burger er der kun rødkål i
Den anden burger sovs ud over det hele 😥
Har også sendt en mail til jer kan godt forstå i har dårlige kommentar
Total dårlig service
Total dårlig service. Holdte i drive In i over 10 min kørte ned til betaling og banke på ruden og der kom ikke nogen heller. Så gik jeg ind for at få at vide de ikke lige have tid.
Sætter ikke mine ben i den butik igen skod service.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Selvom der er Ventetid skal man som kunde stadig behandles som almindelig kunder.
Medarbejderen der stod i drive in var meget stresset selvom det ikke virker til der er travlt. Man kan blive bekymret for kvaliteten af maden vis det hele bare bliver stresset igennem