Bestilte bøfsandwich med sovs… hva skete der så? Så kommer der en grovbolle med bøfsandwich og sovs over og under tallerkenen. Så kunne jeg starte med at tørre fingre af. Der er et skilt med at servic... Se mere
Jeg er SÅ UTILFREDS med stedet! Ikke engang deres mail vil de svare på - så derfor får de denne anmeldelse! HOLD JER VÆK! Maden er desværre meget ringe efterhånden. Og de er åbenbart ligeglade... Se mere
Jeg har i dag købt 2 ribbensstegssandwich menuer der var uspiselige. Svær var som elastikker, kødet så hårdt det ikke kunne tygges Ingen mayo eller dressing, selv de syltede agurker var tørre og r... Se mere
Rod i bestillingerne, lang ventetid, blød svær i ribben sandwich og fik forkert burger med hjem
Dårlig mad og dårlig service
Ingen mayo eller dressing, selv de syltede agurker var tørre og rødkålen lignede der at der var plastik i
Da jeg ringer så kan de kun beklage og påstår de ikke har haft problemer med kødet og stegen og direkte citat jeg er oplært af chefen at der ikke skal mayo på bollerne. Det skal du bestille særskilt. Jeg har fået en del af disse på møllegrillen. Så sent som for 3 uger siden, hvor jeg ikke skulle bede om mayo særskilt. Jeg kunne ikke få noget refunderet kun sende en mail. Da jeg så går op deres hjemmeside har de lige pludselig lukket den ned så man ikke kan komme i kontakt med dem online.
Jeg kan så få pomfritter til aftensmad og tør ikke engang give min hund det
RINGE SERVICE!
Jeg er SÅ UTILFREDS med stedet!
Ikke engang deres mail vil de svare på - så derfor får de denne anmeldelse!
HOLD JER VÆK! Maden er desværre meget ringe efterhånden.
Og de er åbenbart ligeglade med deres kunder!
Vi har igennem årene LAGT mange penge hos jer, men det stopper nu!!
Fin god mad varm selv om en tur til…
Fin god mad varm selv om en tur til vildbjerg
Lukket
Jeg syntes godt nok det er irriterende at køre forgæves igen, selv om der står i har åben. Er det virkelig så svært at overholde de åbningstider i selv laver.? Det er 4 gang jeg køre forgæves, selv om i skriver at lukketid er 21, er der lukket kl 1930. ..
Hvis i er trætte af kunder, skal i bare fortsætte den stil.
Kunne man give 0 stjerne så belv det…
Kunne man give 0 stjerne så belv det til det. 2. gang vi bestiller pølsemix ( kun med grillpølser, og betaler gerne ekstra ) men det har været med deres gamle aflagte pølser fra dagen før 😡 Aldrig mere mølle grillen!!!!! Selv et pizzaria kan gøre det bedre
Skod mad
Skod mad, sindssygt dårlig kundeservice. Blev så dårlig af den mad jeg fil.
Ikke godt overhovedet
Ikke godt overhovedet.
Spild af penge. Føj
En stjerne er stadig 1000 gange for…
En stjerne er stadig 1000 gange for meget🤯
Købte først en pølsemix jeg så medarbejderen uden respekt for sig selv spyttede i og bagefter klagede Jeg og fik en værre medarbejder der slet ikke kender til respekt tørre sin sved af og drysse salt på🤢
Føj hvor Er I klamme til ejer af Møllegrill
Ønskede penge retur men han havde for travlt til at lytte -Ad altså
Pas på derinde og det siger trustpilot jo også med de så få stjerner de har
Dårligste kundeservice nogensinde
Wow, vi er chokerede over kundeservicen ved møllegrillen! Selvom at vi kom 1 time før lukketid og blot bestilte 4 hotdogs, skjulte de på ingen måder, at de var trætte af at vi kom.
Vi har aldrig oplevet en så ubehøvlet kundeservice… Medarbejderen var decideret gal, ekstremt højrøstet og nærmest råbte til os, lavede virkelig sure og snobbede ansigtsudtryk og var generelt ekstremt ubehøvlet.
Ikke nok med det, så hostede og nyste hun ned på maden - og lavede vores mad med de samme handsker, som hun gjorde rent med.
Vi var virkelig chokerede. Det er helt klart sidste gang vi bruger møllegrillen!
Gir 45 kr for en stor bakke pomfrit.
Gir 45 kr for en stor bakke pomfrit.
Bakken var da stor ' men var så kun fyldt 1/3 op . Men måske fordi den der ekspedere tænkte på sommerferie.
Jeg gider sku ikke gi 45 kr for den smule pomfritter og anbefaler ikke møllegrillen fremover☹☹☹
Skændsel for samfundet
Dårlig alting, så handicappet at det skal placeres tæt på sårn et ghetto/narko område med fuckin hjemløse vagabonder.
Vil hellere blive ramt af en bil end at skulle i en 5 meters radius af den grill, jeg væder med at jeg så rotter lave mad omme bag i køkkenet imens medarbejder røg, altså jeg håber i det mindste at ratatouille gruppen blev betalt.
Skal aldrig tilbage der til, heller ikke hvis alt maden forsvinder fra jorden og det er det eneste der er tilbage i verden, vil hellere stikke mig selv ned
Shoutout til Remy, den ægte OG🐀
lortegrill
dårlig service, dårlig mad, dårlige arbejdsvilkår. grillen sendt fra helved
Skulle have brugt trustpilot
Skulle have brugt trustpilot, så havde jeg ikke forsøgt mig med en bestilling.
Bestiller 30 minutter før lukketid (deres hjemmeside fortæller mig de kan nå dette).
Køre mod grillen. Bliver ringet op. De kan ikke lave min bestilling da, de har lukket for bestillinger. De har dog ikke kunne lukke for online. Jeg kan derfor få min bestilling... Dagen efter. Fortæller at dette har jeg ikke interesse for, og ønsker derfor bare mine penge tilbage. Dem kan du ikke få. Så skal hun havde fat i sin chef.
Utroligt. Så nu har man penge ude og svæve, ikke mad på dagen, hvor behovet for et hurtigt måltid var tilstede og utrolig meget spildtid
Rod i bestillingerne
Så Nu den gal igen……
Så Nu den gal igen……
Jeg kommer kl11.05 spørg til steg armen det først færdig om 10 minutter “så spørg jeg åbner i ike kl 11? Jooov svaret hun men der var ike liiiige noget steg fra i går hun kunne bruge og det tager jo 3 timer” ja? Men åbner i ike kl11? Så få for faen da mad klar til kl 11 når i åbner det samme var gal med bøfferne tidligere på år kom nu ind i kampen……
Bestilte en ribbensandwich
Bestilte en ribbensandwich. Den var kold, sværen var blød og brødet var ikke godt. Manden før mig havde ringet og bestilt til kl. 15.30. Den ansatte sagde at han havde bestilt til kl. 14.30, hvor han sagde, at hans bestilling var ringet ind kl. 14.55, hvor hun surt sagde, at det kiggede hun ikke på, og nu måtte hun lave det påny. Jeg kommer ALDRIG der igen.
Hold nu k… en joke.
Hold nu k… en joke.
For anden gang på en måned, kører vi igen efter at have ventet 10 minutter i deres drive in - selvom der ikke er kø. Vi har ikke engang aflagt bestilling eller fået at vide at det lige ville et øjeblik. Sætter aldrig mine fødder her igen!! Det sjove er at deres motto på DriveIn skiltet hedder:” lynende hurtigt, lynende billigt. Det er sku da til at tude over!
Undgå for alt i verden at købe mad hos MølleGrillen
MølleGrillen er virkelig gået ned ad bakke de seneste par år.
Jeg har netop afhentet min bestilling fra deres hjemmeside: en kyllingemix med rå løg fravalgt. Bestillingen var sat til afhentning kl. 19:20 hvor jeg ankommer, men først efter at have ventet i et kvarter er min kyllingemix færdig. Først da jeg kommer hjem opdager jeg de har puttet rå løg i den selvom det var fravalgt på bestillingen. Nogle af kyllingestykkerne er endda halv-rå.
Det eneste brugbart fra min ordre var en ½ ltr. Faxe Kondi da jeg nægter at få en chance for madforgiftning af halv-rå kylling.