Uffeberg Anmeldelser 10

2,0

2,0

Under middel

Jeg ville ønske, man kunne give 0 stjerner, for det her er uden sammenligning den værste service, jeg nogensinde har oplevet. Kommunikation, rådgivning og håndtering af sagen har været helt uacceptabel fra start til slut.

Jeg fortryder dybt, at jeg ikke læste Trustpilot inden jeg kontaktede Uffe Berg – for det er tydeligt, at jeg ikke er den eneste med en dårlig oplevelse. Det siger vist alt, når næsten alle anmeldelser er negative.

Hold dig langt væk – der findes mange andre revisorer, som både kan og vil hjælpe deres kunder ordentligt.

1. september 2025

Find en anden!!

Find en anden!!
Det har kostet mig dyrt at have Uffe Berg som "revisor"
Der blev ikke bogført noget som aftalt og indberetninger til SKAT var forkerte.
Da jeg konfronterede Uffe Berg og bad om dokumentation for udført arbejde, blev han fornærmet og sendte mig til inkasso.
Det har kostet yderligere at få en rigtig revisor og bogholder til at rette op på hans fejl og magler.

24. august 2023

Desværre et trist bekendskab med Uffe

Desværre et trist bekendskab med Uffe. Ud over rundhåndede fakturas, skulle der rykkes for levering i tide, og tingene blev altid gjort om aftenen op til deadline. Derudover nægtede Uffe at udlevere det man havde betalt for. Da han for andet år i træk sendte en regning uden at ville udlevere noget, ej heller materialet fra året før som var betalt, kontaktede vi ham, men fik bare med hævet stemme besked på at jeg bare havde at betale. En invotation til dialog blev sendt til Uffe, men han kvitterede med at hive os i retten for ikke at betale for det han ikke havde lavet, uden rykker eller videre mulighed for kommunikation. Ny revisor har herefter desværre påvist at der ud over mangler, er lavet en del fejl som nu koster os en hel del penge. Den tryghed vi troede vi skulle have ved at bruge Uffe, blev til en ubehagelig oplevelse med skældsord, retssag og store regninger.

16. juli 2021

Forfærdelig service og uforstående…

Forfærdelig service og uforstående fakturaer.
Uffe fakturaer som det passer ham, intet er aftalt på forhånd og når man sætte spørgsmålstegn ved dem bliver han fornærmet.
Kan på ingen måde anbefale Uffe

31. marts 2021

Vi kontaktede Uffe Berg i forhold til…

Vi kontaktede Uffe Berg i forhold til at vi skulle have hjælp til at søge om faste udgifter i en klinik i henhold til hjælpepakken vedr. corona . Der var en aftale fra starten om at prisen herfor var 10000 plus moms.
Da regningen så kom var den på 16000 plus moms, altså 20000 ialt
Pas på med at indgå mundtlige aftaler med denne revisor da han ikke overholder disse

30. august 2020

Jeg ringet til firma

Jeg ringet til firma, da vi er et lille firma som søger en revisor til vores Import firma. Personen der tog telefon var total flabet, ville ikke præsentere sig, var rigtig dårlig i mødet kommende. Magen til klov skal man sq lede længe efter...

2. marts 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto