Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de werkzaamheden verliep alles uitstekend. Ze reageren snel, werken professioneel, zijn vriendelijk en beleefd, en hanteren eerlijke prijzen.... Se mere
De medewerker van Moker Energie belde mij 10 minuten vantevoren dat hij over 10 minuten zou arriveren 10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan he... Se mere
Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label. De communicatie via WhatsApp was erg goed zelf s'avonds wordt er gelijk geantwoord. De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonis... Se mere
Moest zorgvuldig door de meting heen om alle fouten eruit te halen. Daarnaast niet in staat om een fatsoenlijke en correcte meting te doen volgens de NTA.
Wij zijn een familiebedrijf uit Sliedrecht. Wij zijn specialist op het gebied van energielabels voor woningen. Tegen de scherpste prijzen maken wij uw energielabel definitief. Moker Energie.
Doctor Langeveldplein 20, 3361HE, Sliedrecht, Holland
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Moker Energie
Een goede uitleg bij binnenkomst, makkelijk om via de website een afspraak te maken en een redelijke prijs.

Besvarelse fra Moker Energie
Snel een afspraak ingepland. Duidelijke uitleg, goedkoop en dezelfde dag al mijn energielabel!

Besvarelse fra Moker Energie
De afspraak voor een Energielabel was zo gemaakt. En op dezelfde dag van de opname had ik het Energielabel al ontvangen! Snelle en prettige afwikkeling, dus Moker Energie is zeker een betrouwbare aanrader!

Besvarelse fra Moker Energie
Snelle beoordeling met een eerlijk en duidelijk advies.

Besvarelse fra Moker Energie
Prettige man die langskwam en vakkkundig alles opnam. Ook het rapport was er snel.

Besvarelse fra Moker Energie
Snelle en goede opname. Ze konden snel langskomen en ik had dezelfde dag nog de rapportage (Die ik nodig had voor verhuur)

Besvarelse fra Moker Energie
Heel fijn hoe de afhandeling ging van iets waar je eigenlijk niet op zit te wachten als je het huis van je overleden moeder moet verkopen. Maar de service was heel vlot en makkelijk.

Besvarelse fra Moker Energie
Met spoed geholpen, aardige adviseur en snel label. Bedankt!

Besvarelse fra Moker Energie
Snel gepland, duidelijke communicatie, meedenken, goede prijs

Besvarelse fra Moker Energie
Uitstekend tevreden over uw medewerker, kwam op tijd en heel nauwkeurig mijn woning bekeken, veel foto’s gemaakt en de uitleg was heel goed. In de avond kreeg ik mijn Energielabel zoals afgesproken per e-mail.

Besvarelse fra Moker Energie
Supersnelle service en dezelfde dag nog mijn energielabel ontvangen.
Het inplannen van de afspraak ging zeer voorspoedig en omdat ze bij mij in de buurt waren is het na overleg zelfs nog een dag eerder gelukt. Bedankt Len en Morten. Top.

Besvarelse fra Moker Energie
Snel geholpen door Moker bij het vaststellen van het energielabel. Behulpzame en professionele adviseur.

Besvarelse fra Moker Energie
Er werd duidelijk en snel geschakeld. Kundige adviseur die ons label snel opleverde.

Besvarelse fra Moker Energie
Ondanks drukke agenda toch op zeer korte termijn afspraak kunnen maken. Label en rapport werden snel opgeleverd. Adviseur denkt goed mee.