Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de werkzaamheden verliep alles uitstekend. Ze reageren snel, werken professioneel, zijn vriendelijk en beleefd, en hanteren eerlijke prijzen.... Se mere
Virksomheden har svaret
De medewerker van Moker Energie belde mij 10 minuten vantevoren dat hij over 10 minuten zou arriveren 10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan he... Se mere
Virksomheden har svaret
Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label. De communicatie via WhatsApp was erg goed zelf s'avonds wordt er gelijk geantwoord. De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonis... Se mere
Virksomheden har svaret
Moest zorgvuldig door de meting heen om alle fouten eruit te halen. Daarnaast niet in staat om een fatsoenlijke en correcte meting te doen volgens de NTA.
Virksomheden har svaret
Wij zijn een familiebedrijf uit Sliedrecht. Wij zijn specialist op het gebied van energielabels voor woningen. Tegen de scherpste prijzen maken wij uw energielabel definitief. Moker Energie.
Doctor Langeveldplein 20, 3361HE, Sliedrecht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De klantenservice is werkelijk top. Ik kan Moker Energie van harte aanbevelen.
Een 10/10 voor zowel de service als de
klant-ondersteuning!

Besvarelse fra Moker Energie
Afspraak kwam snel tot stand. Zeer prettig contact tijdens het bezoek aan mijn woning. Ook de rapportage heb ik snel ontvangen. Kortom een goede ervaring met Moker Energie en wat mij betreft een aanrader

Besvarelse fra Moker Energie
Moker Energie werkt snel en prettig. De afstemming met de klant, in mijn geval ging het om een Energielabel, is helder. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, je ontvangt duidelijke antwoorden en weet daardoor precies waar je aan toe bent!

Besvarelse fra Moker Energie
Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label.
De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonisch overleg.
Top service Moker energie

Besvarelse fra Moker Energie
Het maken van een afspraak was zo gedaan. Medewerker die aan huis kwam was vriendelijk en rapport snel verzonden.

Besvarelse fra Moker Energie
Goed geholpen bij afspraak en een aardig persoon bij keuring en een dag erna de uitslag top.

Besvarelse fra Moker Energie
10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan het werk. Hij had wat vragen, die gemakkelijk kon beantwoorden
Ongeveer 15 minuten later was hij klaar met zijn opname. De medewerker kwam zeer deskundig over.
Nog dezelfde dag kreeg ik per email een zeer uitgebreid rapport en het energielabel.

Besvarelse fra Moker Energie
Keurig volgens afspraak gewerkt, vriendelijk adequaat en snel. En dat het resultaat een label B is was prettig om te horen.

Besvarelse fra Moker Energie
Vlotte opvolging van onze vraag en vakkundig rapport.

Besvarelse fra Moker Energie
Snelle service, en goede en duidelijke communicatie

Besvarelse fra Moker Energie
Bezoek conform afspraak netjes op tijd.
Goede uitleg en zeer beleefd.

Besvarelse fra Moker Energie
Dezelfde week nog kwam er iemand langs voor het energielabel. Vooraf werd ik telefonisch super te woord gestaan en ook de persoon die langs kwam was er professioneel. Dezelfde dag nog had ik het rapport in huis, en dat allemaal voor een scherp tarief!

Besvarelse fra Moker Energie
Van te voren was er goed contact via de app om de afspraak te maken. De adviseur was tevens vriendelijk en had kennis van zaken.

Besvarelse fra Moker Energie
Wij hebben hele goede ervaringen met Moker Energie en kunnen iedereen Moker Energie aanbevelen.
Moker Energie reageerde snel, was flexibel in het maken van een afspraak en kwam haar afspraken correct na. Ook over het energie-adviesrapport en de afwikkeling erna voor een vernieuwd label verliepen vlot en goed. Het telefonische en persoonlijke contact tijdens de opname was erg prettig. Met hun advies zijn we erin geslaagd de juiste investeringen te doen waarmee we geld besparen en meer comfort in onze woning hebben.

Besvarelse fra Moker Energie
Afspraak snel gemaakt. Op de dag van de afspraak werd er keurig gebeld 20 minuten van te voren, omdat ik daar niet woon en er dan wel op tijd zou zijn.
De opname ging vlot en de medewerker heeft mij ook nog even geholpen met een paar dozen naar beneden te brengen.
Het rappport was er ook snel.

Besvarelse fra Moker Energie
Top! Mart is deskundig, snel, professioneel en klantvriendelijk! Aanrader!

Besvarelse fra Moker Energie
The visit was very professional and completed quickly and with little impact on us. Prior to the survey it was clear what documentation and proof we needed, and that the consultant required clear proof of improvements and isolation work completed. During the visit the consultant reviewed all equipment and documentation to complete the review.

Besvarelse fra Moker Energie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.