Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de werkzaamheden verliep alles uitstekend. Ze reageren snel, werken professioneel, zijn vriendelijk en beleefd, en hanteren eerlijke prijzen.... Se mere
Virksomheden har svaret
De medewerker van Moker Energie belde mij 10 minuten vantevoren dat hij over 10 minuten zou arriveren 10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan he... Se mere
Virksomheden har svaret
Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label. De communicatie via WhatsApp was erg goed zelf s'avonds wordt er gelijk geantwoord. De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonis... Se mere
Virksomheden har svaret
Moest zorgvuldig door de meting heen om alle fouten eruit te halen. Daarnaast niet in staat om een fatsoenlijke en correcte meting te doen volgens de NTA.
Virksomheden har svaret
Wij zijn een familiebedrijf uit Sliedrecht. Wij zijn specialist op het gebied van energielabels voor woningen. Tegen de scherpste prijzen maken wij uw energielabel definitief. Moker Energie.
Doctor Langeveldplein 20, 3361HE, Sliedrecht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele fijne dienstverlening, het was erg fijn om met Moker te werken: goede communicatie, aardige meneer die kwam meten en heel erg snel! Hartstikke bedankt 🙏 mede door jullie kon onze woning gisteren al online gaan!

Besvarelse fra Moker Energie
Alles precies volgens afspraak. Stipt en netjes.
Energielabel kwam binnen 24 uur!

Besvarelse fra Moker Energie
Duidelijke communicatie en legde precies uit wat ze nodig hadden aan documentatie en inspecteur nam ruim de tijd on alles te bekijken/op te nemen.
Waren vervolgens ook zeer snel met het opsturen van het energielabel.

Besvarelse fra Moker Energie
Erg snel en op vriendelijke wijze geholpen. Len/Moker Energie denkt mee en komt erg kundig over. Na opname van de woning ontvingen wij het energielabel nog dezelfde dag. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Moker Energie zeker aanraden voor het aanvragen van een energielabel.

Besvarelse fra Moker Energie
Fijn bedrijf, betrouwbaar personeel en zeer vriendelijk. Netjes op tijd, doen wat ze beloven! Zeer snel resultaat binnen.

Besvarelse fra Moker Energie
Reageren snel op een verzoek , en de zelfde dag nog na het huisbezoek kwam het energielabel al per email binnen .
De man die het energielabel onderzocht was deskundig .

Besvarelse fra Moker Energie
Erg snelle en precieze service voor een goede prijs. Echte aanrader

Besvarelse fra Moker Energie
Snelle reactie, professionele opname van de woning. Energielabel en bijbehorend rapport erg snel ontvangen.

Besvarelse fra Moker Energie
Was op tijd en kwam professioneel over ik hoefde
pas te betalen wanneer ik het label had.
Was om 11 uur aanwezig en om 3 uur in de middag
was mijn label bekend en later in de middag was er
de mail dat ik het kon uitprinten.
Alleen maar lof voor dit bedrijf.

Besvarelse fra Moker Energie
Afspraak snel geregeld, keurige en vriendelijke medewerker! Aan het einde v/d dag het label.
Heel erg fijn! Van mij krijgt Moker een dikke 10!

Besvarelse fra Moker Energie
Alles verliep soepel, contact leggen, afspraak maken, het bezoek zelf en het afgeven van het label.
Mocht ik ooit weer een label nodig hebben, zou ik zeker van Moker gebruik maken

Communicatie
Beoordeler was kort van stof.
Volgende dag al herinnering van de nota. Erg histerisch.

Besvarelse fra Moker Energie
Energielabel, energielabel advies en WWS puntentelling. Allemaal super goed en super snel. Heel fijne communicatie!

Besvarelse fra Moker Energie
Via mond tot mond reclame ben ik bij Moker Energie terechtgekomen. Een zeer goede keuze! Dit familiebedrijf ziet ook de mens achter de klant. De benadering is vriendelijk, efficiënt, klantgericht, ter zake kundig en eerlijk. De website is zeer toegankelijk en duidelijk. De inspectie is grondig. En niet onbelangrijk: Het eindrapport is bijzonder uitgebreid. Kortom: Ik kan een ieder Moker Energie van harte aanbevelen.

Besvarelse fra Moker Energie
Moker Energie heeft zorgvuldig, snel en accuraat het energielabel van mijn huis vastgesteld. De opnemer was zeer kundig, betrouwbaar en beleefd. Ik raad Moker Energie zeer aan.

Besvarelse fra Moker Energie
Duidelijke informatie ,efficient en de goede reviews kloppen.

Besvarelse fra Moker Energie
Het is heel makkelijk om via de website een contact te zoeken. Al dezelfde dag werd ik teruggebeld om een afspraak in te plannen. Het ging allemaal snel en soepel; dezelfde dag van de afspraak, ontving ik al het label. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Besvarelse fra Moker Energie
Wegens verkoop van onze woning moesten we snel een energielabel van ons huis hebben.
Moker energie was zo snel en netjes, de ene dag aanvraag gezonden en de volgende avond hadden we de label al in ons bezit.
Fantastisch!👍🏻

Besvarelse fra Moker Energie
Binnen een paar dagen van mijn aanvraag was mijn energielabel al binnen; voorzien van een handig rapport waar verbetering te halen is.

Besvarelse fra Moker Energie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.