Mofibo Anmeldelser

2.232

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 99 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever gentagne gange, at de uventet skal betale ekstra for populære bøger ud over det i forvejen dyre månedlige abonnement, hvilket skaber stor frustration. Derudover nævner kunder store problemer med uventede pengeopkrævninger længe efter en officiel opsigelse, og det er ofte næsten umulig at få kontakt. Mindretallet af personer var faktisk tilfredse med det store og spændende udvalg af gode bøger og oplevede, at selve appen fungerede upåklageligt. Andre anmeldere fremhævede desuden en rigtig god og venlig hjælp fra kundeservice i forbindelse med fejloprettede eller misforståede abonnementer.

Det, folk taler mest om

Subscription

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed og frustration omkring subscription, hvor mange oplever uventede... Se mere

Product

Brugere beskriver negative oplevelser med produktet og er utilfredse med, at titler pludselig kræver ekstra... Se mere

Payment

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med payment, idet forbrugere konsekvent oplever uventede hævninger... Se mere

Price

Forbrugere er dybt utilfredse med de stigende priser og uventede opkrævninger for bøger ud over abonnementet.... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med user experience. Forbrugere oplever, at appen konstant... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har haft mit abonnement i flere år. Det er kun blevet dyrere, men udvalget følger ikke ligefrem trop. Derudover skal man nu BETALE for at lytte til nogle titler til trods for at man i forvejen betaler... Se mere

Jeg har generelt været godt tilfreds med Mofibo. Nu er der så indført betaling på en del bøger. Så er der altså ikke unlimited adgang længere. Hvis der skulle være det skulle man kunne læse bøgerne og... Se mere

Jeg har brugt Mofibo i flere år, og har faktisk været glad for det, men jeg synes, at der bliver længere og længere ventetid på nyligt udgivne bøger! 4 måneder fra bogen er udgivet, til den er tilgæ... Se mere

Var ellers været tilfreds i mange, men først indførte de begrænsninger på lyttetid, og nu synes jeg efterhånden alle interessante bøger kræver man køber dem, selvom man i forvejen betaler for det dyre... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.232)

93 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mofibo leverer falsk markedsføring

Mofibo leverer falsk markedsføring. De annoncerer deres pris pr måned. Men i virkeligheden opkræver de hver 30. dag. Det betyder, at stille og roligt, så rulles betalingen tidligere og tidligere på måneden. Og reelt set over tid, så bliver prisen dyrere pr måned end det annoncerede.

Selve produktet fungerer dog fint

26. august 2025

Tak for din feedback.

Når du tegner et abonnement hos os, oplyser vi, at betalingen sker hver 30. dag. Denne information fremgår også af vores abonnementsvilkår. Vi tager dog din feedback med i overvejelserne for at blive endnu tydeligere i vores kommunikation fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvis du har brug for hjælp.

Hav en rigtig god dag.

Elendig service, MOFIBO

Vi har tegnet et familieabonnement til 179kr./måned.
Proceduren med oprettelse af 2. person. Fungerer ikke.
Vi har brugt mere end en uge på at få person 2, min hustru,logget ind.
Først hjulpet af Mofibos AI funktion.Den svarer i øst når man spørger i vest. Så blev der tilbudt en hjælpefunktion ved et menneske. Det foregår også via mail. Man kan ikke tale med personen,som så gav os ufuldstændige vejledning. I dag er det så lykkedes at komme ind. Det har taget en uge og rigtig mange timer.PÅ den baggrund må jeg fraråde at tegne et familieabonnement. Jeg må stærkt anbefale Mofibo at tilbyde et telefon service hvor man kan få en kompetent vejleder.

25. august 2025

Hej,

Vi er meget kede af at høre, at oprettelsen af jeres familieabonnement var så frustrerende.

Vi beklager dybt, at vores support ikke levede op til jeres forventninger, og vi tager din feedback omkring telefonisk support til os. Du er velkommen til at kontakte os via e-mail, Messenger eller chat, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Fantastisk service

Fantastisk service! Hurtige, søde og utrolig effektive. Jeg er især imponeret over deres konsekvens og opfølgning, selvom jeg selv kom til at glemme at svare tilbage. Kan varmt anbefales.

22. august 2025

Hej,

Tusind tak for dine skønne ord!

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og effektive service. Det betyder meget for os, at du oplevede en god opfølgning.

dårlig service

pas på når I MELDER JER UD IGEN DE BLIVER VED AT TRÆKKE PENGE....OG UMULIGT AT FÅ DEM RETUR IGE.JEG OPSAGDE I APRIL OG HAR IKKE FÅR PENGE RETUR ENDNU OG DER TRÆKKES STADIGVÆK PENGE OG ALLE MDR HAR DE TAGET DOBBELT OPI BETALING HUSK AT CHEKKE JERES KONTOKUNDESERVICE MEGET RINGEOG DÅRLIG BETJRNEING

7. marts 2025

Hej,

Vi beklager meget at du ikke har været tilfreds med vores kundeservice.

For at vi kan undersøge sagen nærmere, må du meget gerne kontakte vores kundeservice direkte, så er jeg sikker på at I kan finde en løsning!

Venlig hilsen,

Virkelig dårlig kundeservice

Jeg har problemer med min reader som er 3 år gammel. Jeg skriver til mofibo for at få hjælp, inden da har jeg prøvet alt med reboot, genstart og alt andet tænkeligt. Da de finder ud af at der ikke er garanti på readeren er svaret blot at jeg kan hente appen. Jeg har en reader som virker men ikke vil gå på wifi, det virker lidt overkill at smide den ud…..men udover mofibo er svære at kontakte med problemer så er det endnu sværere med problemløsning.
Virkelig ringe kundeservice

11. august 2025

Hej,

Vi vil meget gerne hjælpe dig så godt vi kan, og jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores kundeservice.

Hvis readeren mister forbindelsen til dit wifi og ikke kan oprette forbindelse igen, anbefaler vi, at du prøver følgende:

Du kan tjekke, om dit wifi er på 5 GHz eller 2,4 GHz.
Bemærk, at vores Reader kun kan tilknyttes internet, der bruger 2,4 GHz

Du kan også forsøge med internetdeling fra din telefon.

Vi skal også gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at forbinde Readeren til wifi, der bruger Weblogin.

Vi er rigtig glade for at høre, at du gerne vil have din Reader til at fungere igen, men hvis det ikke er muligt, er Reader-funktionen i appen blevet opdateret og er nu forbedret så vi håber, at du stadigvæk kan få en god læse oplevelse hos Mofibo.

Hvis der skulle være yderligere, er du velkommen til at kontakte os igen via mail, Facebook Messenger eller chat.
Du kan finde vores kontaktoplysninger her: https://support.storytel.com/hc/en-001/articles/360010487419-Contact-support

Jeg elsker Mofibo

Jeg læser/hører mange bøger hver uge.

Perfekt til gåture med hunden, lange køreture, afslapning på sofaen, husligt arbejde, inden sengetid osv.

Efterhånden har jeg også udvidet repertoiret med podcasts.

Jeg er fuldt ud tilfreds, og betaler gladeligt for mit ubegrænsede abonnement.

10. august 2025

Hej,
Tusind tak! Vi er glade for at du er tilfreds med vores tjeneste!
Mofibo

Mangel på bøger i serier.

Mangel på bøger i serier.

Synes det er super ærgerligt og top frustrerende, at I ikke har alle lydbøgerne i en samlet serie.. også selvom at disse, allerede findes i den format… bare ikke på jeres platform.
Derudover synes jeg det er lige frækt nok, at man ikke kan opsige jeres abonnement over appen, som jo er den platform man anvender, når man skal gøre godt af jeres ydelser.

Jeg vil IKKE anbefale Mofibo til andre læse/lytteglade mennesker.

9. august 2025

Hej,

Der er forskellige årsager til, at vi ikke har visse bøger eller hele serier.
Typisk skyldes det, at bøgerne ikke er produceret i det korrekte format, eller at efterspørgslen er for lille.
Det kan også skyldes rettigheder, f.eks. hvis forskellige dele af en serie er udgivet af forskellige forlag. Det er forlaget, der bestemmer alt vedrørende udgivelsen, f.eks. hvornår, hvilke og i hvilke formater en bog eller serie skal udgives.
Derfor ved vi ikke altid i god tid, at en serie eller bog er på vej til os, og så kan vi ikke offentliggøre informationen. I de tilfælde, hvor vi allerede ved, at en bog er på vej, sætter forlaget en dato ved bogen i appen. Det sker, at vi har haft en hel serie, men at forlaget har mistet rettighederne til visse dele, som derfor er blevet fjernet fra vores udvalg.

Man kan kun opsige sit abonnement via vores hjemmeside ved at logge ind og opsige under "abonnement".

Vi beklager meget at du ikke har haft en god oplevelse med opsigelse og vores udvalg hos Mofibo.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail, Facebook Messenger eller chat, hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Mofibo.

Rimelig dårligt at man ikke kan…

Rimelig dårligt at man ikke kan afbestille sit abonnement i app’en men at man skal gøre det på computeren. Jeg har betalt i fire måneder nu, da jeg troede jeg havde slettet min konto…

7. august 2025

Hej,

Det er desværre ikke muligt at opsige sit abonnement via appen, men dette skal gøres på vores hjemmeside ved at man logger ind og trykker på "håndter" under abonnement. Her vil du kunne opsige dit abonnement.

Jeg er ked at høre at du har oplevet udfordringer med dette.

Du må meget gerne tage kontakt til vores kundeservice, så vil vil meget gerne tage et kig på din sag.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her:

Help

En app hvor muligheden for at af
Opsige mit abonnement er helt umuligt!!!

3. august 2025

Hej,

Hvis man ønsker at opsige sit abonnement, skal dette gøres via vores hjemmeside ved at logge ind og trykke på "Håndter" ved dit abonnement. Her vil det være muligt at opsige abonnementet.

Det er desværre ikke muligt at gøre via appen.
Vi er kede af at høre du har oplevet problemer med dette.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så kan de hjælpe dig videre.

Du kan kontakte os via mail, Facebook Messenger eller chat.

Dårlig Bruger Grænseflader

Hjemmesiden kan ikke bruges til aflytning - og når man først har aktiveret et abonnement er hjemmesiden ikke til meget hjælp - den fortæller bare at man skal installere Mofibo Appen (som forresten ikke findes, den hedder Storytel).

Generelt dårlig oplevelse af bruger-fladen. Indholdet er ganske fint, god kvalitet og tilfredsstillende sortiment.

4. august 2025

Hej,

Vi er kede af at høre du har oplevet at der ikke er meget hjælp at hente på vores hjemmesiden. Det er selvfølgelig ikke hensigten!

Det er korrekt at det ikke er muligt at lytte/læse via hjemmesiden. Det er kun muligt at lytte/læse via vores app.

Appen hedder enten Mofibo eller Storytel i appen, dette er forskelligt fra enhed til enhed samt om enhedens sprog er sat til dansk eller engelsk.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail, Facebook Messenger eller chat - så kan vi besvare dine spørgsmål, hvis der skulle være yderligere.

Med venlig hilsen, Mofibo.

Det er gjort unødigt besværligt at…

Det er gjort unødigt besværligt at opsige abonnement.

Har været jeres indhold igennem som havde min interesse, så efter flere år som kunde, vil jeg prøve en anden udbyder.

Hvorfor i alverden, kan jeg ikke opsige mit abonnement fra App'en - det endpoint man rammer fra jeres site, kunne sagtens benyttes fra en App, den eneste forklaring jeg kan finde er at I ønsker at gøre det så besværligt som lovligt muligt at opsige og håbe på at man "glemmer" det. Det er ikke forbruger venligt og relativt uetisk... så efter 5-6 år som glad kunde, så slutter kundeforholdet ret negativt.

Godt gået!

31. juli 2025

Hej,

Jeg forstår, din situation at opsigelsesprocessen føles besværlig. Det er bestemt ikke vores intention.

Vi beklager at det ikke er muligt at foretage opsigelsen direkte i appen. Vi prøver at gøre det tydeligt, at opsigelsen skal ske via vores hjemmeside, og vi beklager, hvis den information ikke har været klar nok.

Hvis du ønsker yderligere hjælp er du velkommen til at skrive til os enten på email, chat eller Messenger.

Appen virker ikke

Appen virker ikke. Havde svært ved at få det opsagt - ingen ønskede at hjælpe eller svarede på min kontakt- nu fik jeg det opsagt og har så en måned tilbage. Men alligevel vil de have jeg betaler for lydbøger selvom jeg har en måned tilbage.Man skulle tro det var et kinesisk firma. Har set at det reelle firma Saxo også har lydbøger så det tager jeg næste gang.De har god service og har aldrig snydt mig når jeg købte bøger 😊

29. juli 2025

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores app.

Jeg vil gerne beklage de udfordringer, du har oplevet med at få dit abonnement opsagt. Vi forsøger at hjælpe via e-mail, chat og Messenger, og jeg beklager dybt, hvis du ikke har modtaget et svar fra os.

Hvis du stadig oplever problemer med din opsigelse og betaling i den resterende abonnementsperiode, er du velkommen til at kontakte os direkte for at få yderligere hjælp.

Med venlig hilsen, Mofibo

Fantastisk kundeservice fra Astrid ⭐️ og…

Fantastisk kundeservice fra Astrid ⭐️ og super hurtig tilbagemelding, behandling og afslutning af henvendelsen som blev løst indenfor 2 dage 🤩

29. juli 2025

Hej,

Tusind tak for de fine ord! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservicemedarbejder Astrid, og at din henvendelse blev løst hurtigt og til din tilfredshed.

Kundeservice i top

God kundeservice og et fint udvalg. Måske en anelse dyrt.

24. juli 2025

Hej!

Det glæder os at høre, at du har oplevet god kundeservice og er tilfreds med vores udvalg. Vi noterer os din feedback vedrørende priserne og vil tage det med i vores overvejelser.

Vi sætter stor pris på din mening!

Venlig hilsen, Mofibo

Support

Superfin support! Astrid i supporten gav aldrig op da der gik kludder i min adgangskode 💪

24. juli 2025

Hej,

Mange tak! Vi er så glade for, at du nyder vores tjeneste, og dine skønne ord sender vi straks videre til Astrid!

Snydefirma

Snydefirma. Trækker penge uden advarsel før den “gratis prøveperiode” er slut. Ved godt der står med småt et sted, at pengene trækkes når de 20 timer gratis adgang er udløbet(reelt kun 4-5 timers læsning, da de bruger mærkeligt time-system).

23. juli 2025

Hej,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service.

Det lyder som om, du er oprettet gennem en gratis prøveperiode, som siden er overgået til et betalende abonnement. Vi forsøger at informere tydeligt om overgangen til et betalende abonnement, men jeg forstår godt, hvis det alligevel har skabt forvirring.

Uden at kende din specifikke situation kan vi ikke være helt sikre, men du får dine timer du har betalt for.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail, Facebook Messenger eller chat.

Med venlig hilsen, Mofibo

Firmaet startede med at bryde loven ved…

Firmaet startede med at bryde loven ved at stoppe min gratis prøveperiode da jeg stoppede fremtidige betalinger. LIDT for smart, og ulovligt da man ikke bliver gjort opmærksom på dette forhold INDEN oprettelse af prøveperioden.

TÆNK at være et firma der baserer sin indtjening på at folk glemmer at afmelde et abonnement. Måske skulle man i stedet for lave et produkt folk ikke ØNSKER at opsige?

17. juli 2025

Hej!

Vi forstår fuldt ud din frustration og vil gerne beklage den oplevelse.

Når man opsiger et abonnement i en gratis prøveperiode, træder opsigelse i kraft straks. Det betyder, at adgangen lukker samme dag, og ikke ved den oprindelige prøveperiodes udløb. Vi beklager selvfølgelig, hvis dette ikke var tydeligt kommunikeret. Vi tager din feedback til efterretning.

Hvis du ønsker yderligere hjælp eller oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Med venlig hilsen, Mofibo

Family account virker ikke og ingen kundeservice

Jeg betaler for en family account men kan stadig kun høre en bog ad gangen. Der er ingen måde at komme i kontakt med deres kundeservice. Man kan kun bruge en chatbot der på vandvittig vis lader til at at være taget på ferie med dette svar: "Jeg er ked af at informere dig om, at jeg ikke kan svare for nu. Jeg håber, jeg snart er tilbage til fuld kapacitet." Stor finger ned herfra.

14. juli 2025

Hej!

Når man har et familieabonnement, skal man logge ind med hver sin email og man har på denne måde hver sin boghylde og historik.
Hvis man logger ind flere personer på en email, vil man desværre ikke kunne lytte/læse på samme tid.

Da vi ikke har yderligere oplysninger om din sag, kan vi desværre ikke hjælpe dig her, men du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så vil de meget gerne hjælpe dig!

Med venlig hilsen, Mofibo.

Da i støtter Katrine Diez bliver det…

Da i støtter Katrine Diez bliver det goodbye fra min side. Jeg har læst hendes bog og gav den 3 stjerner, men at i vælger hende til at være i et panel som dommer er under al kritik. Det er godt nok trist, at man nu om dage skal vise sig halv nøgen, lave skandaler og te sig, så kan man bruges. Men ærlige anstændige anmeldere som evt min søster ser i ikke, føj

6. juli 2025

Besvarelse fra Mofibo

Hej! Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med os, men jeg vil sørge for, at din feedback bliver videresendt i organisationen.

Vi håber, at du måske vil genoverveje i fremtiden – du er altid velkommen tilbage som kunde!

Fantastisk god support fra Astrid 😊

Jeg har haft abonnement og brugt Mofibos Reader i mange år med stor glæde, fordi den er lille og handy og for mig meget bedre at læse på end på mobil eller tablet, så da jeg fik problemer at bruge sidevendeknappen og ikke kunne købe en ny Reader, var jeg virkelig ked af det. Heldigvis kunne jeg overtage en venindes, men kunne ikke få den til at logge på mit internet. Redningen kom fra Astrid i Support som med ihærdighed blev ved med at hjælpe til problemet var klaret (-12 mails !) og jeg er så glad for atter at have en god, funktionsdygtig Reader. Stor ros og tak for hjælpen til Astrid😊😊😊

4. juli 2025

Besvarelse fra Mofibo

Hej, tusind tak, for dine fine ord! Vi er glade for at høre, at du nyder vores service, og vi vil sørge for, at denne fine feedback når Astrid!