Har haft mit abonnement i flere år. Det er kun blevet dyrere, men udvalget følger ikke ligefrem trop. Derudover skal man nu BETALE for at lytte til nogle titler til trods for at man i forvejen betaler... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.
Vester Farimagsgade 41, 1606, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Mofibo leverer falsk markedsføring. De annoncerer deres pris pr måned. Men i virkeligheden opkræver de hver 30. dag. Det betyder, at stille og roligt, så rulles betalingen tidligere og tidligere på måneden. Og reelt set over tid, så bliver prisen dyrere pr måned end det annoncerede.
Selve produktet fungerer dog fint

Besvarelse fra Mofibo
Vi har tegnet et familieabonnement til 179kr./måned.
Proceduren med oprettelse af 2. person. Fungerer ikke.
Vi har brugt mere end en uge på at få person 2, min hustru,logget ind.
Først hjulpet af Mofibos AI funktion.Den svarer i øst når man spørger i vest. Så blev der tilbudt en hjælpefunktion ved et menneske. Det foregår også via mail. Man kan ikke tale med personen,som så gav os ufuldstændige vejledning. I dag er det så lykkedes at komme ind. Det har taget en uge og rigtig mange timer.PÅ den baggrund må jeg fraråde at tegne et familieabonnement. Jeg må stærkt anbefale Mofibo at tilbyde et telefon service hvor man kan få en kompetent vejleder.

Besvarelse fra Mofibo
Fantastisk service! Hurtige, søde og utrolig effektive. Jeg er især imponeret over deres konsekvens og opfølgning, selvom jeg selv kom til at glemme at svare tilbage. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Mofibo
pas på når I MELDER JER UD IGEN DE BLIVER VED AT TRÆKKE PENGE....OG UMULIGT AT FÅ DEM RETUR IGE.JEG OPSAGDE I APRIL OG HAR IKKE FÅR PENGE RETUR ENDNU OG DER TRÆKKES STADIGVÆK PENGE OG ALLE MDR HAR DE TAGET DOBBELT OPI BETALING HUSK AT CHEKKE JERES KONTOKUNDESERVICE MEGET RINGEOG DÅRLIG BETJRNEING

Besvarelse fra Mofibo
Jeg har problemer med min reader som er 3 år gammel. Jeg skriver til mofibo for at få hjælp, inden da har jeg prøvet alt med reboot, genstart og alt andet tænkeligt. Da de finder ud af at der ikke er garanti på readeren er svaret blot at jeg kan hente appen. Jeg har en reader som virker men ikke vil gå på wifi, det virker lidt overkill at smide den ud…..men udover mofibo er svære at kontakte med problemer så er det endnu sværere med problemløsning.
Virkelig ringe kundeservice

Besvarelse fra Mofibo
Jeg læser/hører mange bøger hver uge.
Perfekt til gåture med hunden, lange køreture, afslapning på sofaen, husligt arbejde, inden sengetid osv.
Efterhånden har jeg også udvidet repertoiret med podcasts.
Jeg er fuldt ud tilfreds, og betaler gladeligt for mit ubegrænsede abonnement.

Besvarelse fra Mofibo
Mangel på bøger i serier.
Synes det er super ærgerligt og top frustrerende, at I ikke har alle lydbøgerne i en samlet serie.. også selvom at disse, allerede findes i den format… bare ikke på jeres platform.
Derudover synes jeg det er lige frækt nok, at man ikke kan opsige jeres abonnement over appen, som jo er den platform man anvender, når man skal gøre godt af jeres ydelser.
Jeg vil IKKE anbefale Mofibo til andre læse/lytteglade mennesker.

Besvarelse fra Mofibo
Rimelig dårligt at man ikke kan afbestille sit abonnement i app’en men at man skal gøre det på computeren. Jeg har betalt i fire måneder nu, da jeg troede jeg havde slettet min konto…

Besvarelse fra Mofibo
En app hvor muligheden for at af
Opsige mit abonnement er helt umuligt!!!

Besvarelse fra Mofibo
Hjemmesiden kan ikke bruges til aflytning - og når man først har aktiveret et abonnement er hjemmesiden ikke til meget hjælp - den fortæller bare at man skal installere Mofibo Appen (som forresten ikke findes, den hedder Storytel).
Generelt dårlig oplevelse af bruger-fladen. Indholdet er ganske fint, god kvalitet og tilfredsstillende sortiment.

Besvarelse fra Mofibo
Det er gjort unødigt besværligt at opsige abonnement.
Har været jeres indhold igennem som havde min interesse, så efter flere år som kunde, vil jeg prøve en anden udbyder.
Hvorfor i alverden, kan jeg ikke opsige mit abonnement fra App'en - det endpoint man rammer fra jeres site, kunne sagtens benyttes fra en App, den eneste forklaring jeg kan finde er at I ønsker at gøre det så besværligt som lovligt muligt at opsige og håbe på at man "glemmer" det. Det er ikke forbruger venligt og relativt uetisk... så efter 5-6 år som glad kunde, så slutter kundeforholdet ret negativt.
Godt gået!

Besvarelse fra Mofibo
Appen virker ikke. Havde svært ved at få det opsagt - ingen ønskede at hjælpe eller svarede på min kontakt- nu fik jeg det opsagt og har så en måned tilbage. Men alligevel vil de have jeg betaler for lydbøger selvom jeg har en måned tilbage.Man skulle tro det var et kinesisk firma. Har set at det reelle firma Saxo også har lydbøger så det tager jeg næste gang.De har god service og har aldrig snydt mig når jeg købte bøger 😊

Besvarelse fra Mofibo
Fantastisk kundeservice fra Astrid ⭐️ og super hurtig tilbagemelding, behandling og afslutning af henvendelsen som blev løst indenfor 2 dage 🤩

Besvarelse fra Mofibo
God kundeservice og et fint udvalg. Måske en anelse dyrt.

Besvarelse fra Mofibo
Superfin support! Astrid i supporten gav aldrig op da der gik kludder i min adgangskode 💪

Besvarelse fra Mofibo
Snydefirma. Trækker penge uden advarsel før den “gratis prøveperiode” er slut. Ved godt der står med småt et sted, at pengene trækkes når de 20 timer gratis adgang er udløbet(reelt kun 4-5 timers læsning, da de bruger mærkeligt time-system).

Besvarelse fra Mofibo
Firmaet startede med at bryde loven ved at stoppe min gratis prøveperiode da jeg stoppede fremtidige betalinger. LIDT for smart, og ulovligt da man ikke bliver gjort opmærksom på dette forhold INDEN oprettelse af prøveperioden.
TÆNK at være et firma der baserer sin indtjening på at folk glemmer at afmelde et abonnement. Måske skulle man i stedet for lave et produkt folk ikke ØNSKER at opsige?

Besvarelse fra Mofibo
Jeg betaler for en family account men kan stadig kun høre en bog ad gangen. Der er ingen måde at komme i kontakt med deres kundeservice. Man kan kun bruge en chatbot der på vandvittig vis lader til at at være taget på ferie med dette svar: "Jeg er ked af at informere dig om, at jeg ikke kan svare for nu. Jeg håber, jeg snart er tilbage til fuld kapacitet." Stor finger ned herfra.

Besvarelse fra Mofibo
Da i støtter Katrine Diez bliver det goodbye fra min side. Jeg har læst hendes bog og gav den 3 stjerner, men at i vælger hende til at være i et panel som dommer er under al kritik. Det er godt nok trist, at man nu om dage skal vise sig halv nøgen, lave skandaler og te sig, så kan man bruges. Men ærlige anstændige anmeldere som evt min søster ser i ikke, føj

Besvarelse fra Mofibo
Jeg har haft abonnement og brugt Mofibos Reader i mange år med stor glæde, fordi den er lille og handy og for mig meget bedre at læse på end på mobil eller tablet, så da jeg fik problemer at bruge sidevendeknappen og ikke kunne købe en ny Reader, var jeg virkelig ked af det. Heldigvis kunne jeg overtage en venindes, men kunne ikke få den til at logge på mit internet. Redningen kom fra Astrid i Support som med ihærdighed blev ved med at hjælpe til problemet var klaret (-12 mails !) og jeg er så glad for atter at have en god, funktionsdygtig Reader. Stor ros og tak for hjælpen til Astrid😊😊😊