Mofibo Anmeldelser

2.232

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 99 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever gentagne gange, at de uventet skal betale ekstra for populære bøger ud over det i forvejen dyre månedlige abonnement, hvilket skaber stor frustration. Derudover nævner kunder store problemer med uventede pengeopkrævninger længe efter en officiel opsigelse, og det er ofte næsten umulig at få kontakt. Mindretallet af personer var faktisk tilfredse med det store og spændende udvalg af gode bøger og oplevede, at selve appen fungerede upåklageligt. Andre anmeldere fremhævede desuden en rigtig god og venlig hjælp fra kundeservice i forbindelse med fejloprettede eller misforståede abonnementer.

Det, folk taler mest om

Subscription

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed og frustration omkring subscription, hvor mange oplever uventede... Se mere

Product

Brugere beskriver negative oplevelser med produktet og er utilfredse med, at titler pludselig kræver ekstra... Se mere

Payment

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med payment, idet forbrugere konsekvent oplever uventede hævninger... Se mere

Price

Forbrugere er dybt utilfredse med de stigende priser og uventede opkrævninger for bøger ud over abonnementet.... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med user experience. Forbrugere oplever, at appen konstant... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har haft mit abonnement i flere år. Det er kun blevet dyrere, men udvalget følger ikke ligefrem trop. Derudover skal man nu BETALE for at lytte til nogle titler til trods for at man i forvejen betaler... Se mere

Jeg har generelt været godt tilfreds med Mofibo. Nu er der så indført betaling på en del bøger. Så er der altså ikke unlimited adgang længere. Hvis der skulle være det skulle man kunne læse bøgerne og... Se mere

Var ellers været tilfreds i mange, men først indførte de begrænsninger på lyttetid, og nu synes jeg efterhånden alle interessante bøger kræver man køber dem, selvom man i forvejen betaler for det dyre... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.232)

Det var dog utroligt

Utroligt dårligt.
Køber et abonnement to måneder for en måneds pris efter en måned tænker jeg at jeg vil opsige det så de ikke trækker om en måned, så er det gjort vupti så har den slettet mig fuldstændig og ingen mulighed for at kontakte dem .

3. december 2025

Hej,

Jeg er ked af at du oplevede problemer med din opsigelse og med at kontakte os!

Du kan altid kontakte os via Messenger, Chat eller e-mail, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

Mofibo

Nyudgivelser lader vente for længe på…

Nyudgivelser lader vente for længe på sig!

2. december 2025

Hej Kristian,

Tak for din henvendelse og for din feedback. Jeg er ked af at læse, at du ikke er tilfreds med udvalget og ventetiden på nye titler.

Vi har et klart mål om at tilbyde et bredt og opdateret udvalg og er i kontinuerlig dialog med forlagene for at sikre, at nye udgivelser kommer hurtigt på platformen.

Vi har noteret os din feedback omkring kataloget, og det vil være et fortsat fokusområde for os at udvide med nye, relevante udgivelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os via Messenger, Chat eller e-mail, hvis du har yderligere spørgsmål.

De bedste hilsner, Mofibo

Tak for endelig at få mere læsning til os unge.

Jeg var faktisk ved at afmelde mit abonnement på et tidspunkt, fordi jeg synes det hele blev for meget krimi, og der var samme udvalg som på Saxo.

Jeg er dog blevet rigtig tilfreds, for efter lidt pause fra appen, kan jeg se der er kommet en masse nyt YA og fantasy bøger, som er lige det jeg ønsker. Jeg er ikke til realistiske universer og krimier, som så mange andre.
Så tak for det! Og fortsæt endelig, for det er sådan I får os unge læsere med på at læse igen! 💪🏼

Og appen virker altid upåklageligt 😃

26. november 2025

Hej Line,
Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med dit abonnement og vores udvalg af bøger!

Jeg er så rasende på dette firma

Jeg er så rasende på dette firma
TEGN IKKE ET ABONNEMENT.
DU KOMMER ALDRIG UD IGEN
Det føles så krænkende at de svarer det sammen igen og igen... Du er velkommen til at kontakte os bla bla bla.. men reelt set vil de ikke hjælpe deres kunder. Det er bondefangeri på allerhøjeste hylde. Føj

19. november 2025

Hej,

Vi beklager meget at du har haft en frustrerende oplevelse. For at foretage en opsigelse, skal man besøge vores hjemmeside, da det desværre ikke er muligt at opsige direkte i appen.

Hvis du ønsker vi undersøger din sag nærmere, må du gerne kontakte os på email, chat eller Messenger.

De bedste hilsner, Mofibo

Mangler mulighed for at kunne sortere…

Mangler mulighed for at kunne sortere mine bøger i mapper. Frustrerende, at jeg bare har alle mine bøger liggende usorteret, i en lang række…ville gerne kunne sortere i serier, under forfattere og kategorier mm. Ellers er jeg glad for mit abonnement.

13. november 2025

Hej,
Mange tak for din feedback.

Vi er glade for at høre at du er glad for dit abonnement. Vi vil meget gerne fremsende din feedback omkring muligheden for at sortere din boghylde til vores tekniske team og vi håber meget dette er en funktion vi kan tilbyde i fremtiden.

Hvis der skulle være yderligere spørgsmål eller feedback må du meget gerne kontakte vores kundeservice.

Med venlige hilsner,

Kun 4 stjerner

Kun 4 stjerner, fordi jeg ikke længere kan trykke på næste historie, uden det går tilbage på start, og jeg skal scrolle langt ned hver gang.

8. november 2025

Hej,

Mange tak for din feedback! Vi sætter stor pris på at du deler dine tanker med os, og vi arbejder altid på at forbedre vores tjeneste!

Dårligste service ingen kundeforståelse

Spm til Svar: Hvis man logger ud får man besked om at boghylde og downloads vil blive slettet? Hvorfor må man ikke logge ud uden at miste sin samlede liste? Jeg vil kunne låne timer tildelt min 10 årige søn som ikke bruger alle sine 100 timer og jeg løber tør så jeg vil gerne læse videre på hans konto mens han er i skole. Men jeg kan ikke logge på hans konto fra min enhed uden først at logge ud og så kommer den grimme advarsel om at miste ting opbygget, hvorfor?

Frustrerende at hele den opbyggede boghylde, downloads mv slettes hvis man logger ud for at en familie logger ind på min enhed. Bringer kun sorg og ikke glade for en app i 2025, som man betaler for. Øv. Griske mofibo. Kom nu ind i kampen og give kunder en god og glad oplvelese istedet for den frustration. Man skal kunne logge ind og ud uden at miste de ting man har betalt for, de opbyggede boghylder, downloads mv

31. oktober 2025

Hej,

Vi forstår fuldt ud den frustration, det medfører. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil gerne understrege, at boghylden og historikken er gemt og knyttet til abonnentens e-mailadresse. Når et familieabonnement anvendes, skal man blot sikre, at hvert familiemedlem logger ind med sin egen separate e-mail og adgangskode.
Dette er essentielt for at bevare en personlig boghylde og historik, samtidig med at alle tilknyttede brugere kan læse eller lytte uafhængigt af hinanden.

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail, Messenger eller chat, så vi kan undersøge det nærmere.

Bedste hilsner,
Mofibo

En stor tak til Mofibo for igen at gøre…

En stor tak til Mofibo for igen at gøre det muligt at søge efter ord, navne osv. i bøgerne.
Det er en kæmpe hjælp især med bøger med et stort persongalleri eller i en serie, hvor der ofte kan gå måneder mellem udgivelserne.

28. oktober 2025

Hej,

Tusind tak for din feedback! Vi sætter stor pris på at du deler dine tanker med os, og vi arbejder altid på at forbedre vores tjeneste!

Ikke til at stole på!

Trustpilot må handle om, hvorvidt man kan stole på firmaet, derfor kun 1 stjerne herfra.
Jeg ville opsige mit abonnement, da jeg synes det var lidt for mange penge i forhold til, at jeg kun fik 20timer om måneden. De kommer så med et tilbud, hvor jeg kan få det til halvpris i 2 måneder, hvis jeg fortsætter. Jeg takker ja, men begge måneder trækker de fuld pris. Jeg opsiger igen. Denne gang kan jeg få 1 måned til 30kr. Jeg takker ja, de trækker alligevel fuld pris.
De er IKKE til at stole på!

12. oktober 2025

Hej,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft den oplevelse. Det er naturligvis ikke meningen, at det skal ske. For at sikre, at vores kunder er helt klar over betingelserne, bruger vi en to-trins bekræftelse, når man accepterer et tilbud. Nogle gange er det nemt at overse det andet klik, og så bliver tilbuddet ikke aktiveret. Uden yderligere oplysninger kan jeg ikke sige med sikkerhed, om det er det, der er sket.

Mofibo

Har haft abonnement i flere år og har…

Har haft abonnement i flere år og har været glad for det.
Da jeg er blevet studerende vil jeg gerne lave mit abonnement om, for at få et med studierabat.
Man er åbentbart kun berettiget til studierabat, hvis man læser på universitetet eller anden videregående uddannelse.
Jeg har forspørgsel til dette, da jeg er under uddannelse som sosu assistent.
Hvis det er tilfældet, at os på erhvervsuddannelser ikke er berettiget til studierabat, så synes jeg, at det er forskelsbehandling.
Jeg håber at jeg tager fejl....
Jeg har forsøgt at finde en kontakt mulighed, men kunne ingen finde.
Stella Storyteller, Mofibos virtuelle agent, var ikke nogen hjælp, og kunne heller ikke finde en kontakt mail.
Så nu har jeg meldt mig ud og vil finde en anden tjeneste.

7. oktober 2025

Hej,

For at være berettiget vores studierabat, kræver det at man går på en videregående uddannelse, samt at man er over 18 (atten) år.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder vores kontaktoplysninger her: https://support.storytel.com/hc/en-001/articles/360010487419-Contact-support

Dårligere app. Og service

Vi har længe haft flere bruger abb. Hos Mofibo. Desværre oplever vi at app. Bliver dårligere, f.eks. at man ikke kan vælge næste bog i en serie, men skal klikke sig gennem besværlige veje for at finde næste del.
Nyudgivelser er meget lang tid om at komme, men der sprøjtes titler ud “kun ved Morfibo”, men hvad med at få nogle mere anerkendte forfattere indlæst.

8. juli 2025

Hej,

Mange tak for din feedback.

Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen i appen bedre, og vi sætter stor pris på at du deler din mening med os.

Om vi kan få en titel ind på tjenesten eller ej afhænger blandt andet af, hvilket format titlen er produceret i og vores aftale med forlaget.

Du er dog altid velkommen til at indsende anmodninger om at få specifikke bøger tilføjet til vores tjeneste. Det kan du gøre via dette link: https://support.mofibo.com/hc/da/requests/new

Bemærk, du vil ikke modtage svar på din anmodning, men den vil blive videresendt til rette afdeling. Du kan dog følge forfattere og serier i appen, hvor vi viser nye og kommende titler i appen.

Produkt forringet. Ok app -> svær service

Kunde i 9 år: Produktet og service er forringet kraftigt siden Storytel. Senest nægter I at udlevere appendix, som tidligere, hvilket er centralt for fagliteratur. Det ville være så fedt med lidt kundefokus.

26. september 2025

Hej,

Vi har desværre ikke længere mulighed for at udlevere PDF filer. Vi anbefaler, at du i stedet prøver at tjekke forlagets egen hjemmeside, da de ofte tilbyder PDF-versioner derfra. Alternativt kan du overveje at kontakte selve forlaget direkte for at høre, om de kan imødekomme din anmodning.

Vi skal gøre opmærksom på, at det er helt op til det enkelte forlag, om de kan stille dokumentet til rådighed.

Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Lang ventetid på nyudgivne bøger

Jeg har brugt Mofibo i flere år, og har faktisk været glad for det, men jeg synes, at der bliver længere og længere ventetid på nyligt udgivne bøger! 4 måneder fra bogen er udgivet, til den er tilgængelig på Mofibo. Aktuelt har jeg ventet snart 4 mdr på Mich Vraa: “Ithaka”, og jeg har netop opdaget, at de samme 4 mdr.s ventetid er tilfældet med Niels Krause-Kjær: “Ude for uden”
Derimod bombarderes man af titler på ( efter min mening) underlødige bøger, og jeg er SÅ træt af det virvar af forslag til bøger, jeg aldrig gider at læse.
Jeg kunne bedre lide Mofibo før.

26. september 2025

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds over vores udvalg af bøger og den ventetid, du har oplevet.

Jeg vil gerne understrege, at vi stræber efter at have et bredt og dynamisk udvalg af bøger, og vi arbejder hele tiden på at tilføje nye titler. Vi er i tæt dialog med forlagene for at få de nyeste udgivelser på hylderne.

Vi tager din feedback til os og vil fortsat gøre vores bedste for at udvide vores katalog med så mange nye udgivelser som muligt. Hvis du har andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os enten på Messenger, Chat eller e-mail.

Har haft det i flere år

Har haft det i flere år, og har aktivt abonnement men den bliver ved med at sige “start tilbuddet” hver gang jeg vil hører en bog. Og man kan ikke komme i kontakt med jer før 2 hverdag på e-mail.

Så det hermed opsagt.

22. september 2025

Hej,

Vi beklager denne oplevelse du har haft med vores tjeneste. For at få adgang til vores tjeneste skal du logge ind med din e-mail og adgangskode i vores app. Det er desværre ikke muligt at bruge vores tjeneste direkte fra en PC.

For at vi kan hjælpe dig videre, vil jeg bede dig om at kontakte os via Messenger, chat eller e-mail.

AI-idiot og mega-elendig app

Betalte for en abonnement, men på trods af det blev jeg hele tiden præsenteret for Start tilbudet". Forsøgt på bærbar og mobil, slettet cookies, forsøgt app. Slettet app og downloadet igen. Intet hjalp.
Skrev til hotline, men fik kun svar fra en AI-idiot.
Har nu opsagt abonnement og skal ALDRIG mere have noget med den mege-elendige app at gøre

19. september 2025

Hej,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse. Det er absolut ikke den service, vi ønsker at tilbyde.

For at benytte vores tjeneste, er det via. vores app hvor man skal åbne appen og "Log ind" med sin mail og adgangskode, man kan ikke bruge vores tjeneste via. PC. For at vi kan hjælpe yderligere vil vi bede dig om at kontakte os via. Messenger, Chat eller email.

Mvh,

Ren tyveri…aftalebrud

HOP IKKE PÅ DEN…Hvis jeg kunne skal det have % 5 stjerner…
Det er noget af det er ren tyveri …
Indmeldelse går glidende OG HÆVNING af penge på min konto…2x efter udmeldelse…til trods for jeg afmeldte den bare 5 dage i prøvepakke…man kan også kun være 1 på af gangen men betale for flere.

14. september 2025

Hej,

Vi er kede af at høre at du har oplevet problemer med dit abonnement og opsigelsen af dette.

Med et familieabonnement kan man være flere medlemmer tilknyttet ét samlet abonnement. Det er vigtigt at hver bruger er tilknyttet med deres egen mailadresse og valgte adgangskode. På denne måde kan hver bruger have deres egen boghylde samt historik, og man kan lytte/læse på samme tid som de andre medlemmer, så længe at hver bruger er logget ind på deres respektive konti.

Da vi ikke har alle oplysninger, kan vi desværre ikke sige hvad der er sket i den enkelte sag, men vores kundeservice vil meget gerne hjælpe dig videre, hvis du kontakter dem. Du kan finde vores kontaktoplysninger her: https://support.storytel.com/hc/en-001/articles/360010487419-Contact-support

Med venlig hilsen, Mofibo

Jeg har nu for TREDIE GANG sagt mit…

Jeg har nu for TREDIE GANG sagt mit abonnement op.
Men Mofibo bliver ved med at trække penge.

1. september 2025

Hej,

Vi er kede af at høre at du har oplevet problemer med opsigelsen af dit abonnement.
Det er muligt at opsige dit abonnement via "mine sider" på hjemmesiden.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så vil de meget gerne undersøge sagen for dig.

Mofibo

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende. Har ikke noget abonnement, der bliver trukket 89,- kr hver måned - på trods af at jeg for 4 mdr siden tog imod 10 timer gratis til lydbog og på 9 dag skrev at jeg ikke var interesseret.
På trods af dette, modtager jeg dagligt mail og fysiske breve om inkassovarsel, gebyr på 200 kr pr gang. Den ene dag en mail om at de har lavet en fejl og derfor undskylder og trækker det hele tilbage og næste dag endnu en rykker med ekstra gebyr.

Gad vide hvem man skal sende det her til af medierne, så der kan dykkes ned i denne forretningsgang.
Mails og breve sendes vist nok fra Holland.
Der er virkelig noget fusk med Mofibo og nu vil jeg til bunds i hvordan de forsøger at få penge af folk

2. september 2025

Hej,

Det er altid gratis at opsige dit Mofibo-abonnement. Find de enkle trin på vores hjemmeside. Hvis du er blevet faktureret, bedes du kontakte den pågældende virksomhed – vi har ingen tilknytning eller partnerskab med nogen tjeneste, der hjælper med opsigelser.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte kundeservice.

Jeg føler mig faktisk lidt snydt

Jeg oprettede et gratis prøveabonnement med 20 timers læsning. Det lyder umiddelbart rimeligt, men Mofibo har en ret alternativ (for mig at se) måde at tælle timer på: Et bestemt antal sider svarer til en time – uanset hvor hurtigt eller langsomt du læser. For mig, der læser hurtigt, betød det, at jeg kun nåede knap 2,5 bog på de 20 timer. Normalt ville jeg kunne læse 5-6 bøger på samme tid, så jeg følte mig ærligt talt snydt.

Da de 20 timer var brugt, fik jeg ingen advarsel – ingen besked om, at min tid var ved at løbe ud, og ingen spørgsmål om jeg ville fortsætte. I stedet startede de bare en ny periode automatisk og trak 89 kroner fra min konto. Det kan godt være, det står i vilkårene, men god stil om at din tid er ved at udløbe ville være en påmindelse, så man selv kunne nå at afmelde.

Udvalget af bøger er ellers fint, og appen fungerer som den skal (selvom det er ret håbløst, at man ikke kan opsige sit abonnement i appen, men skal logge ind på nettet). Men jeg er træt af at føle mig bondefanget – og når jeg oveni ikke engang kan læse tre bøger på en prøveperiode, der skulle dække 20 timer, så kommer jeg ikke til at fortsætte som abonnent.

9. august 2025

Hej,

Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår fuldt ud din frustration over vores timeberegning. For at sikre gennemsigtighed, beskriver vi i vores vilkår og betingelser, hvordan tidsforbruget beregnes. Vi kan samtidig oplyse ens forbrug af bøger beregnes ud fra, hvor mange timer det tager at lytte til bogen ved normal hastighed (x1). Det gælder også, hvis man lytter offline eller bruger Kids Mode. Ens forbrug af e-bøger beregnes ud fra mængden af bogstaver og billeder man har læst. Hver ny side, man åbner, konverteres til tid og trækkes fra sin resterende timer.

Din feedback angående muligheden for at opsige abonnementet direkte i appen er taget til efterretning. På nuværende tidspunkt er det kun muligt at opsige via vores hjemmeside, men vi arbejder hele tiden på at forbedre vores brugeroplevelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.