Har købt både Sento tv møbel og vitrineskab. Vi er meget glade for begge. Tryk funktionen til at åbne lågerne virker ikke rigtig, så har sat små sorte filtdutter på bagsiderne af lågerne, og nu virker... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Moderno- hos os er du hjemme
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg købte et sofabord. Det var nemt at samle, rigtig flot, og kommunikationen med Pawel var fantastisk. Han var altid hurtig til at besvare mine e-mails.

Besvarelse fra Moderno
Fik det jeg bestilte. Leveringstiden passede også med det der blev lovet.
Det var lidt svært at montere varen da pladerne var lidt bøjet pga samt manglende nummer på pladerne ifølge brugsanvisningen som kunne gøre det nemmere ved montering.

ADVARSEL
Butikken hæver straks penge efter køb selv med 3 ugers leveringstid, efter 4 uger annullerer de så ordren og mener de har ret til at vente 14 dage med at returnere mine penge
Har nu ventet 14 dage uden at få min betaling retur
Tyder hen på på et svindelfirma

Besvarelse fra Moderno
Den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft ved køb af et møbel , der manglede ting og instruktioner tegninger var virkelig dårlige ..jeg har kontaktet kundeservice men dette er nok bare penge ud af vinduet køber aldrig igen herfra igen.. og anbefaler alle andre at holde sig væk fra dette

Besvarelse fra Moderno
Hurtig og effektiv levering, kan varmt anbefale Moderno. Har købt 2 dobbeltsenge i god kvalitet, nemme at samle.

Besvarelse fra Moderno
Jeg har netop fået en sms fra Moderno som skriver at de har leveret mit skrivebord i dag. JEG HAR INTET MODTAGET.
Hele grunden er video overvåget og jeg har været hjemme hele dagen. Og der har ingen fragtmand været.
Meget dårlig oplevelse og jeg vil meget gerne have pengene tilbage eller mit bord
I skriver jeg har modtaget en mail i dag Fredag den 20/4. Nej det har jeg ikke! I lovede at ringe tilbage i går den 19/4 og det gjorde i heller ikke.
Ja tak det må i gerne. Men nej der har ingen været på vores adresse! Som jeg skriver længere oppe er der video i dørklokken og overvågning udenfor, så nej der er ingen været ! Det er muligt i har været i området men nej der har absolut ikke være en fragt man her. Ønsker i video dokumentation siger i bare til

Besvarelse fra Moderno
Bestilling og levering var som ønsket :) Kvaliteteten af skabssengen er god og som ønsket.

Besvarelse fra Moderno
Kom til tiden og samlede sofaen. Ryddede pænt op efter sig

Så kom sofaen ❤️
Kvalitet som forventet 👍
Farve som fysisk farveprøve👍
Ok, kontakt til kundeservice på mail 👍
Det bliver kun til 4 stjerner da man ikke kan komme i kontakt med dem på det oplyste telefonnummer og leveringstiden er for lang (også selvom jeg ændrede farve undervejs)
Tålmodighed er påkrævet 🤣

Besvarelse fra Moderno
Vi bestilte en madras med 4 ugers leveringstid. Hvilket i sig selv eren ret lang leveringstid. Madrassen blev dog yderligere 2 uger forsinket.
Havde vi vidst at leveringstiden var SÅ lang havde vi bestilt et andet sted!

Besvarelse fra Moderno
Vi bestiller en seng i December, hvor delene ikke passede sammen. Vi kontakter Moderno og efter LANG svartid sender de nye dele. Disse dele passer heller ikke sammen. Igen efter LANG svartid og en masse løfter om at vende tilbage, som de ikke overholder, beslutter de at sende os en helt ny seng. Dette sker i februar først. Nu har vi endelig modtaget den nye seng og så har de ikke sendt alle delene. Vi mangler lamellerne til sengen og skruerne. Hvordan det er muligt med SÅ dårlig service, det forstår jeg simpelthen ikke, men vi kan ikke anbefale Moderno til nogen. Nu kan vi igen igen igen glæde os til at vente yderligere 3-4 uger på lameller og skruer, så sengen igen igen kan ligge og flyde i mellemtiden. Når vi endelig får sengen op, så har vi haft den liggende i knap et halvt år. Simpelthen for ringe.
Reference nr: MOD52237

Besvarelse fra Moderno
I klarer jer godt jeres chauffør bar tingene ind i stuen til os hurra hurra

Besvarelse fra Moderno
Købte en sovesofa derfra.
Bestilling og levering gik fint, men kvaliteten af puderne er så ringe at overveje at skifte sofaen ud efter kun 1 måned.
Kvaliteten er simpelthen for ringe.

Besvarelse fra Moderno
Super søde og hensynsfulde mennesker..kom hurtigt og båret ind på 5 min. Kæmpe tak herfra

Besvarelse fra Moderno
Bestilte et sofabord som var fyldet med ridser og fik svar tilbage med besked om at sådan skulle det se ud når det var laminat😡😡😡
Har aldrig hørt noget lignende og det er helt sikkert at jeg ALDRIG handler der mere.😡😡😡