Moderno Anmeldelser 2.297

3,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 446 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker tilfredshed med de produkter, de har modtaget, herunder sofaer, tv-møbler og kommoder, som ofte lever op til forventningerne og billederne online. Leveringsservicen får også ros fra flere, hvor varer ankommer til tiden, sikkert indpakket, og i nogle tilfælde med hjælp til montering eller opbæring. Den gode kommunikation og service, herunder hurtige svar på spørgsmål og gratis stofprøver, bidrager til en positiv kundeoplevelse for mange. Dog oplevede nogle kunder betydelige forsinkelser i leveringen, der ofte oversteg de lovede tider, hvilket skabte frustration og besvær. Derudover var der tilfælde, hvor produkter ankom beskadigede, med manglende dele, eller af en kvalitet, der ikke levede op til prisen, især for køjesenge og madrasser. Enkelte kunder udtrykte også utilfredshed med kundeservice, som de fandt svær at komme i kontakt med eller langsom til at løse problemer.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produkter, hvor mange udtrykker tilfredshed med møbler som... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, med mange der rapporterer om lange og forsinkede... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor mange udtrykker tilfredshed med produkterne,... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, hvor nogle kunder roser den gode kvalitet, pris og top... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har købt både Sento tv møbel og vitrineskab. Vi er meget glade for begge. Tryk funktionen til at åbne lågerne virker ikke rigtig, så har sat små sorte filtdutter på bagsiderne af lågerne, og nu virker... Se mere

Jeg købte en EMMY Sovesofa, som jeg er tilfredse med, selvom leveringstid tog en lille smule længere end forventet. Jeg havde ønsket en lidt mere blød sofa, da den føles lidt hård når man sidder sig... Se mere

Jeg købte en virkelig fin sofa, som fuldt ud levede op til mine forventninger. Den eneste grund til at det ‘kun’ bliver til fire stjerner er, at leveringstiden var længere end forventet, og at det ikk... Se mere

Det har været to søde mænd der leverede og hjalp med at bære pakken op. Eneste der var svært var brugsanvisning der var svær at gennemskue. Ellers hod service og kommunialtion. Også levering præcist n... Se mere

3,5

Middel

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Vil IKKE anbefale det firma til nogen !!!

Der vil jeg IKKE anbefale nogen at handle !! Vi bestilte to stk møbler i januar - de blev IKKE leveret efter 10 dag som der står - men en mdr. og kun halvdelen af det vi skille have haft . Har været i kontakt med dem telefonisk omkring 30 gange og skrevet 27 mails. og først sidst i april fik vi resten. INGEN kunne/ville gøre noget . Kun beklage... Jeg bad om en rekompensation og det fik jeg ....125kr. Det er det dårligste service jeg til dato har oplevet. De ville ikke hente møblerne igen eller levere.....

3. maj 2026

Hej Magdalena

Beklager mange gange, at der fremkom en forsinkelse ved dine reklamationsdele. Disse er nu leveret, og jeg håber på at alt er ok med disse.

Mht. de 125 kr, er der at gøre med en kompensation for en forsinkelse, hvor du ved siden af modtog nye dele, som en løsning på reklamationen.

Vi bestilte et tvbord med el pejs,

Vi bestilte et tvbord med el pejs,
Levering skete til tiden og vi har fået et rigtig flot tvbord i god kvalitet. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang vi handler hos Moderno👌🏻

6. maj 2026

Hej Madina :)

Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Har bestilt vare som skulle være en…

Har bestilt vare som skulle være en fødselsdagsgave. Det fremgik af hjemmesiden at varen vil blive leveret inden for max 10 dage. Har bestilt varen d. 21/4 men endnu ikke modtaget varen. Pengene er trukket på min konto men endnu ikke modtage varen.

Status:
Fik en status mail d. 11/5-2026 på at varen varen var ankommet men at der igen vil gå tid inden jeg vil få en ny status på levering.
I mailen beskriver de at levering skal opgøres i forhold til 10 hverdage. Dette var dog allerede overskrevet hvorfor de beklager.

Garantileveringen på Max 10 dage holder ikke og det er markedsførings vildledning. Næste skridt må væren anmeldelse til Forbrugerombudsmanden hvis der ikke snart sker noget

Ny status:
Referencer. HNYIVKODQ
D.12/5-2026 fik en besked på at varen kunne leveres d. 15/5-2026.
Fik den leveret 15/5-2026. Altså ikke 10 dage efter som de lovede. Måske skulle de være mere realistisk med deres leveringstider på hjemmesiden.
Varen bestilte som en fødselsdagsgave men fik den lang lang efter.

5. maj 2026

Hej Derrick

Beklager mange gange, at det alligevel blev til med en forsinkelse :( Der er at gøre med nogle udfordringer, vores producent fik.

Kunne jeg bede dig om dit referencenummer? Så vil jeg mere end gerne få tjekket op på ordren, eller en opdatering af anmeldelsen, hvordan det står nu?

Jeg har købt et skrivebord til min…

Jeg har købt et skrivebord til min datter og intet modtaget endnu. De har trukket pengene - men jeg kan ikke komme i kontakt med dem hverken på tlf eller mail. Bare så træls når man laver et suprice værelse og man så mangler skrivebordet .

Hej Louise

Vores telefons åbningstid er tirs-tors kl 11-13, og på mails svarer vi inden for 24 timer i hverdagene.

Kunne jeg venligst bede dig om dit referencenummer?

God service og produkt, og leveringstiden passede

Tilfreds med både deres produkt (skrivebord), kundeservice og leveringstid. De leverede i uge 18 som lovet ved bestilling, og svarede hurtigt på mails. God oplevelse selvom jeg var skeptisk til en start, da der er givet blandede anmeldelser. Jeg giver anbefalinger med på vejen👍

1. maj 2026

Hej Ida :)

Ekstra lang leveringstid

Ekstra lang leveringstid - de glemte 1 pakke så stod med et ufærdigt skab. Umuligt at komme i kontakt med kundeservice

1. maj 2026

Hej Emma

Hvorfor nævner du, at det er umuligt at komme i kontakt med os, da du skrev i går klokken 16:17, og vi besvarede din henvendelse i dag, klokken 14:07?

Vores svartid er 24 timer i hverdagene.

Vi kommer til at bestræbe os om at få leveret den sidste pakke til dig så hurtigt, som muligt. Beklager mange gange vores fragtmænds fejl. Dog ser vi frem til at modtage et svar fra dig igen, for at viderebehandle din sag.

En rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Moderna møbler. Jeg har fået en sovesofa og alt bare så fint.Medarbejderne var venlige og hjælpsomme helle vejen igennem, og jeg blev løbende opdateret om leveringstid og dato.
Klart 5 stjerner herfra
Kristina

29. april 2026

Hej Kristina :)

STIGA IV Knagerække

Jeg købte en knagerække i guld til 1.200 kr. Da jeg modtog den, opdagede jeg, at de pæne, spidse skrueknapper (som skjuler skruerne) slet ikke var med. I stedet havde jeg fået leveret nogle grimme, flade og dårligt malede dækkapper.

Jeg kontaktede kundeservice for at klage, da varen ikke lignede det bestilte. Deres reaktion var under al kritik. De tilbød mig et sølle afslag på 10 % (120 kr.) med den direkte begrundelse, at billederne på deres hjemmeside aldrig havde vist spidse knopper på den gyldne model.

Men her kommer det mest absurde: De havde simpelthen været inde og ændre billederne på deres hjemmeside i et forsøg på at få ret og slippe for at rette fejlen!

Hvad de ikke vidste var, at jeg heldigvis havde gemt et billede fra selve købstidspunktet. Billedet viste krystalklart, at knagerækken blev solgt med de spidse knopper. Da jeg konfronterede dem med beviset for deres ændring og nævnte Nævnenes Hus, vendte de pludselig på en tallerken. Helt magisk havde de nu "talt med producenten" og kunne pludselig godt skaffe de rigtige dele frem alligevel.

Det er decideret uærlig forretningsførelse at forsøge at snyde sine kunder ved at ændre beviserne midt i en reklamationssag. Jeg får mine dele til sidst, men det er udelukkende fordi, jeg havde beviserne i orden og gennemskuede deres trick.

Mit råd til alle: Hvis du handler her, så sørg for ALTID at tage skærmbilleder af produktet og beskrivelsen, når du trykker "Køb". Du kan desværre få brug for det.

13. april 2026

Hej Danny

Det er første gang, at jeg møder sådan en behandling og situation.

Kunne jeg bede om dit referencenummer? Så vil jeg få tjekket op på det, samt få snakket med de medarbejdere, som behandlede din sag.

Meget mærkeligt firma

Meget mærkeligt firma , sælger ting der ikke er produceret endnu , hæver pengene med det samme , overholder ikke leveringstid 10 dage = 27 dage - dårlig kommunikation hvor man hænger i et limbo , håber varen er ok- for orker virkelig ikke returnere
Handl ikke hos Moderno.dk - polsk shippingfirma
skulle have gået til TRUSTPILOT ....

29. april 2026

Hej Anna

Beklager yderst dette forløb :(

Det er korrekt, at mange af vores møbler skal blive produceret på forhånd. Det gør dog, at vi har et meget bredere udvalg, og alligevel er leveringstiderne alligevel ikke så lange for de fleste af møblerne.

Vores møbler bliver produceret i lande som Polen eller Tyskland, for at sikre EU-standarderne.

Kunne jeg ellers bede dig om dit referencenummer? Så vil jeg mere end gerne få tjekket op, hvordan det står med din ordre.

Vi var lidt skeptiske, men uden grund!

Vi var lidt skeptiske, da vi skulle købe sofa, da vi synes prisen var for god til at være sand.
Men vi har nu modtaget vores sofa og taget den i brug og vi er vilde med den!
Jeg modtog stofprøver gratis, og fandt den type og farve jeg bedst kunne lide. Herefter designede vi den og trykkede bestil. Servicen herfra har være fantastisk, da jeg modtog en mail, blot for at bekræfte mine valg af design var korrekt. Designet er flot og fuldstendig som billederne. Vi modtag sofaen efter 6 uger og 4 dage og vi er yderst tilfreds med den og alle dens funktioner. Kan klart anbefale Moderno, da de har virkelig skarpe priser, men kvaliteten er god.

28. april 2026

Hej Michela :)

Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Umulig at komme i kontakt med

Umulig at komme i kontakt med.
Jeg bestilte en tremmeseng d. 8/4 og har kun fået én besked siden om, at sengen er i produktion.
Fik besked om levering i uge 16, men stadig intet hørt og endnu ikke modtaget sengen.
Venter stadig spændt på sengen…

Opdatering som ønsket:
Bortforklaringer og forsat manglende tremmeseng.
Jeg har nu fået en besked om, at sengen er kommet til producenten. Kundeservice har skrevet, at de forventer sengen leveret d. 19/5 og vi har nu d. 20/5 og forsat intet fra chaufføren om levering.
Ingen anbefalinger herfra.
Ref.nummer: ZWBCJYQOZ

27. april 2026

Hej Lonni

Vi plejer at svare på mail inden for 24 timer i hverdagene. Ved en større mængde mails, kan svartiden blive en smule længere, dog gør vi altid hvad vi kan.

Kunne du opdatere anmeldelsen med en information, om du nu modtog sengen? Ellers vil jeg venligst bede dig om dit referencenummer. Så vil jeg mere end gerne få tjekket op på det.

Møblerne er stadig ikke ankommet.

Jeg har bestilt fra denne side før, og alt var uden problemer. Leveringen var altid til tiden. For en måned siden bestilte jeg igen, og det blev sagt, at leveringen ville være i uge 17. Hele ugen er gået, og møblerne er stadig ikke ankommet. Deres telefon virker ikke, og de svarer på e-mails efter 3 dage. Katastrofe! Betalingen er allerede trukket fra mit kort. Jeg vil aldrig bestille fra dem igen.

Hej Maja

Beklager yderst, at det blev til med en forsinkelse.

Jeg regner dog med, at ordren siden var blevet leveret. Kunne du venligst bekræfte det, som en opdatering af anmeldelsen?

Ellers, kan jeg bede dig om dit referencenummer?

Venter stadig på sofa

Jeg bestilte en sofa d. 22 marts
(uge 12)
Jeg fik en ordre bekræftelse, der sagde at den SENEST ville blive leveret i uge 17. Jeg fik en besked i starten af ugen om, at den nu var på lager og jeg snart ville få en sms om at den var på vej. Sidst på ugen har jeg stadig ingen besked fået om, at den er på vej, så jeg skriver til kundeservice, som blot meddeler at de kan se den er på et lager tæt på mig og at jeg snart vil få en sms og at der derefter den sms vil gå et par dage inden levering. Det er nu lørdag i uge 17 og jeg har hverken fået besked, eller fået den sofa jeg har købt. Jeg har atter skrevet til kundeservice, med et auto svar om at det er uden for deres arbejdstid og jeg vil få et forventet svar mandag-fredag i næste uge.
Jeg er virkelig blevet utålmodig og faktisk sur! Jeg har ventet 5 uger på min levering - og den er endnu ikke dukket op og jeg kan ikke bruge deres kundeservice til noget, da det, der bliver skrevet er totalt uholdbart.

Hej Iben

Beklager yderst, at der fremkom en forsinkelse. Kunne du dog give besked her, om du endte med at modtage leveringen siden, ellers angive dit referencenummer? Så vil jeg mere end gerne få kigget på det.

Solsenge ok, men meget forsinket levering

Solsengene vi har bestilt ser fine ud, men synes det var temmelig irriterende at de var 3 uger forsinket, da vi skulle have dem med til sommerhus i Jylland og de så ikke nåede frem i tide. Derudover synes jeg det er vildt dårligt at man skal betale 100 kr. For at ændre leverings dato, hvis man ikke lige kan den dag i har valgt og som man først får oplyst få dage før. Især når de er 3 uger forforsinket.

22. april 2026

Hej Maja

Beklager yderst, at det blev til med denne forsinkelse :(

Vi plejer at kunne lave en aftale, så kunden ikke skal betale de 100 kr.

Jeg håber ellers, at du er glad for din bestilling.

Virkelig et flot møbel

Virkelig et flot møbel, men der står, på hjemmesiden, at det bliver leveret der, hvor det skal stå, men jeg måtte selv få nogen til at bære det op på 2.sal, da det blot blev leveret til kantstene!

22. april 2026

Hej H

Tak for din anmeldelse :)

Vores leveringsservice afhænger af type møbel.