Har købt både Sento tv møbel og vitrineskab. Vi er meget glade for begge. Tryk funktionen til at åbne lågerne virker ikke rigtig, så har sat små sorte filtdutter på bagsiderne af lågerne, og nu virker... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Moderno- hos os er du hjemme
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Super , helt fantastisk produkt , leveret til tiden , og jeg er super tilfreds med produktet, jeg kan kun varmt anbetele Moderna , jeg går og venter på det næste jeg har bestilt

Besvarelse fra Moderno
Meget lang leveringstid, men værd at vente på.
Møblet leverede til fulde op til forventningerne og meget fin dialog med Pawel i kundeservice :-)

Besvarelse fra Moderno
Der gik noget længere tid med leveringen ca 14 dage end lovet. Kvaliteten ér ringere end forventet i forhold til prisen, produktet skulle være pulver lakeret men er sprøjt lakeret dårlige svejsninger, rust ved svejsninger. Hynder skulle være cremefarvet, men har et lyserødt skær.
Der var flere steder hvor lakeringen manglede, dog ikke synligt efter montering.

Besvarelse fra Moderno
Jeg køber 1. gang en TIRENO skrive/sminkebord i februar.
På hjemmesiden annonceres der med 3-5 hverdages leveringstid.
Godt 3 uger senere modtager min vare med defekte skruehuller, dyvel huller, m.m.
Kontakter kundeservice, får svar 5 dage senere efter flere henvendelser.
De lover at sende noget som erstatning, de sender en forkert vare, hvilket jeg påpeger - får igen først svar efter utallige dage.
Jeg bestiller et nyt skrivebord da det er en gave som skulle være givet flere uger forinden.
Kontakter kundeservice med henblik på afhentning af det tidligere modtagne og defekte skrivebord.
De sender mig nu en helt anden vare, og da jeg forsøger at få en aftale i stand om afhentning af det defekte skrivebord ophører kommunikationen fra kundeservice.
Jeg har nu betalt for 2 (!) skriveborde og vi skriver nu juni måned - hvilket vil sige at Moderno har været mere end 4 mdr. om at sende mig et brugbart produkt.
Jeg har imidlertid opgivet at få afhentet den defekte vare ej heller at få pengene retur..
UNDGÅ FOR ENHVER PRIS - det er en virksomhed med mange huller i osten ligefra at du modtager defekte produkter, ikke eksisterende kundeservice som ikke ønsker at vedkende sig ansvaret for selvsamme produkter og en respons - og leveringstid som må siges at være mere end kritisabel..!
Køb ikke jeres produkter hos Moderno, I ender med ikke at se jeres penge igen hvis i (med stor sandsynlighed) kommer til at modtage fejlbehæftede produkter og ikke får refunderet eller tilsendt erstatningsvarer.
Jeg vil på det kraftigste advare mod Moderno, brug jeres penge et andet sted.
Var det muligt at give nul stjerner havde været min vurdering.

Besvarelse fra Moderno
Jeg købte en virkelig fin sofa, som fuldt ud levede op til mine forventninger. Den eneste grund til at det ‘kun’ bliver til fire stjerner er, at leveringstiden var længere end forventet, og at det ikke var muligt at kontakte virksomheden i forhold til leveringstidspunktet.

Jeg skriver vedrørende den sofa, jeg købte hos jer og fik leveret den 28/05
Ved leveringen konstaterede jeg, at sofaen havde huller/skader i stoffet. Jeg kontaktede jer straks efter modtagelsen og gjorde opmærksom på problemet, men jeg har endnu ikke modtaget noget svar på min henvendelse.
Da fejlen var til stede ved leveringen, betragter jeg dette som en reklamation. Jeg beder derfor om, at I hurtigst muligt tager stilling til sagen og oplyser, hvordan I vil afhjælpe manglen, enten ved reparation, ombytning eller anden passende løsning.
Jeg vil bede om at modtage et svar senest inden for 7 dage fra dags dato. Hvis jeg ikke hører fra jer inden da, vil jeg være nødt til at overveje at gå videre med sagen til relevante klageinstanser.
Jeg vedhæfter gerne billeder af skaden samt dokumentation for købet, hvis det ønskes.
Jeg ser frem til at høre fra jer snarest.

Besvarelse fra Moderno
Købte et tv møbel, som skulle kunne hænge på væggen, men der mangler vægbeslag til dette formål. Dybt skuffende oplevelse.

Besvarelse fra Moderno
Da skabet jeg havde bestilt, endelig skulle komme efter 4 uger, skriver de en mail, at den ikke kommer alligevel. Der er en pakke der er skadet. Kundeservice er ikke eksisterende. Jeg skal bruge den i dag, da sommerhuset er lejet ud, fra i morgen. Tænk jer alvorligt om, før i bestiller noget fra moderno. Der sker ikke en skid, når man skriver til den, der kommer kun et autosvar. Og telefonen ku de lige så godt lukke. Så det var første, sidste og eneste gang, jeg bestilte der. Og forventer ikke at få noget leveret. Skal så heller ikke bruge skabet, da jeg måtte finde en anden løsning..
Hilsen Peter

Besvarelse fra Moderno
Meget misvisende og uprofessionel oplevelse.
Moderno markedsfører deres produkter med en maksimal leveringstid på hjemmesiden. Det er simpelthen ikke sandt. Når leveringstiden overskrides, får man blot at vide af kundeservice, at den angivne leveringstid kun er "forventet" – selvom det ikke er sådan, det fremstår ved købet.
Det værste er, at de ikke kan oplyse, hvornår varen bliver produceret, hvornår den bliver sendt, eller hvornår den forventes leveret. Faktisk virker det som om, de ikke aner, hvor i processen ordren befinder sig. Som kunde har man derfor ingen mulighed for at planlægge efter købet og ingen sikkerhed for, hvornår man modtager sin vare.
Hvis virksomheden reelt ikke ved, hvornår en vare kan leveres, bør de være ærlige omkring det i stedet for at lokke kunder ind med leveringstider, de ikke kan overholde. Det føles som falsk markedsføring og en måde at få kunder til at bestille varer, som virksomheden ikke har kontrol over.
Jeg kommer ikke til at handle hos Moderno igen og kan ikke anbefale dem til andre.

Bestilte køkkenstole.
Havde læst der var omkring 2 ugers leveringstid.
Det tog dog 2,5 uge, men stolene var som på billedet.

Besvarelse fra Moderno
Meget venlig support som svarede hurtigt og pænt og imødekommende. Der var fuld åbenhed om levering og forsinkelse.

Dårlig service
Jeg bestilte en højre vendt oslo-sofa-med-chaiselong. Jeg bestilte med indebærer og samling. Da de kommer, er det en højre vendt. Det er fint, men de viste ikke at den kunne vendes. De kunne ikke forstå engelsk, så med fagter kunne de se skulle vendes. De havde ikke det rigtige værktøj med, så jeg måtte låne mit til dem. Det er ikke problemet, men da den er samlet, er der højde forskel på ryg højden på de 2 moduler. De trækker bare på skuldrene, og siger at jeg skal kontakte kundeservice. Det har jeg gjordt. De kan tilbyde de alm returnerede løsninger. Men så står jeg uden sofa. Der var en grund til at betale for at få den samlet. 🤨
Jeg ville være tilfreds men en kompensation, men det kan ikke lade sig gøre.

Besvarelse fra Moderno
God og behagelig sovesofa, Fabio, til prisen. Blev valgt fordi den kun er 190 cm og vi har begrænset plads. Levering i den aftalte uge, dog lidt forviklinger med leveringsdagene, men pga af en super fin kundeservice, som i den grad er serviceorienteret lykkedes det. Tak!

Besvarelse fra Moderno
Jeg er mega tilfreds med min sofa! Den blev leveret på det aftalte tidspunkt og monteret direkte i min lejlighed. Stor tak til de meget flinke og venlige fragtmænd, der hjalp mig med at samle den. Det har været en rigtig god oplevelse at handle hos Moderno :)

Besvarelse fra Moderno
Man får leveret et bord med en skade de IKKE vil dække fordi bordet er samlet. De fralægger sig et hvert ansvar da de mener vi selv har lavet skaden. Så kan bestemt IKKE anbefale dem, og slet ikke deres kundeservice. Leveringstiden blev heller ikke overholdt så hold jer for gud skyld væk fra dette firma med mindre I vil snydes

Besvarelse fra Moderno
Jeg har bestilt et par paneler til en sengegavl. De ser fine ud og de er ret billige, men det tog to uger at få dem leveret. Ellers, ingen klager.

Besvarelse fra Moderno
Begynder at have min tvivl på firmaets troværdighed, bestilte en Hængestol for nu 4 uger siden og har fået flere forskellige årsager til manglende levering, trods der på siden stod 3 dage. (Denne er dog nu ændret til 10 dage)
Først var det producenten der var forsinket nu er det åbenbart noget logistik med leveringen.
Er sku en træls situation da det gode vejr endelig er her hvor vi skulle have brugt den.
Nu er status ukendt og jeg aner ikke hvornår eller om stolen kommer /-:
Hvis i selv læser beskederne er det ORDRE 57213

Besvarelse fra Moderno
Har ikke åbnet mine pakker inu men tænker at alt er ok.
Tak
Mvh. Anne S.

Besvarelse fra Moderno
Vi afmonterede knægtens seng for 4 uger siden, da de bekræftede levering første gang.
3 gange blev der bekræftet leveringstid før det lykkedes. Undskyldningen var lager fejl 3 gange, men vi kunne få en anden farve end bestilt.
Kompensations forslag var 2 lagen, men ikke leveret sammen med sengen..
Ingen forståelse fra firmaet eller leverandør angående genoptræning med at få knægten til at sove på eget værelse igen.
2 stjerne fordi at sengen er fin og nem at samle.
Elendig service, håndtering og levering.